Den Gudomliga Modern – Var Uppmärksam på dina Känslor, 20 juni, 2023

Den Gudomliga Modern: Var uppmärksam på dina känslor
2023-06-20
Vi har alla tillfällen då något bara känns fel. Nyligen, när jag kände så efter ett möte, kom den Gudomliga Modern med ett vackert budskap om hur man går tillväga i sådana situationer. Hoppas du älskar det lika mycket som jag gör!
Min kära, jag är det Gudomliga inom dig. Du känner till mig som den Gudomliga Modern, som Shechina. Men du känner mig som ditt hjärtas viskningar. Hjärtat är platsen för urskillning och i hjärtat, när du känner att det finns något som påkallar din uppmärksamhet, kan det komma på många sätt.
Det kan komma som känslan av att något inte är i linje, att något inte känna rätt. Det är din heliga kropp som ger dig dessa budskap, en knackning på axeln, en känsla i solarplexus. Dessa kära du, finns där för att du ska uppmärksamma dem.
När du får en känsla som inte känns helt rätt, som besvikelse, besvikelse över att saker inte gick precis som planerat, var då uppmärksam. Var uppmärksam på dessa känslor för de kommunicerar med dig. De ber dig titta djupt inom dig för att upptäcka om det är något som behöver ändras? Finns det något du måste acceptera? Finns det något som är för det Högsta Goda för alla?
Ja, säger du då, men det här är inte som jag föreställde mig, det är inte så här jag vill vara. Älskade du, då säger jag till dig, gå inom dig och bestäm vilken typ av aktion du vill vidta. Är det att säga ifrån? Är det att acceptera? Är det för att skapa det du vill? Du har kraften inom dig, du har kraften utom dig. Du har designats på detta sätt för att vara i anpassning. Vad finns där för det Högsta Bästa och vad finns där för ditt Högsta Bästa?
Det finns en del av dig som du ibland ser som ditt Högre Jag, eller ditt Universella Jag, som har alla svar. Den delen av dig är alltid styrande, alltid vägledande. Som en del av det har du dina väktare, dina änglar, dina lärare, som kommer för att ge dig den där knackningen på axeln, som kommer för att placera den tanken i ditt hjärta.
Så var uppmärksam, kära du. Ibland handlar det bara om att uttrycka känslan så att den kan röra sig vidare, så att du återigen kan vara i ett tillstånd av inre frid, av glädje, av balans.
Det finns bara kärlek. Anpassa dig till den. Anpassa dig till kärleken, kära du. Harmonisera med kärleken. Och du kommer återigen att vara strålande som du alltid är.
Med Kärlek lämnar jag dig, men jag finns alltid precis inom dig. Kalla på mig. Jag finns hos dig.
Kanal: Lee Degani
May be an image of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *