Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 14 februari 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 14 februari 2021

 

God morgon, mina vänner. Det är vår ”sak” att lyfta och uppmuntra, eller hur? Så, vad kan ni erbjuda idag, för att göra just det? Om ni skulle vara så snälla?

Välkommen till Var och En och till dig, Käraste Blossom. Ja, det är verkligen vår avsikt. Vi är medvetna om de många som känner sig långt ifrån upplyfta vid den här tiden och vi vill hjälpa dem att föra Hjärtats Ljus till deras Varelser.

Tack. Det är en sådan ”konstig” tid. Det är som att hela Planeten har blivit galen. Ingen vet vad man ska tro om vad som händer. En sådan klyfta. Så mycket ifrågasättande och förändring av planer etc. Det är svårt att hålla fast vid sin KUNSKAP om att ALLT ÄR BRA!

Ja, det är det! Är det inte så att när det blåser kan det verka som att ljuslågan kan blåsa ut? Ändå kommer Mod och Styrka alltid att råda. Vindarna, stormarna ska passera, och man återhämtar sig igen … känner förnyad Kraft inuti.

Ja, ändå undrar man hur länge detta kommer att fortsätta innan något konkret, något påtagligt inträffar? Det verkar bara fortsätta. Den här förhalningstaktiken verkar ha blivit ett sätt att leva!

Ändå fortsätter ni i TILLIT, HOPP OCH KÄRLEK. För ni VET att förändringar är över er. Era Hjärtan kan inte förneka detta. Ändå, som vi har sagt … Detta är SÅ ENORMT! Det är inte ett över-natten-jobb, Blossom.

Jag vet. Så vad ska vi tala om? Jag vet att många är oroliga för vacciner, och jag har verkligen sett några otäcka ”resultat” från dem som de ”inte stämde ihop med”. Ni sa att det inte skulle komma till obligatoriska vaccinationer, men många verkar så ”okunniga” om konsekvenserna. Jag vet många som har fått det. Hur tröstar vi oss när vänner etc. har valt den vägen?

Så mycket som du inte gillar att höra detta Blossom, det är deras resa, inte din. Var och en går sin väg … gör vad de tycker är korrekt och Sant för dem. Så vid varje tillfälle är det därför deras val att ta ett vaccin eller inte.

Allt det är bra, men några av konsekvenserna är hemska. Söndertrasade nervsystem, psykiska störningar … eh … död !!! ???

Ändå är det fortfarande DERAS livs resa, Blossom. Återigen måste man se till den större bilden.

Som ni säger att vi inte kan göra, härifrån. Ni vet, ibland tycker jag det är ganska svårt att ha sådana samtal, för ämnena är för känsliga, för invecklade och för mycket ansvar, för att vara ärlig! … … … … … … … Hallå? Det känns som att vi har gjort halt? Har vi?

Bara i detta, spelets tillstånd just nu på er Planet ändras hela tiden. Ett ögonblick i taget. Vinden blåser så här och det är de sista etapperna innan Segern spelas ut

Ja, vi förstår att så mycket verkar så fel! Så mycket som verkar flyta i en annan riktning än vad man förväntade sig. Ändå, sa vi inte att det faktiskt skulle se ut så här en tid?

Ja, ändå skadas människor. Människor dör. Är detta rätt? Är detta nödvändigt?

Blossom, med största respekt ser vi inte på döden som många på din Planet gör. Att passera genom slöjan tar en igenom till Frihet. Det är inga olyckor, Blossom.

Ja. White Cloud har sagt detta. Så om de skulle ”passera genom slöjan” för att vaccinet inte stämde överens med dem … så är det tänkt att vara så, eller hur? Hade de inte levt längre om de inte tog det?

Ändå tog de det. De gick över eftersom det var deras tid.

Detsamma med alla som går över … det är deras tid. Det är verkligen så ENKELT som detta!

Den här tiden du befinner dig i … är en annan typ av ”kamp”. På grund av internet … finns det så mycket som kan lura och förvirra. Allt är en del av planen från de i mörkret för att bekämpa Ljuset.

Det här är slutspelet.

ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT HÅLLA FAST VID SANNINGEN I DITT HJÄRTA. DET VET VAD DU SKA GÖRA … VAD DU SKA TÄNKA OCH HUR DU SKA REAGERA.

Ja, men några dagar vill man bara gömma sig och hoppa över hela detta kapitel.

Och du vet att vi kommer att påminna dig … om och om igen … med upprepad uppspelning … om och om igen …

DU VILLE VARA HÄR VID DEN HÄR TIDEN!

Ja … men … men … men … men !!!

Men ingenting, faktiskt Blossom. Du visste att det skulle bli tufft och det kommer att bli tuffare.

Det är precis det! Det var det vi pratade om förra gången … vi behöver lite själsmat som styrka för att hålla oss igång. Låt mig ställa er en fråga … Visste NI att det skulle vara så tufft?

