Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december, 2019

VAD ERT UPPDRAG ÄR ~ DET 9D ARKTURISKA RÅDET, FÖRMEDLAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi ser fram emot att samtala med er alla.

Vi har förmågan att uppfatta när ni frågar om någonting, och vi har känsligheten att uppfatta exakt vad ni frågar om, även om ni inte verbaliserar det eller tänker det dagsmedvetet. Vi är bara ett Råd i en dimension som bara är fokuserade i denna galax. Ni kan då förstå hur medkännande Källan är med var och en av er.

Källan är allt som är, och ändå har Källan förmågan att uppfatta och förstå varenda en av era frågor, önskemål och behov. Det finns många representanter som arbetar för denna mycket levande, välvilliga, kärleksfulla och allmänt förekommande energi som Källan är. Vi berättar detta för er därför att vi vill att ni ska veta att ert uppdrag inte är att göra så allt detta sker.

Ni blir lärda från unga år att ni måste arbeta, inte bara för att överleva men också för att få alla de saker ni vill ha för er förnöjsamhet. Så ni blir regelbundet programmerade till att tänka att allt beror på er själva och att det som regel bara är möjligt att få något ni vill ha genom hårt arbete – blod, svett och tårar.

Omprogrammeringen kommer snart att utföras och vi är glada över att vara en del av den omprogrammeringen. Vi vill att ni har tro och tillit. Vi vill att ni slappnar av i kunskapen om att ni är också representanter för Källan. Det är er uppgift att önska er allt, eftersom det är genom era önskemål som ni skapar, och det är genom dessa skapelser som Källan expanderar.

Vi rekommenderar att ni gör era uppgifter och att ni låter oss göra våra. Vi är det Arkturiska Rådet, och det har varit ett nöje att kontakta er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton

 

 

Översättning:  Mats

You may also like...