Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2020

 

Er Goda Karma Kommer Till Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har återigen imponerats av mänskligheten, eftersom ni har visat att ni har mer styrka inom er än någon kunde ha hoppats på här i de högre världarna. Det faktum att ni fortfarande är där just nu är enormt. Ni håller utrymmet för hela kollektivet, trots att det är svårt för er att vara där själva.

Ni gör detta medan ni fortsätter att rensa era egna traumer och samtidigt hantera era egna uppstigningssymtom. Vi har den största respekten för dem av er som är vakna och som är där för att ni vill hjälpa och för att ni vill ha en upplevelse av den största åkturen ni kan ta medan ni är i en fysisk kropp.

Nu har ni också rätt till den hjälp ni får. Vi och de andra varelserna och kollektiven som hjälper er gör det för att ni har förtjänat vår hjälp. Ni har bra karma, och ni har uthärdat så mycket av bristen, negativiteten, sjukdomen, förlusten och alla de mycket utmanande känslorna där nu, och vågorna måste balanseras i detta universum av dualitet.

Vissa människor undrar vad poängen med lidande är. Ju mer ni lider, desto mer extas kommer er väg, för att extas måste skapas som svar på ert lidande för att hålla en balans mellan energier i detta vårt vackra universum. Den extasen är er och er för att ta. Den är öronmärkt för er specifikt, den som skapade den, den som lidit och uthärdat så mycket som ni har.

Ni är de vi pratar med just nu, för även om era erfarenheter under denna livstid inte har varit så dåliga jämfört med andra, har ni upplevt det värsta av det ni ser i er värld just nu. Allt som finns utanför er är inuti er.

Nu får ni dra nytta av alla dessa skapelser, men ni behöver lite hjälp. Ni behöver lite hjälp för att bara tro att allt ni har sammankallat fortfarande finns. Ni behöver lite hjälp med att öppna upp för att ta emot det, och ni behöver några explosioner av högfrekvent energier för att få er att matcha det. Och så dyker hjälpare som oss själva upp, och vi kommer att fortsätta att dyka upp.

Vi går ingenstans. Vi ska se till att alla får de godsaker som nu kommer till er. Och gissa vad? Så gör era Högre Jag och andliga guider. Vi arbetar alla tillsammans för att göra livet bättre för er alla, inte bara de som är vakna.

Men det väckta kollektivet leder verkligen. Ni sätter exemplet som ni behöver sätta och som behövs för de andra som inte är helt vakna än. Men oroa er inte. Fler massuppvakningar kommer och ni kommer inte känna er så ensamma som ni har känt er mycket längre till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...