Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 mars 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 6 mars 2019

Lämna det gamla paradigmet bakom er

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har studerat hur ni går tillväga när ni gratulerar någon som har åstadkommit något, eller motsatsen, och sett att ni ibland känner avundsjuka. Ibland letar ni efter misslyckanden hos någon annan, för att ge er själva en känsla av att saker och ting är bättre i er värld. Ni har varit i ett paradigm där ni har spelat ett spel av begränsningar. Det spelet är inrotat i era hjärnor.

Vad det betyder är att ni tenderar att tro att ni inte duger. ”Om den här personen blir framgångsrik inom sitt område, då måste jag bli lika framgångsrik inom samma område.” Det är den mentaliteten som ni har vuxit upp med. Det är vad ni har fått lära er. Ni har blivit uppfostrade att tävla mot varandra, och ni har fått lära er allt om att vinna eller förlora, men nu är det dags för er att lära er att samarbeta med varandra.

Nu är det en utmärkt tid för er alla att se andras framgångar som era egna, eftersom ni alla är Ett. Nu är det en bra tid för er att påminna er själva om att om någon annan kan åstadkomma något så öppnar den dörren för att ni ska kunna göra det också. Vi föreslår att ni letar efter anledningar till att må bättre ifråga om var ni befinner er på er resa.

Till exempel, om ni ännu inte har upplevt framgång i livet, då har ni fortfarande det att se fram emot. Ni har fortfarande glädje av resan framför er, och ni är mycket mer angelägna om att göra resan hela vägen till den höjdpunkt som ni vill nå, om ni firar andras framgångar. När ni fokuserar på framgång kommer ni att vibrera på den speciella frekvensen. När ni ser någon annans framgång som en lysande strålkastare på era egna misslyckanden, då kommer ni att fortsätta att vibrera i harmoni med misslyckandet genom er egen definition, vad det än är.

Så fira framgången av era mänskliga motpartners och inse att det alltid finns tillräckligt för alla, och vi menar att det finns nog av allt. Inga begränsningar. Ni måste släppa dessa begrepp nu, därför att det gagnar er att göra det.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...