Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2022

 

Skiftande till 5D och Återgång till Källan

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket fast beslutna att ge er allt ni behöver genom dessa sändningar, och det ni behöver är alltid bättre än vad ni vill, för det ni behöver för er närmare det ultimata målet för tillvaron, som är att återvända hem till Källan. Vi vet vad ni behöver, och det gör ert högre jag också. Era guider vet vad ni behöver, och det gör ert galaktiska team också. Alla Uppstigna Mästarna och Ärkeänglarna vet vad ni behöver.

Och när ni öppnar er själva för att ta emot det som behövs och det som ges, är det ett mycket bättre sätt att be än att bara vädja om det ni vill ha. Ni har förmågan att tona in er på energierna som ges hela tiden, och när ni gör det får ni uppleva tillväxten som sker när ni höjer er vibration, lite i taget, och det är upplevelsen av den tillväxten som denna resa handlar om. Alla kunde bara hoppa över alla upplevelser och gå direkt tillbaka till Källenergin, men då skulle ni bara börja om igen ändå, för i slutändan vill ni ha upplevelserna. Ni vill inte ta snabbtåget till mållinjen, oavsett vad ni ibland tror att ni vill.

Ni är där för att få upplevelsen av att vara där och erfarenheten av att gå igenom alla upplevelser och känslor som i slutändan kommer att resultera i att ni återvänder hem. Men för nu tar ni det gradvisa steget till vad vi kallar den femte dimensionen, som är en högre nivå av medvetande, och många av er vill bara komma dit också. Ni vill bara få det undanstökat så snabbt som möjligt, men om ni går miste om alla steg, alla upplevelser, alla känslor, så kommer ni att ha missat ert syfte med att existera där i första hand. Många människor undrar vad deras syfte är, och vi säger till er att oavsett vad ni lever just nu så lever ni ert syfte. Det är ert syfte att vara där, att ha erfarenheter och att växa från dessa erfarenheter. Det behöver inte vara mer storslaget än så.

Och så, om det inte ser ut som att ni gör mycket eller uppnår mycket i ert liv just nu, kom ihåg att ni är där, ni har erfarenheter och att ni växer. Det är i varje andetag ni tar och rör er så mycket närmare Källan, och vi återvänder naturligtvis alla till Källan. Det är det enda stället att gå till. Ingenting existerar utanför Källan, och ingenting skulle någonsin kunna. Kom ihåg att den här resan är tänkt att vara njutbar, och det är därför vi alltid kommer att lära er att vara mer närvarande, och alla andra fantastiska lärare kommer alltid att berätta för er om fördelarna med att vara närvarande också.

Det är bara i nuet som ni kan njuta av resan, och när ni är närvarande kan ni känna de små förändringarna som sker inom er som låter er veta hela tiden att ni faktiskt rör er närmare Källan, till villkorslös kärlek, till enhet, till fred. Öppna dagligen upp er för att ta emot den hjälp ni behöver, som kommer att ge er mer av den upplevelsen av rörelse, den upplevelsen av att återvända hem till den Kärlek som ni föddes ur.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...