Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juli 2020

Det Arkturiska Rådet 

Via Daniel Scranton, 15 juli 2020 

Energier av Enorm Förändring Letar efter Dig

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de många olika sätt som ni använder för att ta emot de energier som finns i er värld just nu. Vi har märkt att fler och fler av er är villiga att sitta ner och öppna er för de energier som är så väldigt viktiga för er, eftersom ni ha förstått att inget annat fungerar. Med andra ord kan ni klaga, ni kan göra massor av inlägg på Internet och ni kan hötta med nävarna tills ni är blåa i ansiktet, eller hur ni nu vill uttrycka ert missnöje på, det hjälper ändå inte. Det blir inte bättre för att ni får ett utbrott.

Saker och ting kommer att bli bättre i er värld, när tillräckligt många människor inser att förändringarna bokstavligen hänger i luften, men de energier som finns där för att driva på de stora förändringarna behöver människor för att ta emot dem. Att vara i ett öppet och mottagligt tillstånd gagnar er alltid. Att höja sin vibration gagnar er alltid. Att få information från Internet om vem som gör vad bakom kulisserna, gagnar er nästan aldrig.

Därför lägger vi fram det här för dem av er som är tillräckligt vakna för att ta emot den här överföringen, och vad vi säger är att om ni tar er tid att sitta ner, slappna av och känna in energierna som är närvarande just nu, kommer ni att känna de massiva förändringar som ni önskar se i er värld. Men observera att vi sa ”känna”. Ni måste känna dem innan de kan manifestera sig i er verklighet.

Ni är där för att leva er igenom alla de kaotiska tillstånd som ni lever i just nu, så att ni kan välja. Ni är där för att välja vad ni vill uppleva och ni kan inte välja vad ni vill uppleva samtidigt som ni pekar ut vad den personen, den regeringen eller det företaget gör som är skadligt, girigt, destruktivt eller bevisat farligt för allmänheten.

Vi känner att tillräckligt många av er är medvetna om att det är meningslöst att peka finger. Den fasen av förändring är över. Nu är det dags för er att gå in i er själva, att bli mer medvetna om vad som faktiskt finns inom er så att ni kan släppa det och göra plats för de förändringsenergier som är så allestädes närvarande på er planet just nu. Allt de behöver är att fler av er lutar er tillbaka, slappnar av och tar emot dem.

Det finns energier som letar efter kanaler, letar efter sådana som ni som väldigt gärna vill ha kontakt, men ni måste spela er roll. Och det är vad vi bjuder in er att göra i den här överföringen.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över kontakten med er alla.

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...