Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juni, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har redan berättat för er om energierna vi levererar till er för att följa med solståndsenergierna som kommer från alla andra delar över galaxen och universum. Dessa solståndsenergier handlar om att hjälpa er alla att bli bättre kanaler, bättre kanaliserare av energi för er själva och andra. Dessa solståndsenergier handlar om att öppna er och öppna upp alla era kanaler så att ni kan vara receptorer och sändare av den högre frekvensenergin som kommer och som kommer att fortsätta att komma för att hjälpa er med förändringen i medvetandet.

Därför rekommenderar vi att du ser till att ta hand om dina fysiska kärl. Drick mycket vatten och ät mer frukt än du normalt äter. Ät mer grönsaker också, men frukten tenderar att ge dig mer återfuktning på grund av dess höga vatteninnehåll. Och du behöver det för att driva dessa högre frekvensenergier som kommer in och som kommer att fortsätta att komma in.

Dina kroppar bearbetas kontinuerligt medan du sover så att de kan hänga med i din höjning av din medvetandenivå. Du är ute och lär dig och upplever på det astrala planet varje natt medan du sover, och din själs medvetande måste komma tillbaka till en kropp som kan hantera informationen och energierna som har tagits emot under dessa resor. Därför får du hjälp hela tiden, men när det blir en spik, en ökning av energierna som du ska ta emot, behöver du ännu mer hjälp fysiskt. Det är därför vi föreslår att ni, speciellt vid denna tid, hjälper er själva fysiskt.

Vi, och andra som vi, kommer att fortsätta att erbjuda den hjälp vi kan energiskt. Och du, som ett resultat, kommer att bli bättre och bättre kanaliserare av energi. Och vi pratar inte bara om kanaliseringen som Daniel här gör av oss. Vi pratar om kanalisering av tankar, idéer, inspiration. Vi talar om kanalisering av trosuppfattningar, trossystem, energier från hela galaxen som är avsedda att förena, sammanföra mänskligt och utomjordiskt medvetande. Du kanaliserar alltid, men du inser ofta inte att du är det eftersom det du kanaliserar är samma gamla, samma gamla.

När det är dags att kanalisera något nytt, något annorlunda, något högre vibrationellt, det är då du behöver lite extra hjälp för att hantera vad det är som du kommer att ta emot och jorda, inte bara för er själva utan för hela mänskligheten. Det är meningen att ni som det uppvaknade kollektivet ska göra detta arbete, och några av er är det. Vissa av er inser det, och andra har suttit vid sidan av och väntat på att något ska hända. Det som är stort händer, och det är du och din andliga utveckling. Kom ihåg att du inte behöver vänta på att något eller någon ska komma och ge dig tillåtelse att bli mer av den du verkligen är.

Du är Källenergi, som upplever sig själv i en fysisk kropp, och målet här är att uppleva mer och mer av det, och ibland behöver du dessa uppgraderingar som junisolståndsenergierna, vinter/sommarsolståndsenergierna tillhandahåller. Du är redo för detta; detta var planerat. Det här är en del av din resa, och de av er som är medvetet på era resor vet det. Du välkomnar det som kommer, och du välkomnar det med öppna armar, och det är det som gör att du kan ta emot mer och göra mer med det du tar emot.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *