Ter ‘Aka och Kattrasen via Galaxygirl, 9 februari 2020

Ter ‘Aka och Kattrasen via Galaxygirl, 9 februari 2020

 

Ter ‘Aka och Kattrasen 9.2.2020

Inom denna blå bubbla, sfären av frid, anpassa er till friden att känna, att vara. Vi är de blå fågelvarelserna. Jag är Ter ’Aka. Mycket kaos ser vi när världarna delar sig. Vi kan känna och observera avläsningarna från våra sfärer, men ni känner dem på marken mer uttalat. Det är därför vi erbjuder vår teknik för eterisk kudd-avskärmning till våra jordade ljusarbetarvänner som gör många tunga lyft och mycket rensning för kollektivet. Rensningen som ni har gjort är fenomenal och Gaia tackar er, det gör vi alla, för er ihärdighet. Många av er har arbetat som era högre jag, gjort välsignelser och rensat för andra frusna eller fastlåsta aspekter av er själva och skickat dem kärlek och helande. Detta är utmärkt arbete. Vi föreslår att ni förstärker det genom att skicka ytterligare healing till Gaias kristallhjärta där alla minnen om smärta och missbruk har lagrats. Vi ser att mycket portalarbete har varit mycket framgångsrikt och vi är mycket nöjda. Disharmoniska och fastlåsta andar och energier har införts i ljuset. Av de 36 portaler som nyligen öppnades denna vecka höll 34 de ljuskoder som var nödvändiga för uppstigning av fastlåst energi till de högre områdena och 2 övertogs och gjordes anspråk på av dem som ville uppleva mörkret ytterligare. Det är röken och ångan du såg, galaxygirl. (Den här veckan såg jag 36 portaler runt Gaia, 34 starkt vitt ljus, snurrande, härliga, fulla av enorma energier och de andra 2 var rökiga och mörka som gav mig rysningar). Ja, mycket energi har skiftats och rörts upp för 3d finns nu officiellt inte längre vilket är en stor anledning till firande! Det astrala planet inom denna sektor har verkligen varit mycket mörkt, mycket dystert. Ni navigerar och har navigerat i dessa grumliga vatten under viss tid och dessa portaler har hjälpt er att leda bort dem som inte längre tjänar uppstigningsprojektet. Det här är skäl till en enorm fest och vi firar genom att skicka mer ljus, mer kärlek och i era termer, mer ”high-fives” eller high-wings.

Vi är mycket nöjda med att erbjuda dessa blå sfärer och vi rekommenderar att ni utnyttjar dem för vi förutser i de kommande dagarna med de kommande Schumann-resonanserna att era elektriska kretsar kan vara utslitna, känsliga. Bär hattar, bekväma kläder, oavsett vad det är som gör att ni känner er mer säkra och trygga. Var i frid. Vi omger er med vingar av kärlek, av ljus. Vi omger er med löften om våra ljustjänster för att fortsätta hjälpa människoarten att utvecklas till de upplysta som ni var förutbestämda att vara och återvänder till. Drakonierna är chockade över sitt frånfälle. De besegras inte så lätt. Men kärleken har vunnit, vänner. Skicka dem mer kärlek, mer ljus. Förlåt och skapa nu det ni vill uppleva. Om ni är klara med att rensa och behöver en paus, hävda er verklighet som att ni befinner er på den uppstigna tidslinjen där all rensning redan utförts och fullbordats mest perfekt och manifestera detta resultat. Ni är skapare. I skaparskolor i högre världar skapar eleverna med stor övning tills det blir enkelt. Du förstår inte i det här ögonblicket hur stark du är, men kanske börjar du göra det. Välj den högsta och bästa tidslinjen. Manifestera skönhet, manifestera fred. Manifestera att Nova Gaia i sin strålande skönhet och lycka kommer att bli en starkare vibration av din verklighet. Du kommer att bli en vibrationsmatchning för detta.

Jag är Ter ’Aka. Vila i friden av detta, medveten om att du är gudomligt älskad, skyddad och att du har makten att skifta din verklighet till ett högre plan. Och så föreslår vi kärleksfullt att du gör det. Vi är de Blå Fågelvarelserna. Frid. Förbli i den blå sfären, det är vår eteriska gåva till dig.

 

 

Vi är Kattrasen. Vi är på marken med er, dolda, slåss, och bringar rättvisa som de krigare vi är, vi slåss tillsammans med de energetiska krigare som ni är. Vi är smygande, starka mördare. De mörka har ingen plats att gömma sig på. Vi vakar över er, ser upp för er. Vi är era försvarare och beskyddare energetiskt och fysiskt. Vi ser många saker. Mycket händer i etrarna. Omge er med ljuset. Var ljuset. Det är ert bästa försvar under dessa slutdagar eftersom nya ljusare dagar snabbt kommer att komma. Det som faller av faller när ljuset ökar. Vi är krigare från det gamla som kommit tillbaka. Vi är gamla, vi är kloka. Vi, som de uppstigna drakarna, är inte så lättlurade. Vi arbetar med de ljusarbetare som har kattkrigare hemma. De tjänar energetiskt i många kapaciteter, jordning, överföring, sändning och rengöring av de omgivande energierna. De förtjänar er höga respekt. Djur är en gåva från skaparen, aspekter i form. Hedra dem som ni skulle hedra era egna farkoster. I de högre världarna är farkoster värdefulla, respekterade, välskötta. När era kroppar skiftar så måste ni också skifta era tidigare metoder.

Vi är Kattrasen. Vi är kallade någon annanstans. Kom ihåg att ni är skyddade och vila i denna kunskap. Skapa den verklighet som ni vill se omkring er och var ljusets krigare med full vetskap om denna sanning. Det är vår ära att tjäna er, jordade varelser. Frid.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...