Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 november 2020

 

Fortsätt att Öva på att Använda Era Förmågor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni har börjat utforska några av de förmågor ni kommer att ha när ni är helt femte dimensionella, och ni kommer att bli bättre på att använda dessa förmågor med övning. Ni kan inte förvänta er att behärska en av dessa förmågor direkt. De skiljer sig inte från era musikinstrument eller talar ett främmande språk eller spela en sport. Ni blir bättre med övning på alla dessa saker, och era förmågor är inget undantag. Det vi ser många av er göra är att ni ger upp. Ni tycker att det borde vara lättare, och så slutar ni träna.

Låt oss nu vara tydliga om vilka förmågor vi pratar om. Det enklaste för er att använda sig av just nu är telepati, men ni vill inte tänka på telepati när ni skickar en tanke till en annan person. Ni vill öva på att använda telepati genom att ha samma vibration som en annan person, och då vet ni båda vad den andra vet i det ögonblicket. Eller så får ni båda samma nedladdning eller inspirerade idé.

Telekinesi kommer att vara ytterligare en femte dimensionell förmåga som ni kommer att ha när ni har slutfört ert skifte, och några av er upptäcker att man lyckas med att kunna mentalt böja en sked, till exempel. Detta är en färdighet som har demonstrerats vid många olika tillfällen. Men vi rekommenderar att ni börjar med något mindre solitt. Börja med energi. Skicka energi till en annan del av rummet där ni befinner er och gå sedan till den delen av rummet och se om ni kan plocka upp det.

Teleportering och tidsresor är förmågor som ligger mycket långt ifrån var ni befinner er nu, och det kan till och med vara nedslående att försöka engagera sig i dem. Nu kommer ni alla att bli helare och kanaler som femdimensionella varelser. Det här är andra områden där det är lätt att ge upp för att ni inte känner något direkt eller för att ni inte talar till de varelser som ni vill ansluta till direkt. Men att leka med förmågan att flytta energi genom er är en av de mer tillfredsställande upplevelser som ni kan få i den fjärde dimensionen, och det är ett mycket bra sätt för er att skapa förändring i er värld.

Som vi nyligen har sagt kommer förändring att ske inom er först. Du kommer att känna de energifulla förändringarna innan ni ser förändringarna i det fysiska området, det fysiska området är långsammare än det energifulla. Det kommer också att gynna er att ha tålamod just nu, eftersom vi vet att många av er är redo för full E.T. kontakt och redo att skiftet ska slutföras. Men istället väntar ni. Ni väntar på att era medmänniskor ska komma ikapp, och medan ni väntar kan ni lika gärna göra något med all den tiden ni har.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...