Det 9:e Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars, 2019

 

Det 9:e Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

29 mars, 2019

”Vad ni ska skapa härnäst”

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med era framsteg och vi är mycket ivriga att få se vad ni härnäst kommer att göra. Ni förstår, detta är varför vi inte kan förutse FRAMTIDEN för er. Vi vet inte exakt vad ni kommer att göra och när, men vi vet i stora drag vad som pågår där på Jorden. Så vi kan berätta för er att ni håller på skiftar och att ni underlättar för er själva och hela kollektivet genom att utföra det arbete som ni gör.

Ni har en hel del spelrum i den här fjärde dimensionen gällande vad ni vill skapa och uppleva eftersom ni väntar på att den resterande mänskligheten ska komma ikapp och göra sig redo för fullbordandet av skiftet. Vi föreslår att ni är väldigt öppna för många olika möjligheter i termerna av vad ni skulle vilja skapa och vad ni skulle vilja se era medmänniskor skapa. Ni måste vi det här laget inse att ni inte behöver göra allt på egen hand.

Ni kan luta er tillbaka och koppla av, medan någon som är mycket passionerad över att framkalla ren energi tar det till följande nivå. Men ni kan för er själv avgöra att ni skulle vilja leva i en värld med ren energi som är gratis och finns tillgänglig för alla och ni kan harmonisera med denna värld, medan ni ger er av för att göra något som ni brinner för. Och under tiden så kan ni förvänta er att få ta emot vissa nerladdningar, vissa nya idéer, vissa inspirerade tankar om det som ni vill uppleva och göra.

Vi vet att om ni tar emot denna överföring, så vill ni på något sätt vara till service och vi vet också att det finns myriader sätt att vara till service som ni hittills inte har tänkt på. Så ni kan ta emot dessa inspirationer om ni är öppna för det okända. Ifall ni kan släppa taget om er rädsla för det okända och omfamna det, så kan ni sam-skapa med dessa energier av högre frekvens och ni kan sam-skapa upplevelser och möjligheter som ni aldrig skulle ha kunnat drömma om med er mycket begränsade fysiska hjärna.

Så om ni har en mycket fast plan, en mycket väl uttänkt agenda för er själv och för mänskligheten, så föreslår vi att ni lägger den åt sidan och att ni öppnar er själv till att få ta emot det som är fullständigt nytt för er och för Jorden, för ni kan aldrig veta vad ni kan få ta emot förrän ni öppnar upp er själv till alla möjligheter som med lätthet och utan möda kommer till er. Så detta är vårt råd för er gällande vad ni härnäst ska skapa. Ni kan såklart acceptera eller förkasta denna plan.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har med glädje förenat oss med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...