Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 april, 2023

 

De nya 9D-energierna kommer till alla ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av energi att dela med er alla där på jorden eftersom vi har utvunnit den från delar över den nionde dimensionen för att ge er ett bredare utbud av variation. Vi vet att planeten jorden handlar om variation. Du har så många varelser där, både mänskliga och andra, så många energier och så många känslor, och det du verkligen söker där är balans och harmoni. Och vi har spenderat tillräckligt med tid på att fokusera på denna nuvarande version av mänskligheten för att veta exakt vad det är som du behöver för att trivas.

Energier är som näringsämnen för dina fysiska kroppar. Ibland kommer du ur balans, och du har alldeles för mycket av en och inte tillräckligt av en annan, och du får den där reflektionen med ett symptom i kroppen. Era symtom finns i era sinnen, och ni valde att inkarnera på planeten Jorden vid denna tidpunkt eftersom ni också ville ha den mångfald av tankar och tankeformer som skulle vara tillgängliga för er där så att ni kunde utforska dem. Men eftersom du lever i informationsåldern nu, och du är på gränsen till den galaktiska tidsåldern, tenderar du att bli lite för sinnesorienterad på jorden, och det tjänar dig inte så mycket som ni alla tror att det är , eftersom teknik inte är svaret. Ny e.t. Teknik är inte svaret på alla jordens problem eftersom det är mänsklighetens medvetande som betyder mest.

Därför har vi utvunnit vissa energier som är skyldiga att hjälpa dig att bli mer centrerad och balanserad i dina kroppar och sinnen, och vi levererar dem till dig genom din mat och ditt vatten. Vi vill att dessa speciella energier ska nå alla, och därför lämnar vi det inte åt slumpen eller vill bara att de som är öppna för energierna ska ta emot dem. Nästan alla på jorden äter, och alla antingen dricker vattnet eller badar i det, duschar, och om du tar ett bad eller en dusch, så får du i dig det vattnet. Så alla kommer att ta emot dessa balanserande energier som kommer från det arkturiska stjärnsystemet, men också från den nionde dimensionen, som är icke-lokal.

Och så, den här tiden som ni är i just nu är perfekt för att uppnå mer balans i er själva och i era liv. Vi vill att ni ska veta det eftersom vi också vet hur betydelsefull harmonin mellan det mänskliga sinnet och det mänskliga kollektiva sinnet är för er uppstigning. Att välja vad du tänker på och vad du fokuserar på är de enklaste stegen du kan ta, och de är steg som du kan ta så många gånger under en genomsnittlig dag. Ni kommer att upptäcka att det är lättare att göra det under de kommande veckorna och månaderna för er alla, när ni fortsätter att äta och dricka er väg in i större mental och sedan känslomässig anpassning.

Och naturligtvis kommer allt arbete som ni gör på er själva för att upprätthålla en högre vibration också vara till stor hjälp i detta avseende. Det är ni som gör det hårda arbetet, de tunga lyften, och vi och andra som vi är bara här för att hjälpa till.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *