Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 februari, 2022

Tillåt Oss att Arbeta Genom Er ∞ 9D:s Arkturiska Råd,
1 februari 2022
 

allow us to work through you - the 9th dimensional arcturian council - channeled by daniel scranton channeler of aliens

Tillåt oss att arbeta genom er – 9D:s Arkturiska Råd – Kanaliserat genom Daniel Scranton 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla ni som når ut till oss, vi tittar också på, bevittnar, som de observatörer vi är. Vi vet att det finns vissa förändringar ni skulle vilja se i era liv och i omvärlden runt er, men vi vet också att det ibland tjänar er att vara precis där ni är lite längre. Ofta är stödet vi skickar för att hjälpa er att ta er igenom något och få fördelarna av att ha upplevt det, inte sådant att vi bara sträcker ner våra icke-fysiska händer och tar er ur ett oönskat scenario i ert liv.

Vi älskar att hjälpa er och se er växa och expandera, och vi förstår att bara en viss mängd hjälp verkligen är till hjälp, för när vi går utöver det berövar vi er i princip en upplevelse av tillväxt. Och fler och fler av våra kollegor som befinner sig i andra dimensioner och andra stjärnsystem inser detsamma, och det hjälper er mer än ni förstår, för när vi ger er rätt hjälp förkortas faktiskt den tid ni måste spendera i att leva i något ni skapat. För om vi skulle sträcka oss ner och ta er ur en situation, så skulle ert högre själv tycka att ni fortfarande inte hade fått ut det ni behövde, och ni skulle återskapa samma scenario, eller ett mycket liknande, så att ni skulle få den tillväxt som avsågs hela tiden.

Känn efter för stödet att hjälpa er att bearbeta känslorna, hjälpa er att kommunicera till andra det ni behöver. Känn efter för stödet som uppmuntrar er att gå inom er, och hitta kraften ni har för att förändra allt på ett ögonblick. Känn efter för kärleken omkring er, när ni går igenom en av själens mörka nätter, och lyssna på all vägledning ni får inifrån. Era känslor, er intuition och er inre kunskap är underbara verktyg som behöver användas, för att ni ska ta er igenom det ni behöver för att snabbare och mer glädjefullt få bättre, långvariga resultat.

Nu har ni andra i era liv som ni vill hjälpa, och några av er kämpar med hur mycket som är lämpligt att ge till de som konsekvent ser till att få hjälp. Ni måste också välja klokt, eftersom ni vill att individen ska vara oberoende, och ni vill att de ska inse hur kraftfulla de är. Ni vill se dem växa och utvecklas genom sina utmaningar, men den medkännande empaten inom er vill också bara göra allt bättre för individen. Ni vill att de ska sluta må dåligt precis nu. Det ni alltid kan göra för var och en och varje grupp som ni blir medvetna om behöver hjälp, är att ni kan skicka kärlek, medkänsla, healingenergi. Ni kan lindra; Ni kan ge dem tid. Ni kan lugna. Ni kan påminna människor om att de är kraftfulla varelser, och att vad de än upplever så kommer det att gå över med tiden.

Det är sant att allt ni upplever i era liv till största delen är planerat, men allt var inte planerat innan ni inkarnerade. Ni planerar på natten medan ni sover, baserat på val ni gjort och de vibrationer ni sänt ut. Men kom också ihåg att ni kan ändra på det, ni kan ändra vägen ni är på, och det kan alla andra också. Och när människor kommer till er i nöd, berätta er historia för dem. Berätta hur ni övervann något och hur ni växte av det. Låt dem veta att ni tror på dem, och att ni tror att de kan göra val som kommer att förändra allt för dem och deras nuvarande livssituation.

Ni tillåter oss att arbeta genom er varje gång ni erbjuder er att vara till tjänst för en av era medmänniskor, och det är en av många saker som skänker oss så mycket glädje, då vi ansluter oss till mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...