Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 november, 2022

Lås upp allt du inte har haft tillgång till ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter precis rätt frekvens för att ha den önskade effekten på mänskligheten eller på varelser från någon annan värld i vår galax. Den typ av precision som krävs för att hitta precis rätt frekvens är en färdighet som vi finslipar hela tiden här i den nionde dimensionen. Som varelser som i första hand känner, har vi blivit ganska inställda på de olika vibrationsnivåerna, som vi refererar till som frekvenser. Och genom att hitta precis rätt frekvens kan vi göra den inverkan som vi önskar göra på er alla och alla andra som vi tjänar.

Du har samma förmåga inom dig och vi föreslår att du använder den. Använd denna förmåga för att hjälpa andra och att manifestera vad du behöver för att leva det liv du vill leva där på jorden. Tidigare kan du ha tagit ett väldigt mentalt förhållningssätt för att hitta rätt frekvens. Du kanske vill veta vad Herz är för den frekvensen, eller så kan du prova visualisering, mantran, andra sätt att tänka positivt för att sätta dig i precis rätt frekvens, och det är allt bra, och det kommer att ta dig till en viss punkt. Men vi vet att du är redo att gå bortom sinnets begränsningar och kliva in i hjärtats gränslösa rike, vilket är din huvudpunkt genom vilken alla känslor upplevs.

Därför, när du ställer in dig mer på ditt hjärta och vad du känner, kommer du att kunna finjustera frekvensen som du erbjuder. Och därför kan du få den inverkan du vill ha. Ännu viktigare är att du kan gå till den verklighet du vill uppleva som matchar den frekvensen. Det här är något alla människor har förmågan att göra, men du lär dig från en mycket ung ålder att dina handlingar betyder mer och att hur mycket du lär dig i skolan är av största vikt. Det är dock väldigt få som lär sig om vikten av deras känslor och deras förmåga att trolla fram en vibration med avsikt och fokus.

Men nu som vuxna har du denna information. Du vet att du kan dyka djupt in i ditt hjärta och hitta allt och alla som du letar efter, även de som är avlidna. Nu, vad kommer det att krävas för att få dig att faktiskt göra det? Vanligtvis gör du det när tanke, ord och handling inte lyckas med att uppnå ett mål som du har för dig själv eller för mänskligheten. När du anstränger dig så hårt för att hjälpa någon annan, men du bara inte kan hitta den rätta kombinationen av ord och handlingar för att göra det, kan du vända dig till att skicka kärlek från ditt hjärta.

Hitta frekvensen och du hittar allt du önskar, som du vill känna, som du vill uppleva. Du hittar världen du vill skapa och leva i och människorna du vill leva bland i den världen, men du måste vara villig att komma ur ditt huvud tillräckligt länge för att känna dig in i det där hjärtcentret för allt som det innehåller. Och så fort du gör det kommer du att känna dig mer jordad och expansiv på samma gång; du kommer att känna dig mer oändlig och evig. Och du kommer att veta att du har låst upp allt som du inte har haft tillgång till tidigare. Nu är en underbar tid att göra detta eftersom allt går snabbare än det någonsin har gjort tidigare där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...