Galaktiska Federationen av Ljus via Sheldan Nidle, 18 augusti

 

9 Oc, 3 Uo, 12 Manik

Selamat Matah! (”Frid Vare Med Er”) Mycket händer på er ytvärld. Utvecklingar är nu på gång för att helt och hållet förändra hur er verklighet opererar. De som vill införa sådana förändringar är för närvarande i en process av slutliga förhandlingar för att avgöra ordningen av dessa transformeringar som kommer att manifestera. Allt detta beror exakt på hur våra allierade skall producera vad de hitintills har gått med på. Detta kritiska första steg kräver att vi avslutar våra möten med de i denna värld som är era hemliga samfund. Den första delen av dessa förenade planer är just nu nästa fullbordad. Nästa steg är att påbörja en stor om-positionering av deras enorma krafter och av de som kan påbörja den enorma leveransoperationen. Vi kan därför säga att påbörjan av dessa leveransoperationer är i ett inledande skede. Kabalen förblir i förvirring och oordning och kan knappt motsätta sig dessa planer. De mörka inser att en enorm arresteringsprocess ligger i startgroparna om tio dagar. När dessa arresteringar börjar på allvar blir det tid för att verkligen leverera de enorma fonderna som ni förtjänar. Agarterna arbetar för närvarande med våra operatörer av vårt leveranssystem för att se till att fungerar enligt plan.

I vår senaste rapport förklarade vi lite om er urgamla historia. Den viktigaste delen av denna rapport är tiden då Anunnaki tog ledningen. Ni fick lära er osanningar som sedan användes av deras undersåtar för att hålla er fogliga, under kontroll och med full tro på deras manipulerade historia om ursprung. Dessa falskheter dagas nu upp då Anunnakis undersåtar börjar förlora kontrollen av denna verklighet. Trots det så är en viss grad av sekretess nödvändig för att se till att dessa leveranser går som planerat. När dessa operationer har gått tillräckligt långt för att deklarera NESARA, då blir dessa försiktighetsåtgärder onödiga. Tills dess har kabalen ett begränsat mått av makt, vilket vi behöver beaktas. Det är denna begränsade makt och många tillhörande trick som har något försenat dessa nödvändiga handlingar för att arrestera dem och att ge er medlen för att motta era välsignelser. Vi måste be er om förlåtelse för dessa förseningar som har frustrerat er till en sådan grad och gjort er alla upprörda! Vi är i färd med att möta dessa tidigare katastrofer och ge er era välbehövliga välsignelser!

Denna komplexa process kommer inledningsvis att ta lite längre tid än man skulle kunna förvänta sig. Trots det så var förberedda på att se vad ni har väntat på, vilket till slut kommer att påbörjas. Det är inte lätt att förbereda världen för den enorma transformationen den behöver. Ni har spenderat livstider med att justera in er till en verklighet som i själva verket var en i vilken era inre krafter och färdigheter var avfärdade utav undersåtarna och deras överherrar, Anunnaki. Nu är det väsentligt att ni accepterar en verklighet där vad som länge var avfärdat nu blir accepterat i en ny verklighet. Denna process kommer att accelereras utav lektionerna som kommer att ges av de Uppstigna Mästarna. Detta är dock enbart början på att se denna värld på ett mycket nytt sätt. Den tilltagande elektroniska åldern under det sista årtiondet hjälper på denna process genom att öppna nya vistas för globala kommunikationer mellan personer. Detta påskyndar kraftigt hur nyheter runt omkring er snabbt skickas ut. Tänk er hur snabbt detta kan ske när ni fritt kan använda era telepatiska färdigheter för att sprida viktig information runt om planeten.