Ja. Vi gjorde det… och … vi vet att det kommer att bli tuffare.

På vilket sätt?

PÅ ALLA SÄTT.

O ja, verkligen, här för vi in upplyftning och uppmuntran!

Ändå ÄR detta uppmuntrande ord. För du VET att du måste förbli i din styrka. Du måste vara beredd tills VIDARE OCH FÖR ALLT SOM KOMMER.

OCH DU ÄR DET!

Men ibland känner vi oss så svaga.

Och ändå, andra gånger känner ni er så Starka!

NI ÄR LJUSKRIGARNA.

NI VET VAD SOM SKA GÖRAS.

MANTRAT ÄR DESIGNAT FÖR ATT STÄRKA.

MANTRAT INNEHÅLLER SÅ MÅNGA KODER FÖR ATT HJÄLPA ER ATT KOMMA IGENOM.

MANTRA ÄR DITT UPPLYFTANDE OCH DIN UPPMUNTAN!

DET ÄR DITT LJUSSVÄRD, BLOSSOM.

Jag har verkligen varit välsignad med att höra så många historier om hur det har hjälpt så många, i så många olika scenarier.

FORTSÄTT DÅ MED ATT FORTSÄTTA.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Tack. Jag VET definitivt att det hjälper.

Vi skulle säga att det är nyckeln till dörren.

Bra! Vilken dörr? Var?

Återigen ett talesätt. Ändå, du vet vad vi menar?

Ja, det gör jag verkligen! Monoliter? Låt oss tala om monoliter! 199 st nu på trackersidan.

Ändå, många finns där för att förvirra och förlöjliga. Även om många där är ”satta i sten” för sitt Gudomliga syfte.

MED TIDEN TID … SKA DU SE.

Bra chatt! Saken är … vi har pratat om allt under det senaste året. Vad är nytt att prata om just nu? Det finns mycket ni inte kan berätta för oss … så vi kan inte gräva i vissa frågor. Ni har erbjudit oss uppmuntran. Jag menar… vad? Vart går vi härifrån? Snarare än att diskutera saker som vi inte verkar gå vidare på. Jag tänker inte … bara säger att det är så det känns. Typ av lite ”förbryllad”. Jag känner tusentals människor just nu, känner till tusen frågor att ställa … ändå, de går inte i mina mockasiner! Det är allt jag kan säga för att beskriva var jag känner att vi befinner oss.

Käraste Blossom … kanske det här är en tid att absorbera de Större Energierna av Kärlek som är tillgängliga för ALLA. Ibland är det så att de kan bli så fångade i att försöka ”ta reda på sanningen” och hoppa ner i det ena kaninhålet efter det andra … när de skulle finna att det är mycket fördelaktigare att helt enkelt VETA att SANNINGEN LIGGER INOM … ändå glömmer de att hoppa in i deras Hjärta.

Om fler människor skulle … skulle vi säga … Släppa taget och låt VARA … skulle deras styrka öka tusenfalt. Deras anslutning till Källan skulle Stärkas. Deras Ljus skulle lysa klarare. Valet ligger i varje individs händer.

Ja. Jag förstår det … ändå, många har mycket nyfikna sinnen och har behov av att VETA MER.

Ändå, kommer det inte bli så att ALLT KOMMER ATT AVSLÖJAS I GUDOMLIG TID?

Ja. Men här nere tenderar man att hoppa ner i ett kaninhål eller två … bara för att försöka förstå allt.

DITT HJÄRTA KAN GÖRA DET MED TRE DJUPA ANDETAG OCH TRE RUNDOR MED MANTRAT!

Ni säger det! Det är verkligen lugnande och har många andra erbjudanden, men ändå, att säga att det hjälper till att förstå den här världen och allt vad som pågår just nu … Nup! Inte för mig, hur som helst. Inte än! Ändå lugnar det så!

Blossom och ALLA SJÄLAR som dras till dessa ord av Sanningen i deras VARELSER …

NI VET ATT NI KOMMER ATT FORTSÄTTA.

NI VET ATT LJUSET HAR VUNNIT.

NI VET ATT ALL STYRKA ÅTERVÄNDER VARJE MINUT SOM DET BEHÖVS.

NI VET ATT NI VET SANNINGEN.

OCH SANNERLIGEN, DET ÄR ALLT NI BEHÖVER VETA.

Det här är så mycket lättare sagt än gjort.

Ändå VISSTE du!

Du … Var och En … överträffar förväntningarna.

Ni ÄR de STARKASTE AV DE STARKA. Om detta råder det ingen tvekan.

Vi övervakar er … och ni bevisar detta för oss.

ER KUNSKAP VALIDERAS.

BARA VÄNTA OCH SE.

Ingenting vi kan göra förutom att vänta … och hålla oss hoppfulla och i vår Styrka … Känns lite av ett ”inte mer” idag. Det bästa vi kan göra! I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...