Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2018

Per Staffan 26 mars 2018

Vänlighet är Andlighet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är de mest värdefulla varelserna för oss och för många andra här i de högre världarna. När vi tittar på er ser vi er potential. Vi ser hur långt ni har kommit, och vi ser potentialen för så mycket mer, och det är spännande för oss. När vi bevittnar att ni växer och utvecklas, bevittnar vi också att ni delar mer av vilka ni är med varandra.

Det har varit fler uppvakningar under de senaste tre månaderna än det som har skett under de senaste åren tillsammans. Och när du vaknar vill du dela dina historier. Du vill dela dina upptäckter om vem du är, och många av er kan känna samma potential inom er som vi ser, och ni vill uttrycka den. Ni vill dela den med världen, och ändå sover det mesta av världen fortfarande.

Så vad kan du då göra? Hur kan du uttrycka ditt nyligen uppvaknade jag? Du gör det genom gärningar. Det finns inget mer andligt än en gärning av vänlighet. En kärlekshandling trumfar ett kundalinivaknande, en tredje öga öppning och uppnående av levitation. Det är det ultimata uttrycket för vem du är. Och ju mer vänlighet vi ser bland er, desto mer värdefulla är ni för oss, och desto mer vill vi hjälpa.

Allt och alla i detta universum är ihopkopplade. När du hjälper en annan hjälper du dig själv. När vi hjälper dig hjälper vi oss själva. Det är en vacker cykel och en som kommer att fortsätta, även efter att övergången är klar. Att vara snäll mot en annan person är ett erkännande att vi alla är tillsammans i detta. Det är också en bekräftelse på vår förbindelse, och det är ett uttryck för kärleken som binder oss alla samman.

Du ger så mycket genom en enkel handling av vänlighet, och det spelar ingen roll om någon annan vet om det. Det viktiga är att du vet om det, och du kan fortsätta att uttrycka ditt vakna jag, om och om igen. Och det spelar ingen roll om den andra personen eller människan vet hur vaken du är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...