Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 september 2020

 

En Bättre Framtid För Jorden 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit ivriga att bevittna hur ni skulle hantera den nuvarande uppsättning omständigheter som ni har där på er planet. Vi visste att det skulle finnas en mängd olika svar på en pandemi, och vi har sett de av er som har arbetat med er själva frodas, även om ni har haft en tid med viruset i kroppen. Ni har vibrationsmässigt förberett er för just en sådan uppsättning omständigheter. Ni har förberett hela ert liv för att kunna hantera något liknande detta, och många av er vet att det finns fler stora förändringar som kommer till det mänskliga kollektivet.

Det kommer att bli omvälvningar i era system, och det kommer att finnas de som slåss för att klamra sig fast vid makten. Och det ser ni verkligen just nu. De som har uppnått enorma nivåer av makt, auktoritet och inflytande i er värld vill inte ge upp det. Och så finns det de av er som tyst, bakom kulisserna, gör det arbete på er själva som är nödvändigt för att hålla jämna steg, för att hålla er lugna, för att förbli i framkant. Och för oss är framkanten att se en större bild, att veta att ni alla skapade denna pandemi tillsammans och letar inom er efter det som fortfarande behöver förändras.

När ni gör det stiger ni över dem som har sina ansikten begravda i konspirationsteorier. När ni kan se den större bilden och veta att allt för er närmare uppstigning, behöver ni inte vika av från vägen. Ni behöver inte bli extrema. Ni kan vara den stabilitet som mänskligheten behöver, och många av er vet det. Många av er vet att det är er roll att spela just nu.

Ni är där för att hjälpa. Ni är där för att läka. Ni är där för att hålla en högre vibration när många av era mänskliga skaror inte kan göra det. Och ni är där för att fortsätta skapa den bättre versionen av planeten Jorden som kommer 2021. Om ni är en känslig, empatisk, medkännande person, är det nu er tid att lysa, för ni kan känna de energier som är ovanpå er och ni vet vad de betyder. Ni vet vart de tar er alla, och ni vet att ni kommer att vara längst fram i tåget och styra mänskligheten in i en bättre framtid som ni alla har velat se där på Jorden så länge.

Kom ihåg att i tider av panik, kaos och förödelse är er förmåga att hålla er lugna, fridfulla och fredliga era superkrafter, och vi har sett prov på dem under dessa många månader där i er värld. Vi är stolta över er. Vi kommer att fortsätta att prata med er och träffa er på astralplanet, för det är ni som vi vet att mänskligheten kan lita på, och ni är också de som vi kan lita på att ni är vår markbesättning för oss alla i de högre världarna. Vi vill se er trivas där på Jorden och vi vet att ni kommer att göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...