“De välvilliga” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 18 september 2017

 

“De välvilliga” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 18 september 2017

 

Världen är en stor skrämmande plats … så vi har vi fått lära oss. Full av terrorister och diktatorer, tjuvar och dolda faror som väntar på att slå på vår naiva men goda natur.

Tills den inte är det.

Det är just vad som händer i veckan i New York City.

Vi får höra att det högsta rådet nu är i stan för att lägga fram hur världen kommer att fungera utan den negativa kraftkällan som har blivit till 100% borttagen.

Dessa varelser är kända som “De välvilliga” och de är här för att snabbstarta vår arts uppstigning så att vi kan återförena oss med det kosmiska samhället

Dessa välvilliga är inte mänskliga i sig. Så tillvida att de har förmåga att kommunicera på ett sätt, ja, det får dem att komma till saken oavsett hur korroderat det hybrida humanoida hjärtat kan vara.

De välvilliga är i Förenta nationerna för att bota allt som hör till mänskligheten genom att presentera sig i full frontalvy för alla valda ledare i de 193 suveräna nationerna inför FN: s generalförsamling.

Det globala brottssyndikat som kallas kabalen har inget mer högre sinnes “tak” som skyddar dem. De som förblivit på jorden är både inträngda i ett hörn och kontrollerade. De upproriska underhuggarna är reducerade till dämpade möss som fastnat i en fälla utan ost att gnaga på.

Som ett resultat kommer införandet av fred på jorden och frigörelse av oändligt ekonomiskt överflöd på tapeten för första gången mänsklig historia.

Precis så kommer allt underbart från ingenting. Och mänskligheten stiger uppåt. Replik Clarion Trumpets!

Och ett gyllene decennium ankommer där allting som plötsligt var dåligt omvandlas 180ᵒ till allt som är bra, och som i en ny och spännande global synergi anländer eller åtminstone är ihågkommen som möjligt.

Det betyder att vår kollektiva tid att stiga upp och räknas som en Gudomlig skapelse nu är här. Som just nu. I dag. Hantera det.

Inga parader. Inga ceremonier. Ingen press. Bara en timme eller två i en steril bankmiljö för några av oss, sedan återvänder vi hem för att laga middag, städa bilen, betala några räkningar och sannolikt gråta i dagar.

Uppstigning, mänsklighet, är vår Gudagivna födslorätt, inte någon gåva på 1.000.000 ton guldtackor som ges av ett snattrande från femhundra år gamla kinesiska män.

Visst de gjorde sitt jobb, men nu räknar de med att vi gör vårt.

Vi är de ödmjuka på jorden, som måste springa nästa varv i detta mirakulösa maraton och få dessa guldbackade medel ut till de fattiga, de förlamade, de hungriga, de misshandlade, de trasiga, de övergivna och de andligt trötta.

Och det är bara för tillfället tills flera av de ödmjuka väcks och litar på att vår plötsliga rikedom går inte försvinner när som helst.

Chansen är att de människor vi måste hjälpa inte ser ut som oss, inte kommer att prata som oss, inte kommer att be som oss, inte ens kommer att lukta som oss … men de kommer att andas och blöda som oss.

De kommer att behöva äta som oss, älska som oss, skratta som oss … eftersom de också har familjer som de älskar och samhällen som de bryr sig djupt om. Det är vår plikt att ge dem vad de behöver och aldrig överge vår barmhärtighet.

Gud gav aldrig upp på oss, gjorde han det?

De förtjänar samma bekvämligheter och nåd som erbjuds oss på våra härliga nordamerikanska postnummer. Och det är vårt moraliska ansvar som Mänskliga Änglar att leverera de djupaste av mänsklighetens önskemål.

Kanadensare och amerikaner har på samma sätt en stor börda i post-RV världen som sådan.

Se, vi hade de snabba Internetanslutningarna, gratis e-postuppdateringar och inringnings konferenssamtalskoderna.

