Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september 2018

Per Staffan 14 september 2018

Det Förgångna & Framtiden ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har levererat informationspaket till era energifält, och vi har gjort det på er begäran. Vi svarar på alla era önskemål, men ni måste vara i avslappnat tillstånd för att kunna dra full nytta av det ni får. Det finns stor osäkerhet bland det mänskliga kollektivet på grund av hur mycket information som finns där och hur mycket som är i motsats till annan information som ni får från andra källor.

Och så, det vi kan känna från mänskligheten är en önskan att vara på samma sida. Därför är informationen som vi tillhandahåller er information som ger er kraft. Ni behöver inte undra om den här förutsägelsen är den rätta eller om den där förutsägelsen är mera rätt. Ni behöver inte oroa er för förutsägelser alls. Den information som vi lägger in i era fält handlar om ert förflutna här på Jorden och i andra delar av galaxen.

Många av förutsägelserna som ni hör nu handlar om vad som redan har hänt. Människor får information som de tror handlar om framtiden, när det faktiskt handlar om det förflutna. Så vi är mycket tydliga med det vi har gett er om ert kollektiva förflutna så att när ni ser en förutsägelse om mänsklighetens framtid, kommer ni att känna igen den som någonting som redan har hänt.

Ni behöver inte återuppleva Atlantis eller Lemurien. Ni behöver inte återuppleva Orionkrigen. Ni behöver inte återuppliva förstörelsen av hela planeter.

Alla katastrofer från ert förflutna kan lämnas till ert förgångna och ni är alla här nu för att skapa en bättre framtid. Ni är här för att skapa framtiden som ni formar, en framtid som inkluderar alla som inte behöver förneka det förflutna för att kunna gå vidare från det. Ni är här för att skapa en framtid av fred, kärlek och harmoni där alla förstår sin makt som skapande varelser.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...