Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 9 november 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via 

Blossom Goodchild, 9 november 2019

 

Hej än en gång! Är vi beredda att köra igång direkt?

De varmaste Hälsningar till dig, ömt igenkänd för alla som Blossom! Och våra hälsningar till Var och En som hittar dessa ord, som vi ska framställa.

Tack. Anledningen till att jag är så angelägen, är att ni förra veckan nämnde att saker verkligen skulle börja hända på grund av att någon ”slant” … och jag kände ”slant med tungan”. Nåväl, någon ”slant” (läckte) från media, angående mannen vi talade om, som var ledare för pedofilringen och sedan fördes ”bort” (?) Först fängslades han. Vi fick höra att han begick självmord, men det antogs vida omkring att han ”mördades”. Redan för tre år sedan hade en viss reporter så mycket information, bilder osv. som skulle ha tagit bort denna man och många, många så kallade kändisar. Men som det verkar så satte kungafamiljen press på de stora medieföretagen, om att INTE låta en sådan händelse komma ut, eftersom den verkligen involverade kungliga familjemedlemmar. Var det det ni menade med att ”halka”? (Se länk i slutet av kanaliseringen)

Det var det verkligen Blossom. Men vi vill tillägga att detta bara är början. Nu när detta har ”öppnats upp/ kommit ut” och gått vidare till er massmedia, så kan det göra så att den enorma maskburken vi har berättat om öppnas, och då kan världen se när varje mask kryper ut, och visas som det de är/ vad de är.

Det kommer naturligtvis att ”flamma upp och falna” ”flamma upp och falna” ganska många gånger, och många kontroverser kommer att dröja sig kvar runt det … men ändå kommer fröet att börja gro, och berättelserna/ Sanningarna kommer att vara så uppenbart förklädda, att det ”vanliga folket” inte kommer att låta sig luras.

Var beredda Kära Själar … för vi har berättat om att detta sker, och man behöver använda sitt förnuft angående dem. Det kommer att bli lite som när små barn blivit ”skvallrade på” av någon annan, och sedan kommer rallyt att starta om vem som kan bli störst och bäst på det som går att avslöja. Man kommer att tycka att det är otroligt hur långt någon är beredd att gå, för att försöka dölja det som avslöjats, men vi konstaterar ändå bestämt … den här gången finns det ingen återvändo.

Det finns för mycket i potten. För mycket bevis för att även de som anser sig vara av högsta rang, inte kommer att kunna sopa igen spåren.

Och detta kommer att ske mycket snabbt nu. Dominobrickorna börjar falla.

Så eftersom ni kunde förutsäga denna ”halkning”, har ni då möjlighet att berätta för oss vad som kommer att följa, vad som är meningen och vart det leder?

Som du kan föreställa dig Blossom, så kommer det att finnas de som misstror det totalt … för de kommer inte att vilja acceptera Sanningen om sina kungligheter och dessa superstars, och faktiskt de som också tidigare innehade de högsta positionerna i era regeringar. För om de tror på det … så kommer deras värld och allt det den stod för att rasa samman, och de kan inte föreställa sig det.

När de reflekterar över bedrägeriet gällande finanserna i denna monarki … när de reflekterar över det ”otroliga som dolts” som kommer att avslöjas, kommer många att känna det som om ALLT HOPP ÄR UTE.

Vi har många, många gånger berättat om grymheter … och de kommer nu att få veta dem, en efter en.

Det här är det vi menar med att er värld vänds upp och ned … för vem ska/ kan man Lita på?

Vart kan/ ska man vända sig, för att få veta vad man ska göra sedan, och vem kan man tro på?

Många, många lögner kommer att förvrängas för att försöka ”ta sig ur dem”. Men, ju fler lögner som avslöjas och ju mer rädda om sina liv de blir, och försöker sätta plåster på såren, desto mer kommer de att befinna sig på djupt vatten … och vi menar djupt, djupt lerigt vatten.

Även ni själva, som har känt till en del av det här som kommer … kommer att vara i chock … till en början.

FAST, VI VET OCH LITAR PÅ, ATT ALL DENNA FÖRBEREDELSE SOM NI SÅ OMSORGSFULLT HÅLLIT PÅ MED, OCH MARSCHERAT PÅ OAVSETT VAD … KOMMER NU ATT LEDA ER TILL ERA RÄTTA POSITIONER.

Detta är nu ni börjar visa för dem som lider total förlust, vad de ska göra … det ni vet. Det som ni är medvetna om.

Ni börjar ge dem Hopp. Ni börjar berätta fakta om detta som har ”funnits på tapeten” under en lång, lång tid, och att även om allt ”just nu” verkar vara hopplöst … SÅ ÄR DET VERKLIGEN INTE SÅ.

Allt som avslöjas görs för det HÖGSTA SKÄLET.

Berätta för dessa vilsna själar … att detta är den BÄSTA NYHETEN NÅGONSIN!

FÖR DET BETYDER ATT EN NY TID KOMMER … ETT NYTT GLÄDJEFYLLT LIV KOMMER.

Det kunde inte komma medan sådana förfärliga handlingar pågick i hemlighet i bakgrunden … RENT LJUS kunde inte dölja det och låtsas att allt var bra, när det inte var det.

Älskade, älskade själar … tänk vad det här betyder … ÄNTLIGEN!

All sorts berättelser, kommer så småningom att spridas under de kommande dagarna och månaderna. Men …

HÅLL I HATTARNA …

Eftersom vindarna med förändring kommer. Dammet börjar stiga och förvandlas till virvelvindar, som tar med sig allt som inte längre kan vara en del av denna Nya Jord.

