Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti, 2018

Vad ni kommer att göra med er kraft

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi känner oss upprymda över att mänskligheten tar så många steg framåt som ett kollektiv. Det finns så många ”löften” som ni visar för resten av mänskligheten och som ett resultat, så pratas det mycket om ert medvetandes utveckling. Vi är alla spända över vart ni kommer att gå, när ni väl stigit in i den kraft ni har som ett kollektiv.

Ni är inte bara mottagarna av hjälp från varelser som oss. Ni är inte bara mottagarna av högfrekventa energier från högdimensionella riken. Ni är de som tar vad vi ger er och använder det för att skapa. Det finns så mycket innovation och kreativitet inom det mänskliga medvetandet, så att ni är de som andra arter stjäl idéer från. Ni har ingen aning om hur många av era uppfinningar som finns ute i rymden.

När ni kommer samman som ett kollektiv och slår samman era idéer och resurser, så finns det inga gränser för vad ni kan göra. Så mycket kan vi vara säkra på. Ni kan gå längre än några andra varelser har gjort. Anledningen till att vi är så trygga i det påståendet, är att ni har en sådan kolossal längtan efter att gå bortom vart mänskligheten har kunnat gå tidigare.

Vi pratar inte bara om er teknologi, nu. Vi pratar om de olika sätten som ni kan skapa, genom att använda medvetandet. Det är den största gåvan ni har och när ni vaknar upp, så är det den ni börjar använda först. Så, hela den tiden ni har tillbringat med att använda medvetandet för att skapa er verklighet, så har ni vässat ett mycket kraftfullt verktyg.

När ni helt och fullt tillgår er kraft som skapande varelser, kommer ni att slå många ute i kosmos med häpnad. Ni är de med alla idéerna och alla önskningarna och snart, med hjälp av de energier som vi har gett er och som andra försett er med, kommer ni att bli de som tillgår hela er kraft. Det kommer att bli en härlig syn.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...