Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 13 juli 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 13 juli 2021

 

B: Ja då är vi här igen. Livet fortsätter att flyta på i sina svängar med upp och nedgångar, och vi måste lita på att även om det inte ser så ut, så går det i rätt riktning!

GFL: Välkommen Blossom, välkommen till Varje Själ som, liksom vi, ser fram emot dessa samtal och den tröst och ibland, förvirring, de medför!

B: Varför säger ni förvirring?

GFL: Eftersom vi är medvetna om att det ibland råder förvirring i sinnet om vad som är och vad som inte är. För även om vissa känner att vi pratar i gåtor, så gör vi inte det. Vi uttrycker oss helt enkelt på ett sätt som tillåter varje själ att göra sin egen tolkning av det vi säger. Vissa kan se djupare på vår presentation än andra, medan andra får Kärlek och Tillit på en … vi kan säga … lättare frekvens. Vi är medvetna om att du vill prata om Monoliterna?

B: Ja tack. Om det passar? För en hel del efterfrågar en uppdatering om dem.

GFL: Alla finns nu på plats. Men ingen ska aktiveras just nu. De ska förbli vilande tills ”Signalen” ges, och då ska de ”komma till liv och göra sina saker”.

B: Vilket är?

GFL: De kommer att skicka toner och signaler till varandra över hela Världen, och ut till andra källor lika dem själva, som inte finns på er Planet. Förbindelserna dem emellan … kan vi säga …går att jämföra med en konversation. Som ni kan föreställa er är detta en komplex fråga, som inte helt kan förstås med den mänskliga hjärnans kapacitetsnivå just nu. Extremt framstående forskare kommer inte att kunna hålla jämna steg med signalerna, och kommunikationen dem emellan, för deras kodningar är inte av/ från denna värld.

B: Och vad är deras syfte?

GFL: Att aktivera många Ley-linjer, Portaler, stora vilande Kristaller som finns under jorden. Att aktivera…. koder som placerades i det mänskliga sinnet … långt före er närvaro på Jorden.

B: Oj! Vänta nu ett tag. Ley-Linjer?

GFL: Vi förstår att du,  Blossom, inte känner till så mycket om sådana fenomen. Men du och många andra vet att de finns. De består av ett system som löper som ett mönster över hela Jorden. Vi skulle kunna beskriva det som kaninernas gångar. För även om det finns struktur för dessa mönster finns det också många “trådar” … miljarder … som alla är anslutna … och alla får samma meddelanden och koder från Källan.

B: Så, säger ni att aktiveringen av Ley-Linjerna kommer från Monoliternas signaler, som ursprungligen kommer från Källan?

GFL: Ja verkligen. För allt gör det.

B: Vad är syftet med Ley-Linjeaktiveringen?

GFL: De laddar magnetiskt själva marken ni går på. Föreställ dig en matris som sträcker sig över hela Klotet … som “när den är aktiverad” … de viktigaste platserna … och de platser ni känner till som Uluru, Stone Henge och fem andra … kommer att bli startpunkter för denna “laddning”, för att sedan spridas genom de invecklade och komplexa “trådarna”, så att det inte finns en enda plats som inte omfattas av den.

B: Vad händer då?

GFL: Det är en del av ”showen”. Det är nödvändigt att denna magnetism är “igång” för att resten av processen ska kunna ske och slutföras.

B: Och den processen är?

GFL: Vi kommer att gå vidare till Portaler och Kristaller för det är en del av anslutningen för alla dessa saker som nämnts.

Föreställ dig den enorma laddningen … över hela er Glob. Inte bara en liten plats i ett land, utan överallt. Tänk er alla dessa trådar som ”lyser upp” och sprider sig överallt. Tänk på vilken Kraft som skapas … otänkbar … ofattbar.

Detta förstärker först de gigantiska Kristallerna, som vi säger, har legat vilande i årtusenden.

B: Vem placerade dem där?

GFL: Varelser från utanför Planeten. För framtida VETANDE … som nu är nuet. Med VETSKAPEN om denna STORA HÄNDELSE som ska ske.

B: Vad gör kristallerna?

GFL: När de väl har väckts/ aktiverats genom de magnetiska krafterna … kommer de bokstavligen att GLÖDA AV LIV.

B: Det liknar mycket en film … som jag ännu inte har sett!

GFL: Och som presenterats av artister etc, som en förberedelse. Visioner de har fått.

Energin som finns i dessa Kristaller är också oöverträffad.

B: Hur många kristaller finns det?

GFL: Sex.

B: Är det allt?

GFL: Blossom … det behövs inte fler.

B: Ok. Jag tror er. Jag darrar nästan av spänning. Vad händer sen?