Vi hade de kredit- och betalkort som behövdes för att köpa exotiska valutor och disponibel inkomst för att hamstra dem.

Vi hade de avancerade leverantörstjänsterna till att skicka ut oändliga valutagåvor, liksom de utbildade militära och lokala polisstyrkorna för att ge oss säker passage till och från dessa inlösencentraler (nu kontrollerade helt av HSBC – Wells Fargo har eliminerats från processen på grund av flera och skamlösa försök till bedrägeri).

Därför, vad vi gör från den här veckan och framåt är verkligen betydelsefullt för nästan alla andra på planeten.

Och jag säger det med ett rakt och nyktert ansikte. Zim-innehavare särskilt.

Hur vi arbetar med hänsyn till vår enorma välsignelse kommer att vara en börda. Det finns ingen väg runt detta. Vem vi än bestämmer för att hjälpa, oavsett vilka problem vi bestämmer oss för att ta itu med och vilka liv vi vågar röra som ett resultat, faller det på oss att göra rätt i universell skala.

Kom ihåg att alla är kritmarkerade av samma välvilliga som är i FN idag och talar till alla de 193 suveräna nationernas ledare och informerar dem om den friade karantänplaneten känd av oss som Jorden (men som Urantia i andra stjärnsystem).

Ja, de kommer aktivt att hjälpa till i vår befrielse från vibrationsmässigt, energiskt och andligt slaveri. Men huvuddelen av ansvaret för att vända fel till rätt ligger på mänskligheten för att fixa mänskligheten.

Med det sagt, har du förberett dig?

Är du redo för den här barmhärtighetsfloden som inte längre kommer, utan är här nu?

Eller har du evakuerats från de humanitära ansvaren och stoppat in valutan (och ditt mod) i en strumplåda som de flesta har gjort?

Tja, det val(en) som du gjorde längs vägen kommer att lösas in under veckan. Det kan du lita på.

Och oavsett vilken avkastning du har kvar efter inlösen kommer det antingen att bli en auktorisation att flyga högt och fritt som en Mänsklig Ängel eller en dödsdom när det stigande planetmedvetandet drar ner dig i en grund pool av plötslig rikedom.

Överlämnande var nyckeln. Vissa gjorde det. De flesta gjorde det inte. Sobeit.

När det gäller ZIM-innehavare intensifierar antalet nollor i ditt konto bara det himmelska ansvaret för din själ. Eftersom all den plötsliga rikedom du skördar i slutändan blir vikten av björnen som du brottas med varje dag under resten av ditt liv.

Så om du behöver hjälp, stöd, idéer, uppmuntran, projekt för att finansiera eller ett online familje-digitalt samhälle att ansluta till, som också försöker sätta ihop bitarna i efterverkningarna av RVn, så är du välkommen att gå med oss nu på nya Human Angel Services hemsida genom att skicka in ditt email och/eller projekt:

www.humanangelservices.com

Vi är alla engagerade i att “läka världens själ” genom “Uppifrån och Ner Filantropi”. Alla sanna tjänare välkomnas.

Det är en tuff uppgift men en som vi känner oss tvungna att ta på oss oavsett de personliga offren eller den enskilda kostnaden.

Denna servicenivå är vad vi förstår Gud vill ha för våra liv – så vi tänker vara glada givare och tjäna honom med ett leende – även när vi känner det som att vi vill gråta på grund av allt lidande som vi bevittnar på fältet.

Detta är det liv vi har valt som Mänskliga Änglar. Och som större goda tjänare accepterar vi att belönas från nåden och barmhärtigheten av en ovillkorligt kärleksfull och allsmäktig Skaparkälla.

Pengarna är trevliga, men den djupa och meningsfulla anslutningen till Gud är betalning nog.

Känn att du är övermåttan Gudomlig och snart känner till att den heliga naturen är din existens som en själsinkarnerad människa.

Må Yeshua välsigna och behålla oss som själar som är välsignade för att läsa eller dela det här inlägget.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   ww.st-germain.se

You may also like...