DET ÄR SÅ OTROLIGT SPÄNNANDE.

Men vi ber er att förbli positiva.

Det kommer inte att bli lätt, då mer och mer exponeras. Men när det når era ögon och öron …

KÄNN STYRKAN INOM ER.

NI HAR VÄNTAT SÅ LÄNGE PÅ DETTA.

NU VET NI VAD NI SKA GÖRA.

NU VET NI HUR NI SKA HANDSKAS MED DE SOM VÅLDFÖRT SIG PÅ MÄNSKLIGHETEN.

Och Älskade Själar … BE!

BE DET GUDOMLIGA LJUSET AV KÄRLEK, OM FÖRLÅTELSE FÖR DESSA SJÄLAR.

DET KOMMER ATT VARA EN AV ERA SVÅRASTE UPPGIFTER.

Jag vet att vi har talat om detta förut, om att det kan vara lättare ifall man inte kan förlåta en viss själ direkt, att då istället be om förlåtelse för ”allt” som har gått så fruktansvärt fel.

Naturligtvis kan vi inte förutse exakt hur detta kommer att fortlöpa. För det kommer att uppstå så mycket ilska, och så mycket Energi kommer att explodera av frustration från de många som upplever misstro, att Energierna runt omkring kommer att störas.

Men, ni Älskade Själar VET VAD NI SKA GÖRA.

Meditera … TA HIT LJUSET.

Upprepa era Gudomliga rättigheter för er själva, om och om igen …

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR.

Så många av er har väntat på att få hjälpa till.

Kommer ni att KÄNNA ER/ VARA starka nog för att kunna förklara för de som är djupt förtvivlade, att detta är vilka de är, och om de uttalar detta mantra/ denna välsignelse, så kommer det att göra en så stor skillnad?

Kommer ni det Kära vänner? Kommer ni att vara starka nog för att leverera detta meddelande, till de som känner en sådan avsky över att de förlorat all mening, och önskar börja döda?

WOAH …

Vi skämtar inte. För väldigt många själar kommer att bli så arga, inte bara på grund av beteendet hos andra så kallade ”mänskliga Varelser”, utan också för bedrägeriet … LÖGNERNA DE BASERAT SINA LIV PÅ!

VAR REDO! VAR REDO! VAR REDO!

Om man så väljer … så skulle man kunna uppleva allt detta väldigt skrämmande och lite kusligt.

OM MAN VÄLJER DET.

MEN MAN KAN OCKSÅ VÄLJA, FÖRSTÅELSEN FÖR ATT DETTA DEN MEST GUDOMLIGA TIDEN, FÖR ATT TA STEGET FULLT UT TILL SITT SANNA LJUS.

Hur länge har du väntat?

Åh verkligen länge. Men för att vara ärlig så koncentrerade jag mig mer på ”Solsken, slickepinnar och regnbågar”, i stället för att lugna ner de upprörda!

Vilket är rätt sak att göra. Att VETA att ert Regnbågsland finns framöver.

Fast vi har aldrig en enda gång sagt, att det skulle bli en enkel resa att ta sig dit. Vi har alltid talat om det här som nu kommer.

Även om jag har sett det i nyheterna och redan nu rörs det om mycket… så verkar det fortfarande svårt att tro att allt kommer att komma fram nu. Kanske för att vi har hängt på en tråd så länge, och ingenting VERKLIGEN händer.

MEN NU GÖR DET DET.

Även om det kan tyckas som om dessa ”avslöjanden” dämpas ner ett litet tag … tro oss när vi säger att … DETTA kommer inte att kunna begravas. Detta kommer inte längre att döljas. Det finns sådana i position, som är redo att få på plats det de har arbetat med bakom kulisserna, men som kräver det perfekta …

Förlåt. Jag avbryter här för jag känner att ni vill säga ”alibi” … och jag känner inte att det passar. Så jag ifrågasätter mig själv … Är det det ni vill säga?

Det är det. Vi skulle säga ”kräver det perfekta alibit … som kommer att presenteras med Gudomlig timing, vilket gör att man kan uppvisa data, som man fram tills nu inte kunnat göra.”

Återigen, lite förvirrad angående ordet ”alibi”. Men jag har lärt mig att låta det vara, eftersom min förståelse av något ni säger, ofta kan leda till att allt försvinner ut genom fönstret. JAG LITAR PÅ ER.

Och vi, Älskade Lady Blossom … LITAR PÅ DIG.

Ah! Ni har inte kallat mig ”Lady” på länge! Lady Blossom! Så Nobelt! Men jag vill inte kopplas till något kungligt! Och för att vara ärlig, så har jag aldrig velat det. Mitt hjärta är fullt av Hopp för att slutet på ”skräcken” kommit över oss. Ja, det blir en guppig, guppig resa. Det har ni förberett oss för, och vi BER OM STYRKA OCH INSIKT, HOPP, LJUS OCH KÄRLEK, för att fylla våra varelser när vi fortsätter med det vi kom hit för att göra. ALLTID PÅ FRAMMARSCH.

Älskade Själar, VÄNLIGEN FÖRSTÅ … att vi inte skulle leda er till denna punkt och sedan överge er. VI FINNS HELA TIDEN VID ER SIDA … DUSCHAR ER … FYLLER ER … MED/ GENOM/ AV/ I … DET RENASTE HÖGSTA LJUSET OCH KÄRLEKEN.

Tack för allt detta ni hjälpt oss med idag. Mitt hjärta finns nästan i min mun med förväntan om vart allt detta kommer att ta oss. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

The YouTube link about this matter , from which you can research more . https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA

The Audio recording for this channelling shall be posted below shortly.

Översättning:Maggan

Du gillar kanske också...