GFL: KRAFTEN från Kristallerna, sammankopplade med Ley-Linjerna och trådarna, tar sedan en stund att justera in i systemet men när det är klart, kan de aktivera sju Portaler.

B: För att göra vad????

GFL: Öppna upp er Planet … till andra världar … vid en viss tid.

B: Gode Gud, jag sitter på stolskanten. Sen då?

GFL: Magi, kära Blossom. Magi!

B: Vänta. Kan vi bara sammanfatta? Så om jag fattat detta korrekt, så kommer vid en viss tidpunkt dessa Monoliter att aktiveras, och kommer att skicka signaler till varandra på och utanför Planeten, vilket i sin tur kommer att sätta igång Ley-Linjenätet och trådar från sju viktigaste platserna … som kommer att laddas magnetiskt på grund av signalerna från Monoliterna … som i sin tur, när de är redo över hela Planeten, kommer att aktivera sex stora gigantiska Kristaller som har legat vilande i årtusenden … och när allt detta är sammankopplat … kommer kraften i detta att tillåta sju portaler att aktiveras och öppnas … har jag förstått?

GFL: Extremt bra.

B: Ni säger att dessa portaler öppnar upp oss för sju andra världar? Går vi till dem?

GFL: Nej.

B: Kommer andra andliga varelser igenom till oss?

GFL: Nej. Inte denna gång. Fast det är den här kombinerade energin från dessa öppningar, som behövs för att genomföra ”nästa drag”.

B: Herrejösses! Vilket är?

GFL: Blossom … tänk på allt vi sagt. Vad tror du skulle hända härnäst när du tänker på storleken i KRAFT i allt detta vi sagt … lägg ihop … för att skapa vad?

B: HÄNDELSEN?

GFL: Korrekt.

B: Milde Moses. Och jag trodde att det skulle komma från en enda solflash! Jag ska hålla mig på rätt spår … ni berättade också om koder som aktiverades i det mänskliga sinnet, som gavs till oss för länge sedan. Kan ni vidareutveckla det … om inte mitt huvud blåser av först?

GFL: Helt klart kommer det att bli ENORMT när det sker. Det MÅSTE vara så att det mänskliga sinnet, kopplat till själen … spelar sin roll i allt detta, för det är därför ni är här. Det är absolut nödvändigt att var och en är EN DEL AV DET HELA (HÄNDELSEN). Därför, då allt annat aktiveras … utlöser det inom Själens Själv minnet av det som sker. Då minns ni allt ni fick berättat om det ni kom till planeten för att åstadkomma.

Vi har talat om kuvert som öppnas och att ni vet vad ni ska göra. Detta är det vi har talat om.

B: Detta är mycket större än vad ni berättat tidigare.

GFL: Det är Gudomlig timing. Om vi hade berättat det tidigare, så hade kanske inte så många varit redo att acceptera det.

B: Jag vet inte om jag är det! Jag menar, JAG ÄR. Det verkar vettigt men jag har inte haft någon uppfattning om detta förut, men ni måste erkänna att det är ganska otroligt!

GFL: INGENTING SOM DETTA HAR HÄNT FÖRUT!

B: Jag är inte förvånad! Så … ett djupt andetag … sedan då?

GFL: ALLT FÖRÄNDRAS. ALLT.

GFL: Vi känner att det nu känns bra att pausa i denna fråga, för att informationen ska kunna tas in. Det kommer verkligen att bli många frågor. Ändå föreslår vi att ni låter det här samtalet slå sig ner i hjärtat. Skjut frågorna åt sidan och VAR med detta. Gå inåt och känn in det som vi har berättat. För vi VET att när ni gör det … FÖRSTÅR NI SANNINGEN.

B: Det var de mest spännande nyheterna. Jag måste för det första bearbeta det. För i ärlighetens namn så vet jag att jag inte skulle kunna hitta på detta från ingenstans, men ändå verkar det å andra sidan så sci-fi … Men ändå en sådan underbar “förändring” i vetandet med allt som sker på vår Planet just nu. Något som ger oss hopp.

GFL: KOM IHÅG ATT DET VAR DÄRFÖR DU KOM.

För att flytta din Planet och de inom och på henne … till en Högre Dimension.

B: Ja, och antingen var det ni eller White Cloud som sa att det skulle bli när vi kände att vi inte kunde ta mer. Imorgon då?

GFL: Käraste Blossom, vet bara att det är så som det ska VARA. När det gäller NÄR? Släpp det. För allt du behöver veta är att det ska ske.

B: WOW. För att vara ärlig, så var jag var lite avvaktande med att prata om Monoliterna. Så glad att jag gjorde det! Tack så mycket. Jag tror att det kommer att ge så många av oss förnyad styrka och uppmuntra oss att fortsätta. Så välsignade vi är. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Översättning: Maggan

You may also like...