Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 september, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

22 september, 2018

God morgon! Verkligen en fin morgon i min värld. Ert tips förra veckan om att andas djupt och att le samtidigt är en bra grej. I synnerhet när man inte är på humör att göra så … det gör verkligen en skillnad. Tack så mycket! Ett hett ämne är varför ett flertal Sol-observatorier över hela världen har stängts ner? Jag har inte haft tid att så mycket ta mig en titt på det och därtill, så gillar jag inte att bli påverkad av att läsa om saker och ting, när jag vet att jag kommer att ta upp det med er. Kan jag vänligen få era tankar om detta?

Välkommen till dig, Käraste Blossom. Vi kan genast se att din Vibrationsverksamhet är enastående, skulle man kunna säga.

Japp. Jag är på ett exceptionellt gott humör den här morgonen.

Ämnet som gäller Sol-observatorierna har gjort att era skärmar har surrat av spekulationer. Ingen har riktigt svarat på frågan varför, i synnerhet en verkade förorsaka så mycket väsen!

Kan ni göra det nu?

Våra ord kommer att uttalas med försiktighet i enlighet med säkerhetsfaktorer som gäller, vad vi kanske skulle säga … grunden för ett ’behov av att känna till en del’.

Er Sol … vilket många är medvetna om … är inte bara en klar, sprudlande Lanterna i er sky. Den är långt mer än det! De Energifrekvenser som sänds ut genom den … har en vidsträckt uppsättning syften och är en indikation på nivåer gällande ’vad som äger rum’ överallt. Inte bara på er Jord, utan också på många andra Planeter inom ert Universum.

Solen kallas inte ’Central’ av en slump! Den är också en av … i själva verket skulle vi kunna säga … den största Portalen inom er stratosfär … hittills.

Så, den är en portal. Men används av vem/vad? Med all säkerhet skulle man stekas när man närmar sig den?

Där vill vi rätta till dig, Blossom. För ’Allt är inte som det verkar vara’. Javisst, Solens strålar ger på många sätt näring till er Planet. Men den har många lager … på flera nivåer … inom flera frekvenser och Dimensioner.

Jag märker att det här kommer att bli en av de kommunikationer när jag önskar att jag vore Tesla, för att kunna begripa er.

Nej då. Låt oss ge dig lite information. Solen är verkligen en Portal till andra Dimensioner. Den är samma Sol som uppträder på andra Planeter i andra Dimensioner, som den ni ser på er himmel.

Hur kan det komma sig?

På grund av dess otroliga Källa till Energi. På grund av vad den är. På grund av dess magi! Den har en Kraftkälla som inget annat. Den kan ’dyka upp’ där den behövs, i rymder och på platser som önskar få ta del av dess Energi.

Ni har ofta fått höra och blivit visade bilder/videofilmer på flera flottor av skepp, tillika med en extraordinärt ENORM farkost som har fångats på kamera runtom detta system. Detta beror på, för att önska en bättre förklaring … att det är en Universell station för tankning! I det att … farkoster laddas upp av dess Energi … bara genom att befinna sig på ett visst nära avstånd till den.

Men brinner de inte upp?

Nej. De har ’skyddsbarriärer’ som håller dem i ’form’. Men också anordningar som medger för skeppens ’sammansättning’ att absorbera den extrema Energi/Kraft som denna sfär har att erbjuda. Att gå längre in i detalj gällande ’påfyllandet’ skulle bli en aning alltför komplicerat att förklara vid den här tidpunkten, Blossom.

Ok. Så tillbaka till nedstängandet av observatorierna. Vad handlade allt det om? Jag tror att de nu håller på att öppnas på nytt?

Ja det gör de. Vi skulle vilja föreslå att vissa bilder fångades på skärmen som får ’makthavarna’ att råka i panik.

Bilder på exakt vadå?

Till att börja med, en större samling skepp än vanligt … som var tillräckligt för att vara anledningen till oro gällande tankegångarna bakom detta … och också med anledning av … hur ska vi uttrycka det här? … Rörelsen i den Utstrålande Energi som ’lyfts upp’ från ytan.

Ok. Eftersom jag inte är någon vetenskapsman, så vet jag att jag måste fråga om snacket gällande att Solen vi någon tidpunkt sänder ut en Soleruption, vilket många människor anser ska ske i samband med EVENTET som ni talar om. Är detta vad ni menar?

Det är det. Den Eruption som ska äga rum härstammar inifrån centrum av denna ’station’. Den kommer att bli en del av EVENTET … För den Energi som EVENTET bär MÅSTE komma från djupet av detta ’skepp’.

Skepp? Station? Portal? Något annat?

Javisst.

Jag tänkte att ni skulle säga det!!

Du förstår Blossom … den Våg av Kärlek som EVENTET ska ta igenom … kommer från den Ultimata Gudomliga Källan … Ert Sanna Hem. Därför kommer den genom SOLENS Portal.

Till och med då kommer den att filtreras, på grund av dess styrka. Dess fullständighet skulle bli för mycket vid den här tiden, för er Planet att uthärda.

Lite som när man vistas ute i solen … det får en bara att må bättre? Det beror på att Källans Energi kommer igenom den?

Ja verkligen. Men EVENTET är långt bortom den känsla av ’värme och Kärlek’ som ni, hittills, dagligen får ta emot.

