Lennon via Caroline Oceana Ryan, 28 mars 2022

Lennon via Caroline Oceana Ryan,
28 mars 2022

Lennon: Tid

Mars 28, 2022

https://tinyurl.com/bdevxt4m

av Caroline Oceana Ryan

 

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Element, Älvornas Äldste, Änglalegionerna, Ärkeänglarna och andra Gudomliga Varelser kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är mycket glada över att ha denna tid att tala med er idag. Och så, i fortsättningen av förra veckans Meddelande, vill vår skribent återigen tala med den närvaro ni senast kände till på Jorden som John Lennon.

COR: Hälsningar, min vän!

Så många som läste meddelandet den 18:e mars sa att de var väldigt glada över att höra från dig igen!

LENNON: Tja, jag lider aldrig brist på idéer, så du kommer sannolikt att hitta mig redo att chatta när som helst! Hälsningar till alla!

COR: Jag vill fortsätta med det vi diskuterade förra veckan. Du pratade om att ”många som är Stjärnfrön har svårt att relatera till Tid” på det sätt som Jordens själar relaterar till den.

Jag har märkt att när människor kanaliserar från Utomjordingar eller Ljusvarelser, och när vår vän, som är en vit riddare av Ashtar Command, vidarebefordrar vad hans kontakter säger, har de ofta använt ordet ”snart” – men under de senaste månaderna har de sagt, ”mycket snart” ganska ofta.

Det är svårt för de flesta människor! För oss betyder ”snart” ”om en månad eller två”, men än så länge har det mesta vi ser fram emot, inte visat sig gå så snabbt. Fullständig implementering av NESARA-lagen och fullständigt avslöjande om Utomjordisk närvaro, har ännu inte skett.

Du påpekade att vad ”snart” innebär för många varelser, är att de kan känna potentialen i att något byggs upp – att det faktiskt kommer till det faktum att en viss verklighet ”byggs upp till en kritisk massa, innan den blir synlig utåt.”

Fast alla vi finns också i den verkligheten, på ett sätt, eftersom vi också är på skeppen om natten, fulla av förväntan inför den glädje som väntar oss.

Men då är vi i det eteriska! Vi upplever inte tiden på det sättet när vi är i ett vaket tillstånd, så vi känner oss lite svikna vissa dagar.

LENNON: Jag skulle säga, döm inte efter de gamla 3D-tankarna. Ni upplever alla mycket mer än ni inser.

För det första fungerar era hjärnor annorlunda nu mot hur de brukade.

Era vakna tankar antar en högre ordning, och ni sammanväver det höga hjärtat och dess intuitiva förståelse med era tankeprocesser oftare, inklusive den olinjära synen på Tid.

En del av det är detta kraftfulla, medvetna Ljus som strömmar in, vilket innehåller element som Jorden inte upplevt på länge – eller i en renare form än Hon har känt på länge.

Och en del av det är det faktum att all energi i kosmos, har skiftat till en högre ordning.

Allt Ascenderar, inte bara Jorden. Så mänsklighetens inre Ljus ökar, och då ökar er interdimensionella medvetenhet, era siddhis [avancerade andliga förmågor] och klärvoajanta förmågor [clairvoyance, clairaudience, clairsentience, etc], och era minnen.

COR: Minnen av vad?

LENNON: Andra liv ni har levt. Andra planeter och andra stjärnsystem ni har varit på.

Överenskommelser på högre nivå, såsom själsöverenskommelser och upplevelser. Högdimensionell musik som du älskar. Färger ni inte har på Jordplanet. Det finns en lång lista!

COR: Du sa förra veckan att det är dags att vi ”börjar leva som 2000-talets människor” och accepterar vår födslorätt.

Vilken födslorätt är det?

LENNON: Du är bekant med det faktum att det inte bara är ditt DNA och ditt övergripande medvetande som nedgraderades när de nuvarande inkräktarna kom hit.

Med det blev också mänsklighetens självbild trampad på. Ni var Skapargudar och Gudinnor, men under några århundraden lyckades de mala ner människor till där ni kände att livet bara ”händer”, och att ni hade liten eller ingen kontroll över er verklighet.

COR: Ja, och nu inser vi att vi skapar alla våra upplevelser.

Ändå är vi fortfarande föremål för de astrologiska anpassningar som vi inte har någon kontroll över. För att bara inte säga hur lång tid det tar för universum att utvecklas.

LENNON: Det är sant, även med tanke på det. Men ni är fortfarande skapare, för hur ni håller dessa frågor i era hjärtan, avgör mycket av kvaliteten i ert dagliga liv.

Ni är Universum – det är den delen ni förlorade, och nu återtar ni den.

COR: Jag undrar hur lång tid det kommer att ta för oss att få tillbaka den!

Eftersom de flesta människor får mycket tydliga specifikationer i barndomen om vilka de är, vad som är möjligt för dem och hur livet är. Vi tillbringar hundratals liv på den här Jorden, de flesta av oss, och hör väldigt tidigt om vad som INTE är möjligt för oss, så med tiden pressas även det mest framåtblickande barnet in i förnekelse, med en väldigt dålig självuppfattning.

LENNON: Dessa energier vänder mycket av det.

Mycket av Uppvaknandet innebär att minnas. Ni återförenas med förlorade aspekter av ert medvetande, och till och med delar av er själ som finns i andra världar. Ni helar alla splittringen i själ och hjärta, som lidit under århundradena.

COR: Då vill jag fråga, vad har det att göra med den kommande Totala Avslöjandet?

LENNON: Allt.

För när ni återtar era platser som Universums barn, och inte bara Jordens, börjar ni förstå att det inte bara är världen som är ert ostron, utan Allt Som Är.

COR: Jag skulle inte veta vad jag skulle göra med oändliga möjligheter!

Jag tänker då bara som i termer av, hur avslutar vi till slut krigen på denna planet? Hur får alla mat, bostäder och hjälp med medicinska problem?

Hur skapar vi rättvisa i regeringarnas strukturer och får bort bedrägerierna och bedragarna?

Mina intressen är mer Jordnära just nu!

LENNON: Och det är det bästa, för självklart är du och dina Ljusbärande vänner fulla av kärlek och omtanke om livet på Jorden.

Men allt är sammanflätat med allt annat.

När folk väl börjar förstå att de inte är ensamma i Universum och att de kan ta emot hjälp från Stjärnnationerna – att de har en familj bland dem – då förändras allt.

Sedan försvinner den dåliga självuppfattningen, lögnerna och den falska programmeringen bleknar bort, och det sanna ansiktet för allt och alla kommer fram för alla att kunna se.

COR: Då kommer vi verkligen ihåg – vi minns vilka vi är och vilka vi är ämnade att vara.

LENNON: Absolut! Detta går bortom det människor kan föreställa sig om egna,  individuella manifestationer. Detta förändrar hela spelplanen.

För nu befinner ni er i quantum.

Nu sträcker sig er räckvidd så långt som ert högre goda tillåter.

COR: Och då är vi verkligen återigen en del av den galaktiska bredden – integrerade med de andra civilisationerna. Förhoppningsvis!

LENNON: De välkomnar er. Det gör vi alla.

Naturligtvis är vissa mer neutrala än andra, och vissa mer försiktiga med Jordens civilisation än andra. Men det är många som har armarna vidöppna.

COR: Jag hoppas att de kommer att ha tålamod med oss. Vi har mycket att förstå ännu, och mycket kvar att minnas.

Även om vi brukade resa till stjärnorna, så har vi inte gjort det på länge.

LENNON: Allt kommer tillbaka till er!

På sätt och vis lämnade ni det aldrig riktigt.

COR: Tack, min vän. Det ger mig hopp om att vi nästan är framme.

LENNON: Så är det! Kan du förstå allt detta som verkligt i ditt hjärta? Då är du redan där.

Namaste, vänner! Vi bugar oss för Gudomligheten inom er alla.

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...