Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 18 januari 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 18 januari 2019

Per Staffan 22 januari 2019

Kära Ni,

Idag (20 januari 2019) är det er dag – för många av de förändringar ni längtar efter kommer nu att bli förverkligade.

Kanske förväntar du dig en slags trollstav som kommer att förse dig med magin och glädjen du längtat efter. Det blir inte fallet, för du måste aktivt delta i denna skapandeprocess.

Nu stönar du och jämrar dig över att vi bara erbjuder en annan morot. Istället, precis som du behövde lära dig att köra bil innan du fick köra, så är det nu med dina skapandefärdigheter.

Det här är en tid då många små skapelser du har drömt om blir verklighet, liknande att lära dig att balansera på en cykel med stödhjul.

Även om du åkte snabbare på din cykel med stödhjul än du gick, var du troligtvis inom synhåll för dina föräldrar eller i ett begränsat område när du gjorde det. Men när du tagit bort dessa stödhjul blev den större världen din lekplats.

Många av er initierade era små skapande färdigheter som förberedelser för den här tiden. Ni kanske påstår att det inte är sant, för ni kan inte komma ihåg de gånger ni hittade den perfekta parkeringsplatsen eller ett föremål ni önskade för mindre pengar än ni förväntade er eller gåvan av något du hade glömt att du ville ha. Och sannolikt glömde du också de gånger du skapade gåvor som du betecknade som tur eller timing istället för skapande.

Vi talar om två nivåer av skapare idag. De som har övat och de som ännu inte har gjort det. Ni är alla skapande jättar, det är endast ditt beslut vilket stadium du befinner dig på. Precis som att vissa grannbarn tar bort sina stödhjul snabbare än andra.

En del av din skapade timing är din tro på dig själv. Återigen, liksom de barn som är modiga nog att ta bort stödhjulen och är beroende av balans för att projicera cykeln framåt.

Så är det att ni har korsat skapelse-Rubicon från och med denna förmörkelses energiutbrott. Det är nu ditt beslut när du vill ta bort dina stödhjul.

Oroa dig inte. Du kommer inte att falla och du kommer inte att misslyckas för du har äntligen accepterat de dolda delarna av dig som din totalitet.

Ni, tillsammans, skapade detta skifte och nu tar ni bort de många stödhjulen och projicerar era färdigheter i etrarna för att skapa det ni önskar.

Många vill skapa ekonomisk frihet och det kan ni. Men när den säkerheten skapats kommer du att upptäcka andra aspekter av ditt nuvarande jordeliv som du förnekade dig själv på grund av rädsla eller tro att du inte kunde skapa utan hjälp av någon som är klokare än du.

Du förnekade din sanna varelse att vara av 3D-jorden. Nu återtar du dig själv i all din ära.

Frukta inte. Du kommer inte att komma till korta, göra ett misstag eller skada någon. Ni är skapargudarna som väntade med att projicera dessa personliga skapelser på jorden tills tiden var rätt.

Den tiden är nu.

Tillåt dig själv att tro att de senaste bekvämligheterna du upptäckte inte är mirakel, utan bara att du skapar ett bättre liv för dig själv som du alltid har kunnat göra. Lite som Dorothy i Trollkarlen från OZ upptäckte att hennes magiska tofflor kunde ta henne hem närhelst hon ville.

Ni tror inte längre på mirakel. Istället överför ni den tron på era egna förmågor. Något ni alltid har kunnat, men varit rädda för att göra i en 3D-värld.

Det här är inte längre en 3D-värld.

Det är dags för er att ta bort era ögonbindlar för era färdigheter och göra anspråk på er varelse i sin helhet oavsett de förmodade konsekvenserna. Konsekvenser som du skapade inom dig själv efter eoner av döljande av de kreativa elementen som kunde förändra världen.

Era dagar av döljande är över. Du är fri att ta bort dina cykelstödhjul när du känner behov. Och när du gör det, kommer du att flyga in i nya rymder och nya skapelser när du zoomar genom ditt liv i glädje istället för rädsla för vad du skall upptäcka och för det okända. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsidelänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...