Så kommer denna Soleruption ’innehålla’ kärleksenergin som ska svepa över oss?

Ja. Den är bäraren av Energin. Den har ’färdats’ i en annan form … en mer kompakt form … genom stjärnsystemen … genom Dimensionerna … genom nästintill … säg vad ni vill … den har färdats genom det!

Vänta ett tag! Vad menar ni med det?

Denna Energi som projicerar sig själv från Solen … startade från Källan. Men för att VARA vad den är … så var den tvungen att ’samla ihop’ information/status … ord som är alltför många att nämnas … innan den blev klar att visa sig själv genom Portalen. Eftersom den gjorde det så behövde den ’mingla’ med Solens Energi och ändra sin form ’tillbaka’ till Ljus … och ’stanna kvar’ och förbereda sin förändrade form … att bli redo för ’Igångsättandet’.

Djupt andetag … vilket sker när? Jag vet bara att ni inte kommer att säga det!

Det kan vi inte. För återigen, Blossom … detta är inte någon ’tidsmaskin’! Det kommer att äga rum i enlighet med många andra faktorer … triljoner av dem … som måste stå i linje för att allt ska ske smidigt.

Ja, jag förstår att vi Jordbor omöjligen kan föreställa oss vad allt detta betyder. Men vi VET att vi blev valda till att finnas här nere för att förankra Kärleken, utstråla Kärleken, medan allt detta står på gult ljus … och väntar på Klartecknet Gå! Så vad beror det på att observatorierna nu har öppnats på nytt?

För att efter en hel del undersökningar, så kunde inget ’fast’ … – vi ler åt den ’anomali’ som vi använder – kunde påvisas. Därtill, på grund av all media-hajp … så ställdes alltför många frågor … och inga resonliga svar … åtminstone inte några tillfredsställande sådana kunde ges.

Men skulle ni kunna säga … bara med att putta ut båten lite grann här … det som fångades på kamera … var representativt för det faktum att den nämnda Soleruptionen och alla tillbehör som följer med den … visade tecken på ett ’igångsättande’?

Vi skulle inte gå så långt som att säga ’igångsättande’ … Riktigt ännu. Vi skulle säga mer i linje med att visa tecken på …

Jag ser en bild av stora gigantiska kedjor som släpps från ett jättestort runt Ljus runtomkring Solen.

Därför skulle vi säga … att förberedelserna är på gång.

Och med all respekt, skulle jag vilja säga … jag håller inte andan. Detta kunde betyda ’närsomhelst’ från och med nu tills kungariket anländer!

Men det är mycket längre på väg än vad ni kanhända kan förvänta er!

Det verkar finnas så många fler iakttagelser som ni sade att det skulle bli. Så mycket finns nu fångat på kameran. Det är mycket spännande. Men jag har VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN kommit till en förståelse inom mig själv om … ATT VARA här nu … handlar om att VARA HÄR NERE JUST NU! GÄLLANDE våra Högsta Förväntningar på oss själva. Att lära oss leva inom attraktionens lagar … Att lära oss VARA KÄRLEK och LJUS … Att lära oss att detta är vad vi är … det som vi kom hit för att utstråla. För i och med att vi gör det så visar vi vägen … leder vägen … och hjälper andra i deras Uppvaknande. Ju mer redo de är att ta emot Kärleksvågen, när den kommer, desto bättre kommer det att bli för helheten. Så många förefaller ha ’fastnat’ i att vänta på att det ska ske … i stället för att VARA av Ljus och Kärlek.

Du har rätt, Blossom. Vi förstår att det förekommer ’angelägenheter’ på er Planet som tar ner en djupt in en ’enformig’ existens … men ändå …

NI KOM HIT FÖR ATT GENOMSKÅDA DETTA.

NI KOM HIT FÖR ATT BRYTA IGENOM DETTA.

NI KOM HIT FÖR ATT LYSA MED ERT LJUS FÖR DET ÄR ERT URSPRUNGLIGA TILLSTÅND.

NI KOM HIT FÖR ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN.

NI KOM HIT FÖR ATT FÖRBEREDA ALLA PÅ ER PLANET FÖR DENNA FÖRÄNDRING.

MINNS. MINNS. MINNS … VARFÖR NI KOM HIT.

NI KOM INTE HIT FÖR ATT VÄNTA PÅ ATT NÅGOT SKA HÄNDA … FÖR ATT VÄRLDEN SKA FÖRÄNDRAS.

NI KOM HIT FÖR ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN FÖR ATT NÅGOT SKA HÄNDA!

VAR DE SOM FÖRÄNDRAR … MARSCHERA VIDARE SOM ETT LJUS I VETSKAPEN OM ATT NI FÖR VARJE STEG NI TAR KOMMER ALLT NÄRMARE EN STRÅLANDE SEGER.

EN VÄRLD AV KÄRLEK OCH ENBART KÄRLEK LIGGER FRAMÖVER … REDO FÖR ER ANKOMST.

FORTSÄTT GÅ FRAMÅT, KÄRASTE VÄNNER … VI FINNS VID ER SIDA.

Tack så mycket mina Vänner … som alltid. Så upplyftande och uppmuntrande. Med Tacksamhet, med Kärleksfull Service … JAG ÄR.

 

 

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...