Den Gudomliga Modern ~ Att Känna Enhet, 23 juni 2024

 

Den Gudomliga Modern ~ Att Känna Enhet

23 juni 2024

via Linda Dillon

https://counciloflove.com

Hälsningar, jag är Maria, jag är Maré, jag är Moder, Jag är Gudomlig Moder, Universell Moder, Omniversell Moder, Enhetens Moder och Allas Moder – och ja, söta änglar i form, på planeten, din Moder, Moder till ert heliga jag, denna underbara varelse i den heliga gudomligheten och gudomliga vetskapen om vem ni är. Ni har valt att inkarnera på den här planeten i detta exakta ögonblick i mitt Universella Tids hav.

Du har varit i enheten, och du säger till mig, “Nå, mamma, hur vet jag det? Hur mäter jag det? Hur definierar jag det? Hur bor jag där?” På många sätt är det bortom dina definitioner. Åh, vi kommer att ge dem till er för att hjälpa till att klargöra, men att vara i Enhet – att vara i den Heliga Unionen av Dig och Alla – är ett tillstånd av att vara.

Ofta har jag sagt till dig att hur människor, ni änglar i form, har känt kärlek på denna planet i första hand – och jag menar under en väldigt, väldigt, väldigt lång tid – har ni  gått igenom uttryck och erfarenhet, och därav mitt lackmustest: “Känns det som kärlek?” Och om inte, kom bara tillbaka, spring iväg! Ja, jag ger dig tillåtelse! Att springa är tillåtet så länge du springer hem till mig, för jag önskar att du ska vara hemma med mig, med oss ​​alla. Och det är vad Enhet är.

Och så förflyttar det dig, inte bara från uttryck och erfarenhet utan till fullheten av din Kunskap, till fullheten av Dig och Alla. Hur vet du nu detta – ditt nya lackmustest – är att det som inte är av kärlek känns slitande, känns ganska oenigt. Åh, och jag har presenterat dig för några oeniga, slitande situationer så att du kan identifiera och känna detta eftersom det inte är enhetens väg.

Nu, när du känner osämja eller slitande, betyder det inte att du misslyckas med många av de gamla mänskliga paradigmerna/vanorna för attack eller defensivt beteende. Du står i ditt hjärta, ditt sinne, din vilja och med klarheten – med den gudomliga klarheten som är din – och du vet hur du ska gå vidare eller inte fortsätta. Du vet vad som verkligen händer. Du kan urskilja detta. Och i din gudomliga neutralitet, aldrig… och det är lång tid!… aldrig dömer du. Du ingjuter, du sänder, du tillämpar universell lag och du stör inte.

Det är en mycket stor skillnad mellan att vara i Enhet, att vara i din Gudomliga Vetande och att störa. Du åsidosätter aldrig någon annans fria vilja eller suveränitet. Det är konstanten genom hela skapelsen eftersom jag vet och jag älskar och jag litar på dig – och därför litar du på dig själv och andra, och utvecklingen i denna nivå av visdom, på denna nivå av att vara helt närvarande i form, på planeten.

Ni är i stånd, som mina gudomliga aktivatorer, mina gudomliga influencers, att flytta populationer av sådan omfattning som ni inte har någon aning om! Och du behöver inte veta. Du stannar helt enkelt i Kärleken.

Jag har klivit fram inte bara för att välkomna dig utan för att förstärka dig, för att uttrycka hur stolt jag är över var och en av er. Ni är verkligen Bravehearts! Och även när du har tänkt, “Jag vet inte vad jag gör,” även när du briljant har stått helt stilla, har du gått vidare och du gör det otroligt bra!

Detta är det nya paradigmet för planeten, för galaxen och den här delen av universum – och det rullas ut och reflekteras genomgående.

Det här är du, med mig, som förklarar att du väljer Kärlek, att det inte bara är ett bra val, ett bästa val, det är det enda valet, och du vet det eftersom allt annat gör ont. Det är det där sandpappret på din själ.

Så jag omfamnar dig. Jag omfamnar dig med min Heliga Kärlek till Enhet.

Låt oss vandra tillsammans hand i hand, hjärta-i-hjärta, djupare in i Enhetens förundran i storslagenheten.

Farväl.

Översättning; Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *