Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 maj 2021

 

Ni kan också kanalisera Arkturiska Rådet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi strävar efter att etablera mycket solida relationer med er i fysiska mänskliga former på Jorden, för vi letar efter många kanaler för vår energi och visdom. Vi har aldrig tänkt att bara komma igenom Daniel här, och dessa kanaliserade sändningar har tjänat en mängd syften för oss och för er.

Energierna som kommer genom kanalen har alltid utformats för att anpassa fler individer så att de också skulle kunna ta emot oss och överföra det de får. Ni uppmanas att göra mer just nu, och vi vet att det Arkturiska perspektivet behövs där på jorden eftersom det är så annorlunda än perspektiven hos så många människor som bor där just nu.

Det måste ske mer uppvaknande där på Jorden, även om mycket uppvaknande har inträffat och fortsätter att inträffa. Det finns fortfarande en nödvändighet för fler av er att agera som kanaler för oss och för de Arkturiska energierna, eftersom mycket av livet på Jorden har dominerats av egot, av girighet, av själviskhet, och alltför många har avvisat möjligheter att komma ihåg vem de egentligen är som andliga varelser. Ni bor på en vacker planet med många naturresurser och ni har skapat många, många distraktioner från det andliga området, från det oändliga och eviga som finns inuti er. Allt detta var självklart en del av planen.

Ni var tvungna att gå den vägen först, som ett samhälle, och sedan skulle ni komma tillbaka till vem ni verkligen är inträffa och skulle vara så mycket ljuvare när det gjorde det. Och det är där ni är just nu. Vi känner bara att det finns behov av fler ankare, fler ställen för att jorda dessa energier i.

Och medan ni alla gör det i en viss omfattning när ni tar emot dessa meddelanden genom Daniel, vill vi rekrytera så många av er som möjligt, för världen behöver er. Och era medmänniskor som behöver vakna kommer att göra det när de påminns om sina Arkturiska rötter, om de vackra Arkturiska livstiderna där de tillbringade så mycket mer tid i meditation och i tyst inre reflektion.

Det här är en tid för så mycket mer att väckas inom så många, och ni vet alla att ni vill vara en del av det, att ni vill hjälpa och läka. Och det här är er kallelse till handling. Ni har gjort det förut, annars skulle ni inte få detta meddelande på det här sättet, och vi är mycket intresserade av att få kontakt med var och en av er så att fler kan ta emot oss och dra nytta av alla de otaliga sätt ni kan, för att få lite mer av Arkturus i sina liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...