Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober, 2022

 

Den Stora händelsen du väntar på ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har den största respekten för mänskligheten eftersom vägen du har valt är fylld med fler utmaningar än någon av oss skulle vilja överväga att ta oss an här i de högre världarna. Vi ser er som pionjärer som var villiga att utforska mörkrets djup och förtvivlans djup, och allt i syfte att få nya upplevelser som skulle leda till en ytterligare expansion av Källan. Nu, när vi säger det, vill vi påminna dig om att du är Källan. Källan är inte en varelse som existerar utanför dig; Källan finns inom dig, och så är allt annat.

Det vi vet är väldigt svårt för er alla och det acceptansen av sanningen att även en person eller en tro som ni föraktar finns inom er och inte är skild från er. Vad det betyder är att mänskligheten behöver ödmjukhet för att komma till steget i evolutionen av ditt medvetande. Du kan inte bara stanna högt över allt på en regnbåge och se ner på alla andra. Gå inte i fällan att tro att du har allt klart, att du gör allt korrekt och att du har den rätta övertygelse och information. Det skulle vara tråkigt, omintetgöra din tillväxt och vara en typ av dödsupplevelse som egentligen inte existerar.

Du slutar aldrig växa. Du slutar aldrig expandera, och du slutar aldrig att bli mer av den du verkligen är. För att kunna göra alla dessa saker behövde du slutet av spektrumet för att existera som var längst bort från Källan, längst bort från ljuset och kärleken som är din sanna natur. Vad är mer Source-liknande än att kunna älska mörkret och de som verkar i mörkret? Om du verkligen förstår vad förändringen i medvetande är, då vet du att det inte bara handlar om en solblixt och tre dagars mörker. Om du verkligen vet vad förändringen handlar om, då vet du att den verkliga händelsen är att du blir mer lik Källenergi, och det betyder att du erkänner att allt finns inom dig, även de du vill fördöma, till och med de övertygelser som du inte kan förstå. hur någon ens kunde underhålla.

Än en gång har du vår respekt och beundran, för när vi beskriver för dig vad du blir ombedd att göra, inser vi vilket enormt berg det är att bestiga, speciellt när en av dessa varelser som representerar sant mörker har gjort något mot dig eller någon du älskar. Du kommer att säga att det inte är rättvist och att det inte borde vara det, men det är en del av din resa och alla andras resa att uppleva några riktigt hemska saker under hela ditt liv där på planeten Jorden.

Nu hade de flesta av er de där riktigt fruktansvärda upplevelserna i tidigare liv, och i denna livstid är det meningen att ni ska rensa bort dessa trauman. Det är inte heller en avundsvärd uppgift att ha anmält sig till, och återigen är det svårt för oss att ens fatta det valet. Men det gjorde du, och det vet vi att du gjorde för att du är där. Och om du är där, då får du också ha största möjliga åktur. Du får vara på pendeln när den svänger in i ljuset och bär dig och resten av mänskligheten med sig dit ni alla hör hemma. Ni håller på att bli era högre jag, och ni blir femdimensionella, och ni visste exakt vad ni gjorde när ni valde den resan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...