Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 10:e oktober 2017

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle,

10:e oktober 2017

 

 

12 Etznab, 16 Trotz, 1 Ik

Selamat Balik! Mycket skapas fortfarande bakom kulisserna. De som ansvarar för pengarna, verkar fortfarande ganska tveksamma till att hantera så stora summor. Den aspekten av verkligheten, sätts nu åt sidan av Ljuset. De olika problemen, är helt enkelt indikationer på varför så stor grad av kaos inträffar. Det är Himlens avsikt att snabbt frigöra medlen för välstånd, och slutligen tillåta den sanna NESARA,s republik att blomstra. Då kommer mörkret att bli helt besegrat!!

De nuvarande förseningarna av medlen, är i själva verket en typ av gigantisk blunder i proceduren. RV-pengarna (ReValuation, omvärdering av valutor) flyter en tid, och sedan förväntar vi oss fullt ut att se ett stort antal glada händelser. Vår nya policy är helt enkelt att acceptera, och flyta med den nuvarande situationen. Trots många hinder, så kommer det trots allt en ny era. Så behåll lugnet, och vet att den här speciella händelsen är nära!

Det största kvarstående problemet, är behovet av att fullgöra de välplanerade evenemangen som påbörjades för länge sedan. Var redo att erkänna en ny och mycket mer djupgående stenografi, som kommer att flytta mänskligheten och Gaia, till en Ny Tid av välmående. Denna tid är också öronmärkt för att få uppleva den efterlängtade RV. Det är Kärleken till denna stora gåva från ovan, som nu berör universum. Gränslösa medel för välstånd, är bara början.

I det här extraordinära ljuset, var beredda på riktigt djupgående förändringar. Öppna er för att ta till er ny verklighet, som kommer att förändra er för alltid!! Även om det har tagit mycket för lång tid att manifestera, så vet, från glädjen i ert hjärta, att denna välsignade verklighet är avsedd att hända. I den ligger en global uppfyllelse med en ny, fredlig och oöverträffad ledning. Detta ska bli nyckeln till fred på detta klot.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer till er den här dagen, med ett budskap av hopp och Kärlek. Överallt finns det gudomliga tecken, som speglar närheten till en välmående ny verklighet. Därför, kära Hjärtan, var modiga och släpp era enorma frustrationer. Se in i era expanderande hjärtan, och inse hur mäktiga de har blivit. Vet också, kära Hjärtan, att era mest magnifika segrar är ganska nära! Ta därför dessa stora visioner, och tillåt dem att manifesteras nu.

Omkring er, finns en enorm energi av medvetenhet som närmar sig sina sista stadier för manifestation. Vi i de andliga världarna, kan nu globalt uppleva hur allt detta närmar sig sitt himmelska framträdande. Det Gudomliga söker nu de sätt, som framgår av de heliga föreskrifterna för att skapa detta nya rike. Som vi antydde i början av detta samtal, vet ni djupt i ert hjärta att den Gudomliga Anden, är väldigt upptagen med att bereda väg till denna plats, och tar enkelt bort alla hinder den möter.

Andens kraft, börjar snabbt göra skillnad i hur denna underbara förändring ska ske. Överallt hörs ljudet av den Himmelska trumpeten. Denna värld måste helt säkert förstå, hur nära allt detta faktiskt är! Det heliga ljudet, med sin rungande signaturmelodi hörs över hela detta heliga klot. De onda dagarna försvinner och snart kommer ljusets kör att höras, över hela denna under så lång tid misshandlade jord. Det är verkligen en tid av mirakel och gudomlig fest!

Som ni kan se, har denna veckorapport ännu en gång handlat om vad som händer på den här vackra blågröna planeten. Många gånger tidigare har vi känt behovet av att ropa och hurra, på grund av det som händer överallt. I detta Ljus, kom alltid ihåg att det oändliga och oräkneliga utbudet från himlen är ert! Så Är Det! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Sirian för Var En! Och Var i Glädje!)

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...