Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, den 10 november 2019

 

Det Arkturiska Rådet den 10 november 2019

 

2020-talet: ÅRTIONDET FÖR UPPVAKNANDE

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över de vändningar som ni alla har framför er. Vi pratar om de stora förändringarna som kommer till alla era system. Och vi är mycket intresserade av att bevittna exakt hur ni rör er från de politiska, ekonomiska, utbildnings- och andra system som ni har på plats nu. Ni går mot en tid med större upplysning och det betyder mer frihet. Det betyder mindre förtryck och färre konflikter med varandra. Snart kommer det att vara ett, enhetligt mänskligt kollektiv, istället för höger kontra vänster, rika kontra fattiga och en ras mot en annan ras.

Det kommer att bli mindre identifiering med vem ni har varit eftersom era sinnen och hjärtan utvidgas av era erfarenheter. De flesta av de begränsande övertygelserna som hålls på jorden just nu hålls på grund av ett begränsat erfarenhetsområde. Men precis som ni har de planerade chakrauppgraderingarna, har ni också andra erfarenheter som kommer att förändra allt om hur ni ser er själva och er relation till resten av mänskligheten, jorden och galaxen. Dessa upplevelser kommer till er på många olika sätt. Det kommer verkligen att bero på individen och vad ni är redo för, men vi är redo att kalla nästa årtionde av 20-talet som uppvaknandets decennium.

Ni kommer att se inte bara människor i era liv som ni aldrig skulle ha förväntat er att vakna, vaknar och ni kommer också att gå ännu längre med era upplevelser av uppvaknande. Ni kommer att känna er själva annorlunda, ur ett bredare perspektiv. Ni kommer att ha fler minnen och ni kommer att kunna ansluta till så många andra varelser, både fysiska och icke-fysiska. Och allt som utvidgar ert perspektiv kommer att göra dessa polariserade, föråldrade system som ni har på plats att verka väldigt fåniga.

Ni tar alla de övertygelser som ni håller fast vid alltför allvarligt. Vi skulle gärna se fler av er skratta åt er själva istället för att bli upprörda över vad någon annan tror eller för vad de säger. Lev era liv i nuet och var förbundna med era hjärtan och förbered er för det massuppvaknande som kommer för att det kommer och det kommer till ert närområde. Det kommer verkligen till ert medvetande, eftersom ni som får denna överföring har bevisat er redo för mer och vi är spända över att se vad ni kommer att göra härnäst, eftersom vi vet att det kommer att bli fantastiskt och vi vet att det bara kommer att vara början.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...