Den Galaktiska Federationen av Ljus via Sheldan Nidle, 3 oktober 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Sheldan Nidle, 3 oktober 2017

5 Batz, 9 Tzotz, 1 Ik

Selamat Balik! Många förbryllande utvecklingar manifesteras idag. Emellertid så inträffar händelser som förväntas avsluta de nuvarande välståndsfondernas dödläge. Det är extremt nödvändigt att de nuvarande utdelningarna utförs snabbt enligt Himmelens önskemål. Ett modifierat system har trätt i kraft för att fullborda detta på ett så lämpligt sätt som möjligt. En komplementär strategi är nu på plats för att möjliggöra en effektiv leverans av era välståndspaket. Beloppen i dessa finansieringspaket har också ökat exponentiellt.

Den pågående processen med att ta bort de stora blockerande bankerna från det nuvarande dysfunktionella banksystemet har visat sig vara svårare än vi ursprungligen förväntade oss. Detta beror på att ett antal stora kryphål kvarstår. Det är vår övergripande avsikt att använda ett övergångsförfarande för att lösa denna oroande situation. Vi anser att den kommande framgången med denna lösning kan leda till slutförandet av era välfärdspaket.

Vi är fortfarande övertygade om att ni äntligen ska börja få ta emot de betydande mängderna valuta som ni länge har lovats. I det Ljuset, kom alltid ihåg att vi är fast beslutna att smida ihop de nya NESARA/GESARA regeringarna. Det är den här nya styrningen som är avsedd att skapa en underbar, suverän och välmående ny värld, för att äntligen avsluta UFO-mörkläggningen och att bringa fred till det här upprörda klotet.

Detta är tänkt att vara den tid då de som länge har styrt detta jordklot ska försvinna. Ni kan då glädjas, och fullborda era många infrastrukturprojekt. Nuvarande period är verkligen ett utmärkt exempel på en tid som verkligen ”frestar på Människans Själar”. Titta istället på den närmaste framtiden och känn i ert hjärta vad som nu är klart att utvecklas. Det som verkligen kan sägas är att dessa är de bästa tiderna, liksom också de värsta tiderna. Kom ihåg, det bästa har ännu inte kommit.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi övervakar allt noggrant för att se till att alla parter följer nuvarande protokoll. Vi har också ägnat stor uppmärksamhet åt allt det fiffel som har utmärkt detta program under den senast förgångna tiden. Alla befintliga fällor ska snabbt förändras. Ett antal förfaranden är nu på plats för att förhindra det som så klart har blivit praxis. Himlen har försäkrat oss om att detta verkligen är fallet.

Himlens välsignelser är minsann på er. De som så länge har påverkat och kontrollerat er värld kommer snart att försvinna. De har fortsatt att förhindra välståndet och den globala harmoni som krävs och deras upproriska orerande är nu avsett att tystas! Ni skall äntligen visas den Gudomliga Nåd som himlen verkligen kan ge.

De mörka tar inte fullt hänsyn till vad som nyligen har hänt med dem. De tror på något sätt att det som Himmelen har lovat skickligt kan lösas. Detta är definitivt inte fallet. Förbered er, mina barn, för ett underbart mirakel! Det som ni har önskat er är redo att bli manifesterat! En underbar ny verklighet ska skapas och i detta kommer ni att upptäcka hur Himmelen gudomligt förändrar denna värld till det bättre. Halleluja! Halleluja!

I dag rapporterade vi om vad som händer nu över hela världen. De mörka ska arresteras och fängslas. De ska bli helt separerade från er. Samtidigt ska en ny ledning blomstra och en ny verklighet fylld av rikedom och suveränitet skall för evigt förändra denna värld. Glöm aldrig, kära Hjärtan, att det oräkneliga och oändliga utbudet av Himlen är ert! Så Är Det! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriska för att Vara En! Och Vara I Glädje!) Det är dags för allt att komma till uppfyllelse!

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...