Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari, 2023

 

Februari 2023 energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge er denna överföring, som helt handlar om energierna i er februari månad där på planeten Jorden. Ni har olika tyngdpunkter för varje månad och varje år, för varje solstånd och varje dagjämning, och alla andra viktiga datum i din kalender, eftersom du tycker om struktur och positiva förväntningar. Du behöver positiva förväntningar, och du planerar vad dessa månader kommer att handla om för dig, och du är inte ensam om den planeringen. Ni är alla delar av kommittéer, råd, kollektiv, här i de högre världarna, och ni deltar i dessa möten medan ni sover på natten och har lämnat era kroppar.

Så ni har alla bestämt att februari månad kommer att handla om att aktivera mer ljus i era kroppar. Det kommer att handla om att göra plats i dina celler, i dina chakran och i ditt DNA för det ljuset som förvandlar dig, det ljuset som sedan blir din ljuskropp. Och så, du har röjt mycket på sistone för att göra plats för det ljuset. Ljuset kommer redan, och det kommer att bli starkare och starkare när månaden fortsätter att utvecklas för er alla. Det betyder att du i slutet av februari ska känna dig som en ljusboll, en sfär, en klot som kan flyta och flyga.

Nu, vad kan du göra för att underlätta denna process, kanske du undrar? Du kan vila, slappna av, återfukta, rengöra och ta hand om dig själv på alla sätt som du vet hur du ska ta hand om dig själv. Du kan också öppna upp för ljuset på samma sätt som en blomma öppnar sig för att ta emot solljus. Du kan föreställa dig att du öppnar upp som en blomma. Du kan föreställa dig att den öppnar sig vid hjässan på ditt huvud som låter ljuset strömma in. Och slutligen kan du känna efter ljuset. Känn efter förvandlingen som du kom till jorden och din dimension att uppleva. Du har redan släppt in så mycket mer ljus än du arbetade med för bara decennier sedan där på jorden, och nu är du redo att ta steget upp till nästa nivå och förkroppsliga mer av det ljus som du har tillgång till hela tiden under hela denna tid. hela livserfarenhet.

Ljus finns överallt och det är allt, och du har möjligheten, valet, att vända dig till det, att leva från det och att ta emot det. Först vid denna tidpunkt på din resa blir det mer av ett imperativ. Det är något ni kommer att göra, för det är en del av den planen som ni har för er själva, och det finns ingen hejd på det. Men när du öppnar upp för det, och du känner för det, får du uppleva det på ett vackert, kärleksfullt sätt, och är det inte så du vill uppleva allt där på planeten Jorden?

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *