Saul via John Smallman 2 februari 2021

 

Saul via John Smallman 2 februari 2021

 

Your natural state is “the pure joy of Being!”

02/02/2021 av John Smallman

 

Saul Audio Blog for Tuesday February 2nd.

Allt utvecklas precis som gudomligt planerat! Mänskligheten vaknar verkligen och det finns tecken och indikationer på detta över hela världen eftersom fler och fler människor väljer att bara älska vad som än uppstår i deras dagliga liv. Här i de icke-fysiska rikena har vi intensifierat vår kärlek och vårt stöd till er när ni så kraftfullt och briljant går framåt mot ert uppvaknande. Ni får det att hända! Ja, det är Guds gudomliga plan och avsikt att ni ska vakna, men ni måste förverkliga det i fullständigt och kärleksfullt samarbete med varandra, vilket ni alla planerade att göra innan ni inkarnerade för er nuvarande mänskliga livstid. Detta beror på att Moder/Fader/Gud och ni är Ett i ett evigt och mycket kärleksfullt samarbete. Det är vad Enhet betyder! Det är Allt, för evigt i det vackraste och mest harmoniska förhållande med sig själv – Källan och Hela den gudomliga skapelsen – helt glädjefylld, helt komplett. Det är Gudomlig Perfektion, Ett med sig själv i varje ögonblick, glad och förtrollad med den rena glädjen att FINNAS TILL!

Ert naturliga tillstånd är ”den rena glädjen över att Finnas till!” Det har alltid varit så och det kommer alltid att vara så – NU och FÖR ALLTID – för det här är den enda tiden som finns. Så när ni förbereder er för denna betydelsefulla och mirakulösa händelse – och HELA mänskligheten, utan några undantag, gör detta – FIRA!

Det finns mycket i nyheterna som skulle påstå något annat, oroväckande rapporter om splittrande aktiviteter och beteenden i många delar av världen. Var medvetna om att det som rapporteras i grunden är uppkomsten av många århundraden av kollektivt karmiskt ’material’ som måste erkännas, tackas för de lärdomar som det har presenterat mänskligheten – som mänskligheten nu har lärt sig – och kärleksfullt släppt. Verkligen, om ni vill se, finns det tecken överallt på ert kollektiva Stora Uppvaknande. Detta är en tid, ett ögonblick av enorma möjligheter och tillfällen som definitivt kommer att utnyttjas fullt ut när skörden av era outtröttliga strävanden kommer till sitt härligaste förverkligande direkt i er egen medvetenhet, och förvåna och glädja er. Ni kan inte ha den minsta aning om det under som väntar er alla. Den gudomliga planen uppnås verkligen, briljant, perfekt och för ALLA.

Ni har naturligtvis fri vilja, och den friheten kommer aldrig att åsidosättas, så vissa kan välja att försena sina uppvaknanden. Låt inte det oroa dig om du känner att vänner eller nära och kära ännu inte bryr sig om, ännu inte är redo att acceptera att endast Kärleken finns och verkar fortsätta att känna ett behov av att döma och till och med fördöma dem som de uppfattar som de onda, i stället för att vakna upp till den Kärlek i vilken de, och alla de som de skulle döma, är omslutna.

Det är verkligen mycket förvirrande tider då den kollektiva återgången till Verkligheten närmar sig mycket. Många kommer att få det ni kan beskriva som ett ögonblickligt uppvaknande – en plötslig och mest oväntad tillströmning av Kärlek för hela mänskligheten – något som för närvarande verkar vara omöjligt, otänkbart, bortom all rimlighet, och då kommer hela deras perspektiv på livet att förändras, till deras absoluta förvåning, i det ögonblicket. Ni har säkert inte sett någonting ännu!

Som ni har fått höra så ofta och av så många är Guds plan för mänskligheten magnifik, i själva verket är den överskridande! Ni har väntat längtansfullt och för det mesta tålmodigt på att uppvakningsprocessen ska slutföras. Många av er har studerat historia och sett hur mycket smärta och lidande som splittrande attityder, härrörande från politiska, etniska, ras-, nationella och religiösa skillnader, har släppt lös på så många, eftersom krig har utkämpats för att minska eller förstöra dem av olika tro. Tiden för sådana splittrande aktiviteter är över! Över hela världen har det stora antalet kommit till full insikt om galenskapen i att försöka lösa missnöje och olikheter genom konflikt, och viljan eller önskan om konflikt minskar snabbt. Mänskligheten växer till sig!

När ni går in dagligen, till era heliga inre helgedomar, vila i friden som alltid finns där, djupt inuti er, öppna er helt för det oändliga fältet av Kärlek, som också är ert eget personliga energifält, och låt er känna Kärleken, friden, harmonin, Enheten med Alla och med hela mänskligheten, och tillåt er få veta sanningen, Verkligheten som ni är, och som varje människa är. Ni kan känna kärleken när ni tillåter er göra det. Men ofta har ni, och så många, många andra, så helt lurat er själva genom att acceptera övertygelser och trossystem som säger att ni är ovärdiga att vara i Guds Närvaro, och därför vägrar ni tillåta er att känna Guds Kärlek till er, vilket naturligtvis också är er egen Kärlek till er själva.

Du skapades i Kärlek från Kärlek, av Moder/Fader/Gud, för att glädja dig åt och njuta av den stora glädjen att bara VARA. Din sanna natur är Kärlek, den har aldrig förändrats och den kommer aldrig att förändras, för att du, som Kärlek, är för evigt Ett med källan. Välj NU, att öppna dig för den gudomliga omfamningen, Guds kärleksfulla omfamning. Vet att du accepteras helt och hållet utan förbehåll av något slag av Moder/Fader/Gud, och att du verkligen är Ett med den Kärlek som ÄR, och den är allt. Du är Ett, du är Alla, för Gud skapade dig som sig själv i ett oföränderligt och evigt förhållande av KÄRLEK! Släpp därför dina tvivel, din oro över din värdighet att vara i din Källas Närvaro, för det är där du alltid befinner dig, oskiljaktigt, permanent och oavbrutet, och GLÄD dig över undret att du är. Det gör Gud, och därför bör du också göra det!

Med så mycket kärlek, Saul.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...