Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild,27 september, 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 27 september 2020

God morgon till er, mina vänner! När jag för ett tag sedan frågade er hur länge det skulle dröja till Tillkännagivandet, som sedan skulle leda oss fram till en andra nedstängning … så sade ni att det skulle bli en fråga om att sticka en tevärmare i motsats till en jumper! Nåväl, jag har stickat 50 tevärmare, 10 jumprar och 25 miljoner masker! Många förblir i nedstängning … Era tankar, tack.

Välkommen till alla som väljer att få tillgång till våra ord och det som vi väljer att sända ut, för att lyfta upp och hjälpa till. Som du vet Blossom, så kan mycket ändras och förändras beroende på ageranden och reaktioner … från alla/för alla … som fullföljer den mycket komplexa utrensningen av det som just nu sker på och inom er Planet. Detta är varför vi inte kan ge specifika datum, för man måste utgå ifrån varje dag och dess innehåll.

Inget har förändrats när vi konstaterar att ett Jättestort Tillkännagivande är på väg och det kommer att bli en ’strängare nedstängning’ i det dagliga livets funktioner gällande det som ni brukade kalla ’normalt’.

Ändå förmår ni inte berätta för oss ungefär när detta blir?

Korrekt.

Varför kan ni inte ens ungefär berätta för oss?

För OM saker och ting förändrades dramatiskt under en tid – och inget ligger utanför möjligheternas sfär … så skulle det på nytt uppstå dubier från de av er vilkas tålamod i hög grad håller på minskar, gällande att det som vi erbjuder inte är såsom vi säger att det kommer att bli.

Vi säger inte att detta kommer att bli fallet. Vi konstaterar att alla möjligheter kan uppstå och måste behandlas vartefter att de gör det.

Jag tror att mitt problem var, att när allt detta började för mig, när jag återvände från Hawaii i slutet av mars, så trodde jag naivt att hela den här saken skulle vara avklarad på ett par månader. Nu inser jag naturligtvis att detta är långt ifrån den verklighet som vi lever i. Ni sade att det skulle bli Fem Faser och uppenbarligen befinner vi oss ännu inte ens i Fas Två! Suck!

Så är det. Och ändå, med respekt, hjälper inte detta er att inse hur enorm denna Gudomliga Plan är? Er värld kan inte förändras över en natt genom att man trycker på en strömbrytare. Gradvis, steg för steg, kommer ni att få se att förändringarna vecklar ut sig. Ni kommer att få se Sanningarna avslöjas och i och med att ytterligare LJUSKRAFT träder in till er Planet, då kommer ni … att bli/få känna av … den största versionen av er själv som ni hittills har upplevt.

Er roll, Vars och Ens, är att under dessa tider upprätthålla LJUSET. Att sända ut det till alla hörn på er Planet och att fortsätta göra det.

Hur mycket ni kanske inte ’ser’ vilken effekt detta har … så måste ni HA TILLIT inom kärnan av er Varelse att denna gest gör en enorm skillnad.

Käraste själar … låter ni dessa förslag sjunka in? ÄR NI MEDVETNA OM/FÖRSTÅR NI … denna handling? Ni kanske säger ’Javisst, såklart förstår jag’! Men vi ber er att göra det, i en mycket djupare verklighet av er själva.

ATT VETA VAD DET I SANNING INNEBÄR ATT SÄNDA UT ERT LJUS.

ATT KÄNNA TILL VILKEN EFFEKT DETTA I SANNING HAR … VORE ETT KLOKT DRAG ATT ÖVERVÄGA.

VARJE TANKE OM ATT GÖRA DET ÄR EN DEL AV DEN GUDOMLIGA PLANEN.

NI ÖNSKAR ATT SAKER OCH TING SKA SNABBAS PÅ … VAR DÅ MER AV ER SJÄLVA.

Ni är inte pigga på att vänta. Men ni måste vänta. Så, inom detta väntande … FÖRÄNDRA ER VÄRLD.

Tiden NU är annorlunda än förut.

