Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 19 juli 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 19 juli 2019

Per Staffan 22 juli 2019

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Ni känner förmodligen behov av att påskynda ert 5D-jag innan er fysiska kropp är redo att göra det.

För du är trött på att glida från ett kokongstadium till ett annat utan så mycket avsikt eller glädje. Du vill göra det här eller det där som det förutspåtts av vår information eller andra kanaler. Så du försöker driva dig själv in i processer som ännu inte är tillgängliga eller helt utvecklade, precis som det brukar vara för de flesta unga tonåringar.

Du har passerat 5D Rubicon. Det finns ingen anledning eller fördel av att pressa dig i någon riktning, för du har nått din mogna platå. Ändå fungerar många av er som om ni skulle behöva göra något för att proklamera er nya varelse på andra sätt än att andas. Att ni borde skapa något stort för att dramatisera er nya varelse, att skina ert ljus mer strålande.

I själva verket, att bara finnas till är att skina ert ljus starkare än i någon jordlig livstid.

Ändå trängtar du efter ett fysiskt uttryck som kommer att övertyga dig och de som följer att du har slutfört din övergångsförberedelse. Något sådant varar sannolikt inte bara några dagar eller veckor. Detta är en viloperiod. Något som ditt 3D jag inte nödvändigtvis är bekväm med. För i 3D betydde vila stagnation snarare än förberedelse. Tre D syntes utanpå dig själv.

Om du vilade i 3D för att samla in information eller förbereda din fysiska varelse innan du gick framåt, undrade du och andra om du kanske skulle träffa en specialist för att avgöra varför du var håglös eller ointresserad av det du en gång var intresserad av. Istället för gratulationer för att våga granska dina 3D-behov privat, accepterade du ofta sociala etiketter som depression, anti-socialt beteende, ångest etc.

Nu undrar du vad som är fel med dig istället för att gratulera dig till att uppnå möjligheten att följa dina inre direktiv.

Det är inget fel på dig. I sanning är allt rätt. För du tillåter dig själv att växa inifrån, trots dina bekymmer att det kan vara fel för dig att göra så. Att tro detta är en 3D-förlängning, inte en 5D-verklighet. För du ändrar dig varje minut, du kan vara ledsen, glad, arg och fylld av ånger inom några minuter, precis som det var i dina tidiga tonår. Du är inte längre ett barn (3D), men inte helt fullt en 5D-vuxen. Så du trånar efter färdigheter som du sannolikt nu upptäcker men som du ännu inte kan fullt ut realisera.

Du känner som om ditt 5D-intresse eller din färdighet flyter någonstans där ute, där du kan känna det, men inte röra vid det – precis som det var när du var en tonåring. Även om du kunde se de friheter du skulle ha som ung vuxen, hindrade dina föräldrar eller samhället dig från att hävda dessa friheter för tidigt.

Så är det nu. Du kanske kan känna igen dina nya färdigheter och intressen, men du är inte fysiskt beredd att fullt ut hävda dem. Låt din fysiska kropp komma in i din nya totalitet. Om du kommer ihåg det, så har din fysiska varelse varit den sista att anpassa sig under hela övergångsfasen.

Många av er undrar när denna viloperiod kommer att vara över, för ni är rastlösa. Inte för att ni vet vad ni vill göra, bara att ni vill göra någonting för att tända ert intresse för livet. För det verkar som att det var år sedan något var intressant för er. På ett sätt är detta sant. För er övergång, trots att den är kortlivad i universell tid har förbrukat mycket av er vuxna jordetid. Ni är som en tävlingshäst vid startporten som är helt beredd att ge allt, under otålig väntan på att portarna öppnas och ni kan springa fritt.

Ni andliga och känslomässiga varelser är klara, ni låter bara er fysiska kropp komma ikapp. Men den förklaringen gör förmodligen inte er väntan lättare. För de av er i frontlinjen är olympiska mästare, skapade för att springa, skapa, vara i glädje och kärlek.

Så är det att ni blir mer och mer otåliga för varje dag. Portarna öppnas när ni är fullt kapabla att springa istället för att gå, vilket är sant för de flesta av er nu. Vila. Allt annat kommer att vara kontraproduktivt.

Du är inte en långsam elev eller mindre utvecklad än din 5D-grupp. Du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Tillåt dig själv nu att vila eller fungera som din inre varelse leder dig att göra för du är inte längre i 3D-tid. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg det till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsidelänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...