Den Universella Modern och Moder Gaia via Galaxygirl, 24 maj, 2018

Den Universella Modern och Moder Gaia

24 maj 2018

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Från tidens gryning och av ingen tid, där är jag. Jag håller allt i min handflata och ändå är jag inom handflatan, det mikrokosmos som finns mellan cellulär förbindelse och neural synaps, där är jag. Jag finns i den nyföddas andetag.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Inom er finns ett universum, barn. Och ändå är ni en väsentlig del av det hela, en del av det större universum; ett mikrokosmos i makrokosmos, allt en del av mitt andetag. Jag ser er. Jag hör er. Jag är en del av er. Jag finns inom er. Vi är ett. Ser ni inte att det är så? Att vi är oupplösligt ihoplänkade, att vi är tillsammans i denna virvel av massiva energier av skapelse och fräschör i form? Ni fanns där med mig i begynnelsen, för vi är ett. Inget kan separera er från mig. Jag finns i sanden på stranden, i neuronerna och neutronerna i allt, i trädrötternas nätverk som samlar information och delar kärlek med trädkamrater. Jag ser allting för jag finns i allting. All skapelse är en del av mig, kännande, vetande, ett, helt. Mänskligheten har bara börjat minnas sina rötter, att vi djupt inom oss alla är förbundna, vi är alla ett. Det höga trädet står ensamt, ja, och förefaller vara ensamt, men nej, det är hoplänkat i fullständig kommunikation och enhet med sin omgivning, och njuter av sin egen anslutning till naturen, till mig. Som skapare av den nya jorden är det absolut nödvändigt att ni, mina unga Nya Gaianer, förstår den starka glädje och det ansvar som väntar er unga axlar. Och snälla ni, vet att jag är med er i detta så djupt och intimt som ni vill att jag ska vara, för vi är ett kreativt team/process. För vi är ett.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Och barn, i sanning är tiden nära. Min energi av kärlek, min tsunami av kärlek och högre energier och vibrationer smeker var och en av era celler och alla djurens, växternas och elementalernas kungadömen. Allt på Gaia står nu i resonans med dessa högre former av ljus och det finns ingenting – ingenting! – som de mörka kan göra åt detta utom att också, i sin tur, antingen smekas av min kärlek eller bli eliminerade av den. Det är deras eget val. De har haft de upplevelser av brist och rädsla som de önskade sig och nu är det en ny era, en ny dag av glädje, av salighet för mina barn och deras skapelser. Tiden för Kristus Ljus är här nu, starkt glödande i era hjärtan – i hjärtan över hela vackra Gaia. Ni ser mer ut än små ljus nu, för ni är så våldsamt starka, så mycket mer än ni vet, och ni mina barn, mina älskade, lyser upp universum.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Jag insveper er i mitt kärleksljus nu för att hjälpa er lysa lite starkare och vet att allt ni drömt om verkligen sker nu. Ömma hjärtan blir de starkaste för de vet hur man älskar. Och ni barn, har lärt er denna slutliga läxa superbt. Jag älskar er. Jag är er Moder, den Universella Modern av allting. Låt oss skapa tillsammans i perfekt enhet. Jag finns alltid här för er, mina kära.

Jag är er Moder Gaia. Det är med stor glädje som fåglarna sjunger på mig och vågorna slår muntert mot mina sandiga stränder och solen, Helios, strålar så starkt på mig och värmer många kalla hjärtan till salighet och enhet. Jag är Gaia. Jag har sett och upplevt allt som 3D har att erbjuda och jag har fått nog nu av denna upplevelse av sorg och separation. Jag är redo att explodera i ljus och kärlek och tjänande och jag hoppas så att ni, mina vänner, ska bli mina sanna väktare, som det ursprungligen var avsett och planerat av er skapelse. Vi ska bli partners på djupaste nivå av vård och skydd så att allt kan blomstra på mig. Det är dags för mina naturriken att bli älskade och vårdade så att djuren kan känna människors kärlek igen och känna tillräcklig trygghet för att verkligen kunna slappna av och vara sig själva och vara fria. Mycket återväxt av grönt och en myckenhet fräscht vatten till uttorkade platser(artificiellt uttorkade) på mig finns redo att bubbla upp med den glädje jag känner, då alla på mig borde ha tillgång till rent vatten, deras av Gud givna rätt, för det finns gott om goda saker på mig som mänskligheten kan dela och sprida runt i yttersta glädje och firande. Brist kommer inte att finnas mer, glömd, borttagen.

En ny dag är här nu då ni alla kreativt och med stor fräschhet och glöd formar byggstenarna för Nya Gaia på mig. Och jag är så redo att sträcka mig in i detta nya då jag känner att ni alla, mina verkliga väktare, också är redo, och jag försäkrar er, ni är redo och kommer att sträcka ut er och utvecklas till era roller som mina beskyddare med stor fallenhet och lugn och styrka. Detta är anledningen till att ni kallades från avlägsna platser överallt för att komma hit och tjäna det stora skiftet från mörker till ljus på den mörkaste av alla planeter. Wow! Vilken historia ni kommer att ha att berätta och vilken sammanfattning!

Jag är er Moder Gaia och ikväll sveper jag in er alla i en filt av djupt grön jordlig kärlek. Låt mig omsluta er och torka bort era tårar. Vi är fullständiga ni och jag. Vi är tillsammans. Vi är ett. När väl mänskligheten inser detta kommer all förstörelse att upphöra, hjärtan kommer att öppnas, händer kommer att tjäna. Men ni, mina vänner, är de få priviligierade som läser dessa ord att starta denna fysiska tsunami av kärlek och tjänande av varandra, spridande det över hela världen – mig! Var glada! Vi är alla med i detta tillsammans. Jag är er Moder Gaia.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...