Ni känner, och därför uppmärksammar ni … Ljuset av vilka ni är och behovet att ’ta bruk av det’ för att kunna genomföra denna transformation.

Jag vet. Men jag har sagt detta förr och jag kommer att medge det igen. Ibland, alltför många gånger, gör jag inte mitt bästa. Jag dras ner. Ni har talat om för oss att vi inte ska känna oss skyldiga, men jag gör det för det här är vad vi kom hit att göra … och jag känner mig så missmodig för att jag ibland gör det. Ja, det skulle kunna vara Energier, chemtrails, gifter, vi skulle kunna fortsätta och igen fortsätta med undanflykter … men här är vi för att höja oss ovan allt detta och det gör jag inte alltid. VARFÖR???

För att du och andra, för stunden bearbetar allt som ni upptäcker.

Fastän jag inte vet ifall det är en Sanning eller inte? Och om det inte är en Sanning … vilket slöseri med tid!

Ändå överväger ni alla möjligheter om det som ni har blivit uppmärksammade på.

Ni skulle inte vara mänskliga om ni bara bockade av ytterligare en ’möjlighet’ utan att bearbeta en hel del om vad det omfattar.

Jag vet att vi borde koppla bort oss, för det tar ner vårt ’strömavbrott’. Men, som jag säger, jag behöver grubbla på det.

Och koppla sedan bort dig. Eller borde vi erbjuda tanken på att överhuvudtaget inte fästa dig vid det från början?

Ni kan erbjuda det … och jag känner till dess betydelse. Men återigen, med respekt och Kärlek … kom hit ner i en månads tid, sätt er i karantän på ett hotell i fjorton dagar på er bekostnad och stanna kvar inom den ’mänskliga kapaciteten för förståelse’ i ytterligare två veckor och se vilket betyg ni får, från ett till tio. Jag vet att jag är barnslig … för JAG VET svaret. HÖJ ER OVAN DETTA … TA MIG SJÄLV BORTOM.

Vi skulle emellertid vilja tillägga, om du så känner dig nere eller uppåt … att du fortfarande UTSTRÅLAR LJUS … vissa gånger Klarare än andra gånger.

FORTSÄTT MED DITT ’JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.’

Detta har visat sig hjälpa så många och vi säger till dig att ’dess effekt’ är bortom något som är världsomspännande.

Det stärker din Varelse och kopplar ögonblickligen upp dig med JAG ÄR-Gudomligheten.

Vi säger inte att du inte är uppkopplad. Vi säger att det … ger/framkallar … en omedelbar förbindelse … av/med … en starkare Känsla och Insikt.

Faktiskt, så många skriver in och säger att det är en livräddare och jag håller med, vilket vi tackar er för.

Gör helt enkelt hela tiden det bästa ni kan och om ni någon dag KÄNNER att ert bästa inte är tillräckligt bra, ta då tiden att förlåta er själv, inte för att ännu inte Vara tillräckligt bra, utan för att ens tänka att ni inte är det!

Ni bekymrar er också över att när saker och ting blir en hel del mer ’Upp-och Ner-vänt’, att ni då inte förmår lysa med ert Ljus, ifall ni känner att ni nu inte gör det så bra.

Ni läser mina tankar!

Käraste Själar. Ni blev utvalda till MARKBESÄTTNINGEN på grund av det Ljus ni är och allt som ni skulle bli tvungna att utstå. I de Upplysta dagarna framöver, kommer ni inte att blicka bakåt på de dagar då ni kände er utarmade (med varje anledning att göra det), utan ni kommer enbart att blicka framåt … till de nya dagarna av KÄRLEK.

EN KÄRLEK AV EN MYCKET HÖGRE FREKVENS SOM NI ÄNNU INTE HELT OCH HÅLLET KAN UPPSKATTA.

Ja, det kommer vi att göra. JAG HAR TILLIT TILL DET, för jag känner det i mitt hjärta … Och jag kommer nu att kliva av ’Överdrifternas Tåg’, eller åtminstone förflytta mig till en vagn med fler fönster och därför en bättre utsikt. Ok. Vidare till en annan sak. Det pratas nu mycket om ULURU den 21 december 2020 och de Äldste i detta land Australien, som håller en ceremoni på detta datum och stora saker som sker. Det har aldrig lagts ut att ’Eventet’ kommer att äga rum. Jag skulle kunna svamla på om min ’olust’ att fråga er om sådana saker, men vid dagens slut … så är jag bara budbäraren och måste släppa taget om tidigare fobier om att nämna datum och bara se vad ni har att säga.

…? …? Blockerar jag er nu? Inget händer!

Vi försöker formatera ett nytt format! För att du ska känna dig lättare till mods.

Vi visar dig metaforiskt DEN HÄR KLIPPAN med flammor överallt runtomkring den, för att symbolisera Fenix som reser sig ur askan. Vi visar fåglar överallt ifrån som flyger runt denna plats och skränar högt … som om de varskodde era människor om vad som ska komma.

Det hörs Trummande … det hörs repetitivt Sjungande … det Dansas … där finns Förlåtelse.

Det blir en tid av tystnad medan man väntar … med stor förväntan.

DET KOMMER ATT BLI EN FÖRÄNDRING.

Som i ’Eventet’ som ni så många gånger har berättat om?

Nej, inte av det slaget. Men till en hög grad en förändring i Energin. Bönerna och ceremonierna kommer att avlägsna mycket mörker och bjuder in till EN MYCKET HÖGRE GRAD AV KÄRLEKSENERGI ATT TRÄDA IN I … VILKET KOMMER ATT SKE.

Så ja, det blir ett ENORMT SKIFTE I VIBRATIONEN AV LJUS PÅ ER PLANET, vilket man kommer att KÄNNA … men vi skulle inte betrakta detta som EVENTET som vi har talat om.

Vet ni … och jag kan vara uppriktig … kanske jag har tappat modet! Jag känner en så stor oro när jag ställer frågor som denna till er, för vi har missförstått så många saker som ni tidigare har sagt … jag har troligen varit den främsta överträdaren. Jag vill bara inte att folk på nytt en gång ska elda upp sig och sedan beskylla er och mig för det, samt de resterande Ljus-budbärarna som bara försöker göra sitt bästa för att få igenom SANNINGEN. Ni måste tycka att jag är så frustrerande. Men det här är hur det är för mig, jag arbetar på det. Herre, hjälp mig! Man skulle tro att jag efter 15 år tillsammans med er, borde ha kommit lite längre än det här. Uppenbarligen inte! Men det är ingen mening med att få mig att se ut som någon jag inte är. Jag Älskar er.

Du talar för så många. Du representerar så många själar och de tankar de har. Något kommer att förändras/skifta inom dig Blossom samt inom en specifik tidpunkt, under vilken en hel del, om inte alla dina frågor och undringar kommer att vika undan och vi ska få se dig sväva.

Nåväl, jag ser verkligen framåt till det … som ligger ah, en tevärmare eller en jumper bort?

Det beror på vad som sker inom dina tankar och din acceptans av det som presenteras för dig.

På vilket jag svarar … Låt oss vänta och se. Jag försöker inte säga ’förlåt’ om jag inte känner att det behöver sägas och fastän jag inte är deprimerad, så ber jag om ursäkt till er och läsarna för att jag tidvis är en sådan ’Tomas Tvivlare’. Inte direkt vad jag är här för att göra/Vara … men jag ser föga mening i att komma från en plats där jag inte befinner mig vid tiden för denna kanalisering.

VI ERBJUDER SÅ MYCEKT KÄRLEK TILL ALLA … FÖR VI KÄNNER TILL DEN STORHET SOM KOMMER ATT ÄGA RUM INOM VARANDET HOS VARJE SJÄL AV LJUS OCH DEN ÖVERVÄLDIGANDE GLÄDJE SOM DE KOMMER ATT FÅ UPPLEVA … NÄR DEN TIDEN KOMMER.

Och låt oss hoppas att jag har ’blivit vuxen’ till dess! I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...