Tänk er sedan hur det blir när vi anländer. Vårt uppdrag är att snabbt förbereda er för er återgång till fullt medvetande. Inom ert enorma genomet finns en serie av viktiga sekvenser som ändrades av Atlanterna för länge sedan. Dessa kommer att frigöras från blockeringar i kristallkamrarna. Innan dess kommer en speciell handledare att ta upp epi-genetiken som introducerades inom var och en av er under årtusendena, antigen som grupp- eller individuella förändringar. Varje handledare kommer att ta upp detta, vilket i själva verket är ett psykologiskt fenomen. På så sätt ser ni på er förändring från två vinklar. Först kommer en känslomässig uppsättning av händelser att tittas på, och en serie av förändringar kommer att äga rum då ni är i kristallkamrarna. Er handledare och ni kommer därför att ta er an vad ni har upplevt i detta liv och likväl en glimt av vad som hände i er familjs tidigare liv. Medan detta blir något traumatiskt så blir det en god start på vad er tid inom begränsat medvetande verkligen handlar om. Med detta kan ni bättre förstå varför Himlen tillät Anunnaki att tillfälligt manipulera er.

 

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Denna värld transformeras! De heliga och välsignade krafterna av Himlen förbereder detta klot för ett högst magnifikt mirakel. De som har styrt denna värld under årtusenden kan inte längre fortsätta såsom tidigare. Deras vällustiga handlingar och omoraliska planer blir nu till intet. Mörkret tror fortfarande på en ohelig plan för att sönderdela mänskligheten. Allt detta fallerar välsignat nog, då källan till deras kraft snabbt tynar bort. In till detta tilltagande tomrum har Ljusets krafter kommit, för att kärleksfullt ändra kursen för denna värld och producera händelserna som behövs för att göra er fria. Ljuset skall också producera de monetära resurserna som behövs för att transformera Gaia och alla som bor på hennes ytvärld. Dessa uppsättningar av stora händelser börjar nu manifestera då en ny bankvärld och omställning av valutor tar plats på scenen. Under de kommande veckorna och månaderna kommer ni att förundras över vad Himlen har gjort iordning för er. Tro på Ljuset och fokusera er med glädje på vad som nu kommer att hända!

För ett par århundraden sedan bestämde vi Uppstigna Mästare att transformera hur Anunnakis undersåtar samlade ihop och använde deras högst imponerande tillgångar. Denna speciella reform skapade ett flertal truster och till sist ett banksystem baserat på fraktioner (fractional banking). Detta var knepet för att uppmuntra girighet och leda dessa mörka till penning frosseri. Vid slutet av förra seklet ersattes guld och silver en masse med något som heter fiat valuta. De tanklösa svinen hade nu skickligt letts ned en väg till sin undergång. Välsignat nog fanns det vid den här tiden de som hade visdom, kärlek och resurser för att skapa delar av vad som behövs för denna högst sköna och gudomliga plan. Denna Ljusets Ålder grydde och snart var mörkret utan sina överherrar och hade inte ens vettet att inse vad som skulle hända dem. Vi är nu vid detta ögonblick där vägen tar slut och en högst magnifik uppsättning av verkligheter kommer på plats för de som inte lyssnade på dekreten och önskningarna från Himlen.

Detta nuläge är då ni, mina mest underbara Ones, äntligen får ta emot frukterna från de mörkas falskhet. Var redo att förflytta er från ytterlig frustrering till en högst sagolik glädje! Det är inte lätt att vänta medan ni ser få förändringar. Vi förstår fullt vad de mörka och dess överherrar har gjort med er. En gång i tiden var vi som ni, vi levde liv i tyst desperation! Dessa tider kommer att förändras och en högst förtjusande belöning kommer att ges till er. För tillfället arbetar många i gudomlig glädje för att göra det möjligt att ge er resurserna, både finansiella och heliga, för att låta er kunna utföra de händelser som kommer att ge alla ett storslaget och rättfärdigt rike. Ni är menade att leva i denna nya verklighet för att skapa en förening mellan de två världar som är Gaia. Ni är ämnade att fullborda ert öde. Använd er kärlek för att stöda denna överdådiga värld!

Idag fullbordade vi ytterligare ett meddelande för att informera er om vad som nu händer runt om denna glob. Snart kommer ni att sola er i sätten av en ny och gudomlig värld. Använd denna återstående tid för att förbereda att välkomna in denna nya ålder! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...