Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 augusti 2021

 

Framtiden ni har skapat tillsammans är här

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar på många av de möjliga framtiderna för mänskligheten just nu, och vi gör det med stor spänning eftersom vi kan se hur ni har kunnat skapa dessa tidslinjer mycket medvetet med allt ni har bett om som ett resultat av denna pandemi. Nu har olika människor efterfrågat olika aspekter av en bättre framtid för alla, och det är så ni ovetandes arbetar tillsammans, trots era skillnader. Vad ni alla prioriterar är olika, och de prioriteringarna gör att ni fokuserar på ett annat sätt än någon som är i samma familjegrupp, och ni håller säkert olika prioriteringar än era grannar och medarbetare, era vänner och bekanta.

Att sätta ihop alla dessa prioriteringar ger er en bättre kollektiv framtid än ni kan föreställa er själva. Ni får nytta av vad någon ni inte alls känner, som bor på andra sidan världen, drömmer om i sitt koncept om en bättre morgondag. Så många människor har gått utan något som de älskar under de senaste ett och ett halvt åren där på Jorden, och de önskningar som har nåtts till följd av det ni har levt är enorma i jämförelse med allt ni önskade er innan detta allt började.

De bättre framtiderna som ni skapar tillsammans finns redan, och nu är det dags att anpassa er till dem. Det betyder att det är dags att gå längre än den ni känner är ansvarig för det liv ni lever just nu, och ni måste gå bortom rädslan som människor kommer med om framtiden för mänskligheten. Om ni kan sänka ert motstånd tillräckligt länge för att fokusera på det ni har skapat tillsammans, lovar vi er att alla som gör det kommer att vara mer än nöjda. Ni kommer att bli upprymda över vad ni går mot just nu. Ni har gjort det hårda arbetet och det tunga arbetet med att leva genom den här tiden, och nu har ni möjlighet att skörda frukterna, att skörda era egna skapelser. Och det är så mycket lättare än ni tror att det är att göra det.

Ni måste bara släppa det ni driver emot just nu och öppna er för dessa verkligheter som finns just där, precis framför er och är mogna inför plockningen. Ni borde alla veta för att ni har väntat och väntat på att något ska förändras, för att saker ska bli bättre, och de kommer att bli det för att de alltid gör det. Men allt kan komma till er så mycket snabbare och med mindre kamp om ni helt enkelt anpassar er till framtiden som ni alla har skapat för livet på planeten Jorden, ett liv som alla kommer att komma överens om är bättre än det ni levde innan pandemin började.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...