Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 26 februari 2021

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

den 26 februari 2021

Kära Ni! Fastän många av er inte ännu kan se solskenet på grund av molnen eller regnet, så lyser er personliga sol klarare för var dag som går.

Kanske du lägger märke till en ny blomma i din trädgård. Eller du hittar en vän som ler åt något som du sade. Det spelar ingen roll; solen har aldrig lämnat dig; den har bara gömt sig bakom molnen. Dessa moln börjar glida isär, så att du upptäcker mer sol, mer ljus och glädje.

Fastän du inte riktigt kan minnas skönheten på en varm vårdag som är fylld med solsken och träd som vaknar upp från sin vintersömn, så börjar sådant nu slå ut i blom för dig. Du rör dig i snabb takt från de tysta, tråkiga, ofta bleka vinterdagarna till en inre vår som är fylld av glädje och hopp.

Det sista påståendet betyder föga nu när du blickar inåt och förnimmer eller känner att de grå skyarna uppmuntrar dig till att svepa in dig i en varm filt framför brasan. Snart önskar du kasta av dig filtarna och ta dig en titt ut på möjligheterna. Du kommer inte längre att vara bunden till hemmet, vara rädd, eller svara an på andras ord gällande vem du borde vara. Du kommer inte längre att känna ett behov av att gömma dig, vara för dig själv, utöva navelskåderi så att säga. Du är redo att på nytt ansluta dig till världen.

En del av er deklarerar att era bekymmer som gäller er hälsa kommer att skifta denna vision från aktivitet till en ständig vinterdvala. Vi ber att få vara av en annan åsikt. På grund av att ni är en ny varelse i en ny kropp, så kommer ni att upptäcka eller skapa nya sätt att återigen ansluta er till världen. Sätt som tillfredsställer ert behov av säkerhet angående hälsan, såväl som nya interaktioner.

Dessa senaste månader av vinterdvala har upphört. Inte så som det var en gång i tiden, utan på ett nytt sätt som tillfredsställer ditt inre. Kanske du ska skapa något nytt, samverka på ett annat sätt, eller hitta nya händelser som för in solsken i ditt liv.

Det som en gång i tiden fanns, finns inte längre. Solen har återvänt. Och fräschören i din vision och varelse skapar något nytt.

Vissa av er kommer att återgå till rädsla, eftersom ni tror att ni inte har några nya idéer eller planer. Ni känner nyanser av rädsla som lämnar tryggheten i ert hem. Detta kommer inom kort att skifta. För ert år 2020 handlade om vinterdvala, om att hitta er själv. Det här nya året, den här nya fasen, handlar om att projicera den nya varelsen som ni har blivit, till den yttre världen.

Oroa er inte över hur eller när detta kommer att ske. Det är en automatisk aktivitet. Spädbarn sover i flera timmar tills de utvecklas till småbarn, tonåringar och slutligen till vuxna. För er är det likadant. Ni utvecklas i ett liknande mönster. Skillnaden är att ni är de första att få uppleva detta mönster, så ni kunde inte veta vid vilken tidpunkt ni inte längre behövde självisolera er, vila, födas på nytt och alla andra aktiviteter som gäller för spädbarnen i 3D.

Under de senaste dagarna har du utvecklats från en baby som är den nya du, till ett barn som önskar utforska din värld utanför hemmet. Naturligtvis kommer många av er att förlöjliga det här sista påståendet, för ni har tidigare tagit er igenom denna fas, enligt våra meddelanden och andras meddelanden. Faktiskt, så har ni det – men på en annan nivå.

Genom att acceptera din föregångare, din status av att vara en ny varelse, så accepterade du en multi-dimensionell varelse. Därför går du igenom multipla evolutionsfaser samtidigt. Din första spurt av tillväxt var från 3D till multi-dimensionalitet. Varje spurt av tillväxt följs av ett behov för dig att fokusera på specifika dimensioner. En del av er befinner er just nu i emotionell smärta, när ni rensar ut en bit som skulle kunna påverka er valda dimensionalitet. Medan andra av er flyter igenom de senaste energiutbrotten.

Så kommer det för all framtid att vara, när du utvecklas för att göra dig redo för din unika väg. Inte två människor känner detsamma under något av de kommande energiutbrotten, för ni har tagit er bortom att tänka och agera i grupp – som är en grundpelare för 3D. Något som du behövde gå igenom tidigt i din övergång innan du individualiserade din varelse så som du numera gör.

Precis vad som gällde i puberteten eller alla andra fysiska skiften som har påverkat samtliga 3D-människor, så skiftade ni bortom att vara likadana, till unika individer som bedriver ert hantverk i egenskap av er nya varelse, på de sätt som bäst passar er. Ni kanske önskar höra till en grupp, eller inte. Ni kanske uppfinner något, eller inte. Ni kanske skiftar er personlighet dramatiskt, eller inte. Men ni kommer att hitta er balans, er mittpunkt. För ni är bortom det som var likadant i 3D eller till och med i spädbarnsålderns multi-dimensionalitet.

Du hittar solen, trots alla moln, för du låter dig själv utvecklas utan rädsla eller avundsjuka. Din upptäckt av solen är den sanna du. Något du i eoner har förnekat dig själv, men nu inte kan förneka, eller låtsas att inte finns.

Du är du för att du har en Universell pusselbit som är av största vikt för den nya Jordens utveckling /den Universella evolutionen. Det enda sättet på vilket du kan placera denna pusselbit i det Universella pusslet är genom att du är du – till och med fast den nya du inte är den du var, eller ville vara i din 3D-persona.

Låt dig själv vara och din pusselbit kommer att passa perfekt. Försök forma dig själv till vem du tror att du borde vara och din pusselbit kommer inte att passa. Och så är det. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...