Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juni, 2023

 

Attention Lightworkers, Wanderers & Wayshowers ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att ha er alla på denna resa med oss, eftersom ni ger oss vårt syfte. Du hjälper oss att uppfylla vårt uppdrag, och för att vi såklart älskar dig. Vi vet att några av er kan känna kärleken som kommer genom kanalen när han skapar dessa sändningar med oss, men vi vet också att det är trevligt att höra det då och då. Du lever i en tid i mänsklighetens historia där det finns så många sätt att kommunicera och uttrycka dig, och du behöver inte vänta på att någon ska ge dig ditt eget tv-program eller ge ut din bok för att få en publik .

Ni kan låta er själva bestämma er nivå av beredskap för att sätta er ut i världen, och ni kan bestämma vilken modalitet ni är redo för och vilka ni behöver lite mer tid att värma upp till. Men ni kan uttrycka er själva och ha ert perspektiv där ute i världen idag så att alla som är i linje med det kan uppleva, och det är bemyndigande. Ni har bemyndigat er själva nog att ge er själva alla dessa modaliteter, alla dessa sätt att dela era perspektiv med resten av mänskligheten, men ni behöver inte om ni inte vill, och ni får välja hur ni gör det och när du gör det.

Återigen, ni har stärkt er själva. Du har ingen förläggare som säger att du måste lämna in ditt manuskript senast ett visst datum om du själv publicerar. Du har inte en exekutiv producent eller ett nätverk som säger till dig att du måste göra din show inom en viss deadline så att den kan sändas till en viss tid. Du får bestämma det, och du får publicera den version av din video som du gillar bäst, och det är också bemyndigande. Och så, ni har bemyndigat er själva på en mängd olika sätt, och ni har gett er själva fler valmöjligheter eftersom ni har höjt er medvetenhetsnivå till denna punkt där dessa val nu existerar.

Det är viktigt för dig att erkänna detta, eftersom ett av de sätt på vilka du har blivit kvävd oftast i din livserfarenhet är i ditt självuttryck. Du blev tillsagd att vara tyst när du gick på gudstjänster för din religion. Du blev tillsagd att sitta still och vara tyst i skolan. Du uppmuntras inte i många yrken att berätta för de högre cheferna vad du tycker eller hur du anser att företagets riktning bör gå. Men nu är ni här med all denna frihet och alla dessa val, och många av er känner sig fortfarande kvävda i ert självuttryck, men det är bra för er att inse det så att ni nu vet vad er nästa utmaning är.

Din nästa utmaning är att övervinna det så att du kan dela mer av dig själv med världen. Många av er har något att säga, något som kommer att hjälpa andra när de hör det eller läser det, och det vet ni om er själva. Du känner också till kraften i att vara i energiflödet, och du är i flödet när du är i det självuttrycksläget. Vi lär känna så många av er när ni kommer för att besöka oss på det astrala planet, och vi ser skönheten i vad det är som ni måste dela med er, och vi vill att ni ska veta att era medmänniskor kommer att känna så också . Naturligtvis kommer inte alla att göra det, men tillräckligt många av dem kommer att uppmuntra er att fortsätta att uttrycka er på vilka sätt ni än väljer att göra vid denna tidpunkt. Bestyrka er själva genom att tillåta er själva att bli hörda, ses, upplevas av andra och märk hur era liv tar fart exponentiellt när ni gör det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *