Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 februari 2020

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 februari 2020

Kära Enhet,

Vi önskar rikta oss till ert behov av att vara de rätta – och de andra de felaktiga. Ni bägge är korrekta inom ert egna personliga sammanhang. För precis som ni inte kan ha fel, kan inte heller någon annan.

Naturligtvis verkar denna beskrivning helt olämpligt nu för säkerligen har 3D-aktivisterna fel.

TreD-aktivisterna har bara fel för er. För deras roll att avveckla föråldrade 3D-strukturer är lika viktig som att ni skapar nya strukturer. Deras förhastade, elaka, obekväma kommentarer och aktiviteter kallar er och andra till handling.

Vad ni observerar dagligen är motsatsen till kärlek. Det är på sätt och vis en krigsförklaring mot mänskligheten och miljön. Ett krig som har blivit så uppenbart att det är tillräckligt smärtsamt för er och de som följer er att förklara, ”Inte mer!”

Men ändå är dessa 3D-aktivister lika produktiva som ni i att bygga ett nytt samhälle av kärlek och glädje. För deras upptåg blir explosioner av det som har varit dolt under ytan för eoner.

Naturligtvis är 3D-handlingarna och alla uttalanden obehagliga. Åtgärder och uttalanden som kallar era nya humana och miljömässiga intressen upp till förgrunden.

Många av er förkunnade er kärlek till mänskligheten och miljön långt före denna tid av kaos. Ändå gjorde ni lite för att skapa nya strukturer eller vägar för kompatibilitet. Istället kastade ni lort på elakhet, orättvisa och lidande som skapats av er och andra i er 3D-värld. Sådant var obekvämt, kanske till och med förkastligt, men absolut inte något som ni har förändrat ert liv för att ta itu med.

Så är det, många av dem som nu har makten tar dessa obekväma positioner till det yttersta, så ni och andra av ljuset kan äntligen ta itu med dessa positioner i stället för att täcka dem med plåster.

Hittills har de flesta av er proklamerat att politiska ledare, företagsledare, religiösa, sociala tjänstemän, akademiker och samhällsledare, har varit ansvariga för att lösa era obehag. Dessa ”så kallade” ledare var eran moraliska kompass. Och orättvisorna var inte smärtsamma nog för er att göra något åt dem.

Nu är ni arg på de utsedda ledarna, de samhällsengagerade som tillät er att leva i 3D-fred fysiskt och känslomässigt.

Dessa utsedda ledare blir samhällets slagpåsar för tankar som;  ”Allt detta är deras fel.” Ändå är ni lika mycket att skylla som någon ledare. För ledare kan bara vara ledare om det finns anhängare. Det är dags för er att göra er inre omräkning. Vad är viktigt för er, och varför? Och om något är viktigt, vad gör ni åt det?

Det är inte tid för skuld, det är tiden för förändring.

De flesta av er har under de senaste åren eller månaderna tänt vägens ljus för dem som följer. Nu börjar era behov, vägbeskrivningar och åtgärder att förändras på ett sätt som ni ännu inte kan förstå. För ni börjar antingen bli eller har redan blivit  arga på specifika ledare. Ilska som driver dina nuvarande och framtida åtgärders steg.

Vad ni ännu inte helt erkänner är att de ledare som verkar elaka eller olämpliga för denna nya värld är mer vänner än fiender. För de driver er in i er nya roll att vara.

Precis som det kommer att bli eller är sant för er, dessa ledare har hävdat sin nya jordroll. De driver och knuffar er att se helheten av den globala omänskligheten och miljöblockeringarna.

Denna nya omstrukturering av jorden är inte liten. Den är viktigare än någon tidigare förändring, inklusive renässansen och den industriella revolutionen. Och allt händer i warphastighet.

Så är det, skurkarna i detta nya-jord spel måste vara totalt skurkaktiga, inte tillåta er att vingla utrymme för förnekande. Skurkarna spelar en lika viktig roll som ni i jordens övergång från rädsla till kärlek. De spelar bara en impopulär roll. En roll de accepterade trots att de visste att de skulle bli jagade och hemsökta för eoner.

Ni måste svepa in och skapa kärlek. Deras roll är att förstöra och bli förtalade. Kanske ni ännu inte kan förstå obehaget av deras roll. Men vet att de gör lika mycket för att skifta jorden från rädsla till kärlek som ni gör.

Så slösa inte tid med att vara arg på dem om ni inte känner behov av att skapa en ny struktur ur askan av vad som varit. Och om ni vill skapa nya strukturer, inse att era värdefulla färdigheter räddades från ”smutsigt arbete” av de människor ni nu är arga på.

De är förstörare. Ni är skapare. Och ni båda uppfyller era roller beundransvärt. Skillnaden är att förstörelse måste komma innan återuppbyggnaden. De som nu förstör gör det med flashiga färger och skrattande ansikten. För precis som det kommer att vara sant för er, de slutför sina uppgifter tappert, oupphörligt och noggrant.

Framtida generationer kommer att förhärliga er och kriminalisera dem som främjade rädsla under denna tid.

Trots er tro på motsatsen, är vägen för förstörelse mer mödosam än återuppbyggnaden. De som förstör applåderas nu av många. Men med tid och kärlek, som blir mer en del av jorden, kommer förstörarna att bli kriminaliserade. 

Som kontrast, även om era inledande övergång faser var svåra, är vägen nu smidig och rak. Ni behöver bara känna igen och följa er glädje. Och i framtiden kommer ni att hyllas och tackas.

Så tillåt dem som ni nu är arg på att utforska sina vägar av förstörelse. Precis som ni tillåter er själva att utforska er väg av återuppbyggelse från rädsla till kärlek. Så varde det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning:  Mats

https://sananda.website/brendas-blog-via-brenda-hoffman-february-7th-2020/

Du gillar kanske också...