“Spöken” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag – 4 juli 2017

“Spöken” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag – 4 juli 2017

Om kabalen (Israel / Saudiarabien / Ukraina / Trump) inte får ett krig påbörjat före RV i natt, kommer de aldrig att kunna stoppa RV.

Det är så enkelt som så, denna fjärde juli.

När de Äldste väl släpper, finns det inget hopp för kabalen att energetiskt kalibrera och kämpa en dag till.

Så de tar fram alla sina gamla sista försök plus några nya Ave Maria-böner för att starta ett krig antingen i Asien, Mellanöstern, Europa och till och med USA.

Men ingenting fungerar. Blixtlås. Nada.

Kabalen är redan död och bara några få hjärntvättade underhuggare känner inte till detta faktum. Men de kommer snart att få veta att det inte blir några förhandlingar från spökena (hemliga specialoperationsteam) som beordrats att avsluta alla hot.

Förstår ni? Hej betyder adjö STK DAQ.

Förbli positiva. Att rensa upp dessa små geopolitiska bränder handlar bara om uppstädning, inget fredsbevarande i detta skede.

Militära jetplan väsnas och patrullerar himlen just nu över Nordamerika – i väntan på släppet. De maskerar den militära uppbyggnaden som en vanlig fjärde juli militäruppvisning.

Förhoppningsvis kommer vi äntligen att förstå vårt uppdrag i kväll någon gång efter skymningen, men gör inget misstag, vi kommer att se och uppleva RV -snart – bestämt – rikligt.

Så håll dig redo emotionellt. Och tro trots alla odds. Vi är där.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.saint-germain.se

Du gillar kanske också...