”Cirkelsåg” – GCR / RV Intel SITREP – tisdag – 4 juli 2017

 

”Cirkelsåg” – GCR / RV Intel SITREP – tisdag – 4 juli 2017

Återstående kabalfraktioner (Israel) hotar fortfarande Kina med en nukleär missil avskickad från Nordkorea mot Peking.

De slutar bara inte.

Inte oväntat, bara något att hantera. Vi tror att de försöker skapa mer förhandlingsutrymme och är egentligen inte seriösa med att attackera.

Exakt vad Trump Administration gör. Skäll utan bett.

Trump får lov att underblåsa israeliska flammor, men har ingen politisk makt och kan bara heja på andra från twitter sidorna.

Vi är inte säkra på hur och när hans slutliga avgång och fall kommer att ske nu, eftersom Republikens White Knights insisterade på att han inte skulle se den fjärde juli som president.

Ändå är vi här.

Vet bara att Trumps borttagning är absolut och i sig handlar om fred i Mellanöstern.

Han är helt irrelevant i alla internationella och inrikes frågor. Och om det är någon som föreslår något annat, är han/hon dramatiskt underinformerad eller farligt naiv. Eller båda.

Kina möter Moskva idag för att diskutera sina långsiktiga militära mål innan de släpper RV:n – vilken Kina har hållit tillbaka.

De Äldste är fortfarande i full kontroll. Men de väntade sig två saker har vi hört. En vet vi är ett offentligt erkännande av Palestina av Israel. Den andra kan vara Raqqas befrielse i Syrien. Men vi är inte säkra på det.

Vår Republiks militär är fortfarande i en pågående färdig-position. Liksom alla bankväxlingscenter och personal. Ingenting har förändrats i detta avseende.

Men det är det som är problemet – ingenting har förändrats genom nästan ännu en långhelg. Vad f — ?!

Och världen väntar fortfarande oroligt, väntar desperat i vissa länder, att det blir släppt innan G20 börjar den 6 juli – per tecknat avtal förresten.

Ingen vet exakt när den går. Men det vi vet är att den gamla ekonomin helt har avvecklats, tagits bort och inte längre finns i form.

Men eftersom vår amerikanska militär är mer av ett nationellt eller regionalt skydd nu och vår diplomatiska mekanism är en icke-faktor aktör på det globala planet … så måste Amerika i huvudsak också vänta på sin tur, eftersom det mesta av vår globala kraft har blivit permanent neutraliserat ner till en Nordamerikansk garantstatus.

Bara den amerikanska ekonomin har betydelse för resten av världen, kanske vårt innovations- och högre utbildningssystem, men det är väl allt.

Amerika har förlorat sin ledande position till Kina som den dominerande världens supermakt. Inget trevligt sätt att säga den saken. Det är bara fakta, Jack!

Ändå fortsätter växelkurserna att stiga och stiga och stiga här i Amerika … till den punkt att jag nu tycker mycket synd om de människor som har fått valuta som gåva och inte känner till de reformer som sker.

De går alla in i en monetär cirkelsåg utan att gå igenom den nödvändiga förberedelsen.

Oskyldiga människor kommer att flippa ur när de får veta vad deras valuta faktiskt är värd.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                             www.st-germain.se

Du gillar kanske också...