Den Galaktiska Ljusfederationen via Berit von Scheven, 3 mars, 2021

 

Ni förbereds inför den stora uppstigningen. Vi guider är här för att hjälpa er att släppa taget helt och fullt och ha tillit till universums omhändertagande krafter.

Det är det feminina ljuset från nya portaler som flödar in över er. Öppna ert hjärta och ta emot. Bara ta emot.

Det är stora sanningar som är på väg att avslöjas. NU. STRAX. Både stora och små sanningar. Ni är välsignade. Allt kommer upp till ytan. Inget går att dölja längre. Mänskligheten vaknar upp ur en djup dvala som varat i många tusen år. Årtusenden av förtryck är nu till ända.

En ny tid gryr. Den är ännu i sin linda men ljuset börjar sippra in i de mörkaste skrymslen och väcker sovande själar till liv. Ljuset kommer att segra.

Upp och hoppa och fira! Du har kämpat länge men nu är din kamp över. Din väg visar sig för dig och det är dags att börja gå den. Ett steg i taget tills du känner att den bär dig framåt.

Lyssna på genklangen i ditt hjärta inte på egots högljudda röst. Det är dags att byta fokus nu. Till själen i ditt hjärta där sanningen legat fördold så länge.

Låt blomknoppen i ditt hjärta slå ut i full blom. Det är dags att visa världen vem du är och vad du vill. Inget bidrag är för litet så länge det ges med ett öppet hjärta.

Fader – Moder balansen är återställd.

En stark spiralkraft lyfter oss uppåt och vi hjälps åt att höja oss till högre dimensioner. Ljuset återvänder till jorden och en ny dag gryr. Kampen är över.

Berit von Scheven

www.aurora-studio.se

You may also like...