Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 juli 2021

 

Hur Mycket är Tillräckligt?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av tydlighet när det gäller vår inställning till att tjäna mänskligheten. Vi söker dock alltid mer av den tydligheten. Nu har vi märkt att många av de uppvaknade är oklara om hur ni alla vill vara till tjänst, eller att säga det på ett bättre sätt, vad det bästa sättet är för er att vara till tjänst för mänskligheten. Vi märkte detta, och vår medkänsla för er i dessa ögonblick är verklig, och den är också riklig. Om ni kan inse att även Arkturiska Rådet försöker hitta de bästa sätten att vara till nytta för mänskligheten, så kanske ni kan inse att det är ett jättejobb för er som individer att komma underfund med allt.

Ni kanske inte någonsin känner att ni gör tillräckligt för att tjäna mänskligheten, men den större bilden här är att ni kanske aldrig känner att ni räcker till. Och det är något vi rekommenderar er att titta på. Vi vill att ni alla känner att ni är tillräckliga. Vi vill att ni ska känna att er närvaro där på Jorden är tillräcklig, och vi vill att ni ska vara säker på att vi ser er som tillräckliga. Vi säger om och om igen att det inte handlar om vad ni gör, men vi kommer att säga det igen eftersom vi verkligen vill att ni ska höra det. Det handlar inte om vad ni gör.

Sitt tyst och håll medkänsla och kärlek i era hjärtan. Försök att ha frid inom er. Tänk på att universum ska ge alla exakt vad de behöver, och öppna er för att ta emot de högfrekventa energier som ständigt kommer in så att ni kan vara kanalerna för den energin, och släpp detta behov att göra något.

Eller låt oss säga det på ett annat sätt. Släpp behovet av att göra det perfekta eller bästa ni kan göra. Om ni ser en hemlös person på trottoaren och ni tror att det inte räcker att ge den personen pengar, men ni ger pengarna och går bort, så är ni tekniskt korrekt. Det finns mer ni kan göra i den situationen. Ni kan prata med personen. Ni kan lyssna på deras historia. Ni kan ta med dem hem, bada dem och mata dem och ge dem en plats att sova. Men ni måste arbeta inom er komfortzon i den situationen, och ni måste acceptera att ni inte är perfekta.

Ni måste leva era liv och ni måste leva era liv var ni än är. Och så, om ni inte kan öppna det helande centret, som ni så gärna vill öppna i morgon, fråga bara er själva vad ni kan göra för att hjälpa, och låt det svaret räcka. Om ni inte gör det kommer ni inte att hitta den friden i er, och om ni inte hittar den friden i er, släpper ni ut en vibration av att vara orolig. Och vi kan alla vara överens om att det ni alla vill se utanför er är en fredlig värld, en där andra släpps fria och gör så gott de kan. Så om ni vill ha det för alla andra är det kanske dags att låta er själva också ha det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...