Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juni 2018

Per Staffan 14 juni 2018

Hur Mycket Ni Kan Ta Emot ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi ger er exakt vad ni är redo för, och vi märker att för varje dag blir beredskapen mer omfattande. Ni ökar er mottagningsnivå. Ni kan hantera mer högfrekvent energi och information, och det beror till stor del på er vilja att ansluta till varandra, till er planet och till er sol.

Ni är så kraftfulla som individer, men när ni kommer tillsammans med allt stöd som ni har på det fysiska planet, visar ni för oss hur underbart ni expanderar i er förmåga att ta emot. Det finns så mycket som väntar på er alla, så mycket som ni fortfarande har att ta emot, assimilera och uppleva, men vi är säkra på att ni kommer att fortsätta öppna upp er till allt det som kommer.

Nu, i ert medvetna beslut att ansluta till varandra, med er planet och med solen, berättar ni för hela universum hur viktigt förbindelsen är för er. När någon av er är i nöd, finns det alltid någon där på det fysiska planet för er, redo att hjälpa, redo att vara till tjänst. Och när du känner att du är ensam på den här resan, kan du alltid nå ner till Jordens kärna, du kan alltid nå upp till de vackra strålar som solen projicerar på dig.

Du kan släppa alla rädslor du har runt din sol. Solen är där för att stödja dig, och du kan ta emot mer i stor utsträckning på grund av de uppgraderingar du fått från solen. Din Jord är stabil. När du känner dig instabil, ojordad eller inte stödd i ditt liv, sträck dig ner i Jorden och känn den stabiliteten. När du känner att du är redo för nästa steg i din utveckling, sträck dig upp till solen för en uppgradering.

Och när du känner att du inte har något stöd bland dina mänskliga bröder och systrar, sträck dig ut och känn för det, och var inte rädd att be om det. Det finns fler människor på planeten just nu som vill vara till tjänst än någonsin tidigare. Ni är redo nu för att ta emot mer, och de som oss i de högre världarna är mer än redo att ge er den energi, information, kärlek och ljus som ni har sökt.

Öppna upp er för att ta emot det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...