Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl,18 mars 2019

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl

18 mars 2019

Hälsningar vänner! Vi är det Arkturiska Kollektivet och sänder er glädjefyllda energier då ni fortsätter att stiga upp och sakta omvandlas till era högre själv. För vi ser att detta verkligen sker i detta högst heliga nu av uppstigning, och underbart nog kan vi säga att mänskligheten som helhet, som ett Kollektiv, har valt den högsta och bästa tidslinjen där dessa händelser spelas ut, tack vare så mycket slit och hårt arbete med böner, transmutation, visualisering och rent kurage från er alla, vårt jordade team. Så vi tackar er för att ni hjälper Gaia.

För kom ihåg, det var Gaia ni svor att beskydda. Era nuvarande liv med arbeten och finanser som förefaller kritiska är inte orsaken till att ni kom hit, egentligen inte, inte helt och hållet. Ni är planetära beskyddare och ert ansvar är Gaia. Ja, era liv i det nuvarande förkroppsligandet är förstås heliga, för ni går genom ytterligare lektioner som ni verkligen ville gå genom, och ni har löst upp enorma mängder med karma och smärtfyllda lektioner medan ni också upplevt underbara stunder av glädje i detta liv. Det här livet är viktigt och vi förminskar inte det. Men kom vänligen ihåg att det inte är det enda skälet till att ni kom hit. Gaia har kärleksfullt försett er med en lekplats där ni kan uppleva saker, men eftersom energierna sjönk så lågt blev experimentet för farligt för henne. Jorden var avsedd att vara ett paradis, inte ett fängelse. Så då energierna fortsätter att stiga och flyta, kanalisera dessa energiuppgraderingar in i hennes kristallina kärna för att hjälpa till med hennes healing.

Meditera. Andas. Andas in dessa nya energikoder och känn inte bara hur er kropp växer och förändras – för det gör den – utan känn och se och lyssna på hur Gaia förändras överallt omkring er. Djuren bildar nya vänskapsband. Soluppgångarna och solnedgångarna har nya färger och inkodningar för dem med ögon att se. Tillåt er själva gåvan av syn och förklara för universum att ni är redo och ser vad som sker. Öppna upp er själva för möjligheten av mirakler och se era liv ta en vacker vändning. Vi ser mirakler överallt runt er, jordade team. Vi ser er som himlens mirakel för de andra. Erkänn detta och andas in denna välsignelse. Rulla nu upp skjortärmarna. Saker håller på att bli intressanta. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi älskar er så mycket.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...