Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 30 september, 2022

Du behöver knappast veta att du går igenom en betydelsefull tid av förändringar. För närvarande är det uppenbart att det inte finns någon väg tillbaka till de gamla sätten att leva. Det är ännu inte uppenbart vad resultatet kan bli förutom att det är en möjlighet att återuppbygga för New Age och inkludera de framsteg som har gjorts som kommer att höja din livskvalitet. Var säker på att hjälp finns till hands och att den kommer att införas vid lämplig tidpunkt.

I en bredare skala har du faktiskt fått hjälp hela tiden och vägledd så att du kan dra nytta av möjligheter som arrangerats för dig för att säkerställa att du går framåt med din utveckling. Vi ser också till att lämpliga själar inkarnerar med färdigheter och erfarenhet du behöver vid en viss tidpunkt. De accepteras inte alltid av dig och vissa förhindras av de mörka. Det är en kamp som har rasat i årtusenden och som står för de många krig som har ägt rum.

Men när du går längre in i de högre vibrationerna så kommer du att bli mindre påverkad av deras handlingar. De är redan rädda av förlusten av sin kraft att diktera de livserfarenheter som ni kommer att ha som håller er i de lägre vibrationerna. Många själar har ”sett ljuset” och haft en stark viljestyrka som gjorde det möjligt för dem att lyfta sig. Det är verkligen inte lätt att ständigt fokusera på din valda väg av Ljus när du är omgiven av mindre varelser. Kom ihåg att se din aura i ditt sinne och se till att den alltid är komplett och obruten, helt omsluter din fysiska kropp.

Du är naturligtvis mycket hjälpt och skyddad av högre själar som är med dig på din resa för att säkerställa att den fortskrider som planerat. Många av er känner eller känner sådana själar omkring er och det är betryggande att veta. Ibland känner du att du är ensam, men det är långt ifrån sanningen eftersom vi alltid är med dig. Vi är de tysta åskådarna som följer dina framsteg och gör vårt bästa för att vägleda dig när hjälp behövs. Kom ihåg att du har en livsplan och vår del är att försöka hålla dig till den. Din intuition hjälper dig att gå vidare så lyssna på den lilla rösten inom dig som är ditt Högre Jag som vet vad du behöver för att fortsätta utvecklas.

Det kommer inte att dröja alltför lång tid innan ni släpper era fasthållanden till något som är mindre än stödjande av Ljuset, eftersom de gamla vibrationerna kommer att vara av ringa värde för er. Tänk på nya idéer och handlingar som kommer att lyfta dig ytterligare och dessa kommer att säkerställa att du är på god väg mot Uppstigning. Varje ansträngning du lägger ner för att öka dina vibrationer kommer gradvis att säkerställa att du lyckas lyfta dig själv. Bland fördelarna kommer att vara en friskare kropp som kommer att vara mindre benägen att få sjukdomar och har en högre nivå av immunitet. Det hjälper helt klart om du samtidigt är på en hälsosam kost.

Tiden går fort och det verkar inte finnas tillräckligt med tid för att göra allt du skulle vilja uppnå. Men människan är en anpassningsbar själ och du lyckas fortfarande ta dig igenom din dagliga rutin på ett säkert sätt. Det är anmärkningsvärt att vissa människor har funnit att livet är mer acceptabelt och möjligt att arbeta en fyra dagars vecka och du kommer att märka att idén slår fast. Det är mer avkopplande mentalt och ger mer tid att följa andra intressen som hjälper din tillväxt och hälsa. Att ha tid att meditera och slappna av är viktigt, särskilt i tider då det är mycket press på dig.

Att hålla kroppen frisk är viktigt och bra mat och träning är oerhört nyttigt. Det innebär ibland en förändring av din livsstil och det säkerställer att du lever på ett sätt som upprätthåller din hälsa. De många kemikalierna du får i dig från vissa livsmedel är främmande för kroppen och kan orsaka problem. Mycket av råden är sunt förnuft och många har lagt om sin kost av den anledningen och lever hälsosammare. Färsk mat är väsentligt för att ge din kropp vad den behöver för att hålla dig frisk.

I allmänna termer kommer du att veta att överseende med mat inte är att vara snäll mot din kropp, och det har länge rekommenderats att det är bättre att äta mindre vid ett sittande även om du äter en måltid oftare. Människor styrs mer av smak och det är inte nödvändigtvis det bästa sättet att säkerställa att du äter hälsosam mat. Men alla livsmedel passar inte alla på samma sätt och din kropp kommer att svara efter sina behov som du kanske har fått reda på.

God mat och bra träning går ihop för ett långt hälsosamt liv. Livet handlar om att uppleva det som ligger framför dig och förutsatt att du gör vettiga val bör det passera ganska enkelt utan problem. Vi ser ibland ett behov av att guida dig längs en väg som kanske inte är ditt val men som är bättre för din hälsa. Men människor älskar att experimentera med olika saker för att hjälpa till att avgöra vad som är bäst för dem och det kan vara ett vettigt tillvägagångssätt.

Du kommer att upptäcka att när du höjer dina vibrationer kommer du att äta mindre tung mat och fortfarande vara nöjd. Du kommer att dra nytta av energierna omkring dig och förbli lika friska som du någonsin varit. Lyssna på din kropp så kommer du snart att veta vad den gillar och ogillar. På något sätt är allt sunt förnuft.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt högre jag, mitt gudsjag och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...