Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2020

Det Arkturiska Rådet, 24 mars 2020-03-25

Via Daniel Scranton

Vad Triggar er Just Nu

  

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att utforska vad som triggar er som individer just nu. Många går uppenbarligen genom den här upplevelsen i vetskap om att det handlar om deras rädsla för döden. Andra känner rädsla för sina ekonomiska tillgångar. Många känner rädsla för att det blir brist på dagligvaror och ytterligare andra är mer bekymrade över vem som gör vad mot vem i dessa tider. Rädslan för förföljelse är en mycket verklig känsla, och traumat av att bli förföljd är en känsla som ni bär med er från livstider när ni har haft den upplevelsen, som att bli fängslad för att någon kände sig hotad av er.

Ni har haft minst en livstid där ni har blivit dödade på grund av något ni sa eller något ni trodde på. Nu är det dags att notera vad i ert liv just nu som triggar igång rädslan, för det är det som ni behöver arbeta med. Det är det ni behöver rensa ut. Ni behöver inte bara ett vaccin. Ni behöver inte bara regeringar för att utfärda räddningsinsatser och ni behöver inte veta vilka eller vad som ligger bakom viruset.

Vi har redan berättat om farorna med att mentalt gå ner sig från där ni är just nu. Vi vill här och nu återigen upprepa att det här handlar om att komma till kärnan av dessa känslor som har kommit upp nu. För somliga är det inte ens rädsla. För vissa är det ilska och för andra är det sorg, men alla ni har något som utlöses inom er, som ett resultat av det som ni upplever på Jorden just nu, och det är det som är viktigt. Det är det som ni behöver dyka djupare ner i, i stället för att sticka huvudet i sanden eller titta på nyheterna eller titta på era webbsidor med konspirationsteorier.

Ni behöver alla göra den bearbetning som ligger framför er just nu. Era chakras är de som behöver er uppmärksamhet. Det är där ni finner den energi som har fastnat och behöver bearbetas. Det är där ni känner vad ni känner. Vi rekommenderar att ni gör fler chakra-incheckningar i stället för att leta efter de senaste uppdateringarna på Internet. Att göra en massrensning och rening för mänskligheten vid den här tiden kommer att hjälpa er att ta er till nästa nivå, som vi också har talat om.

När människor pratar om att vara uppvaknade, talar de inte alltid om samma sak. Vi vill att ni ska vakna upp för det som pågår inom er. Det är det ni behöver veta mer än någon information, och det är sant oavsett om det pågår en pandemi eller inte. Nu är det hög tid att denna sanning blir förstärkt och vi är de som ska förstärka den, så att tillräckligt många av er får den att göra sitt arbete med att processa känslorna och sedan vara en kanal för positiv, kärleksfull och helande energi som vi vet att ni verkligen är.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...