Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari 2022

 

Tolka Tecknen från Era Guider och Oss

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att upptäcka nya vägar, nya ingångspunkter till era medvetna sinnen. Vi arbetar med era guider och ert högre jag för att avgöra inte bara vad som är bäst för er, utan också vilka de bästa leveranssystemen är för det vi kan erbjuda. Vi vill att ni ska veta att hjälp alltid är på väg och att om ni uppmärksammar de tecken som ni får från omvärlden så kommer ni att veta att allt kommer att ordna sig. Och när ni märker att dessa synkroniciteter fortsätter att samla sig i er upplevelse, då kommer ni att börja förstå att allt kommer att bli mer än bara okej.

Ni stiger upp; ni är på väg till en högre nivå av medvetande. Ni gör det som uppvaknade själar, vilket betyder att ni är mer benägna att lägga märke till något som vi, eller era guider, har lagt framför er än vad den genomsnittliga personen är. Ni kan leda och vägleda med ert hopp och med ert vetande, eftersom ni kan uppfatta det som säger er att ni och resten av mänskligheten är på rätt spår. Ni kan stanna oftare under dagen och leta efter dessa tecken som är synliga.

Sättet som vi upptäcker hur vi bäst kan tjäna er alla är genom att titta på er och lägga märke till er respons på tecknen och på synkroniciteterna. Era guider arbetar för att inspirera er att titta till vänster eller till höger. De arbetar med er och med er intuition för att få er att gå till den plats där ni kommer att se tecknet eller uppleva synkroniciteten. Och vi koordinerar alla tillsammans med era högre jag eftersom era högre jag i slutändan vet vad som är bäst för er och vad ni svarar bäst på när ni ser det. Ni kan koppla av när ni letar efter tecken eftersom de finns överallt, och ni behöver inte leta särskilt hårt efter dem. De kommer att vara uppenbara för er när ni börjar ägna mer uppmärksamhet åt dem, och när ni tolkar dem rätt har ni verkligen stor nytta av dem, och ni garanterar att ni kommer att se mer.

Den korrekta tolkningen av varje tecken och varje synkronicitet är att saker går er väg och att ni är på rätt väg. De är alla menade att visa er att mänskligheten kommer att bli bra, och att ni är en av ledarna i den expansion av medvetande som pågår där på Jorden. Känn er stöttade av det ni ser, av det ni känner och av det ni vet, för allt är menat att stödja er, och ni är menade att stödja resten av era medmänniskor, som kanske inte letar efter tecken och som kanske misstolkar dem när de ser dem. Det här är ett av de sätt ni leder, och det här är ett av sätten ni försäkrar er själva om att ni kommer att bli okej, och till och med mer än okej, när ni fortsätter där med era resor till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...