Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 april, 2023

 

Awakened Collective: Unite & Fulfill Your Destiny ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om varje enskild person där på jorden som gör vad de behöver göra för att nå ett högre medvetandetillstånd. Vi ser och känner de av er som tagit detta initiativ, och vi applåderar er. Vi kallar dig The Awakened Collective, och vi vill att du ska veta att ditt antal växer för varje dag. Vi inbjuder dig att känna för det enorma av det du gör där på jorden, och vi ber dig också att inse att du faktiskt inte är ensam, även om du känner dig ensam i denna strävan.

Ni förbinder er med varandra på det astrala planet. Ni delar tankar, idéer och erfarenheter där, precis som ni gör på Internet, och precis som ni gör när ni pratar med varandra, sms:a varandra, skicka meddelanden till varandra. Ni har många sätt att nå varandra, inklusive telepatiskt. Ni kommer samman som det uppvaknade kollektivet, eftersom ni vet hur kraftfull ni är när ni är förenade. Ni som är vakna måste också lägga era olikheter åt sidan när det gäller er tro. Din tro har förmågan att skilja dig åt där på jorden. Fråga bara alla som är en del av en religion. Ni behöver inte göra det som de uppvakna.

Var också snäll och inse att även de som du inte håller med om ett antal ämnen, du ansluter till dem på det astrala planet. Och där argumenterar du inte, du debatterar inte, du försöker inte bevisa att du har rätt och de har fel. Om någon grupp där på jorden kommer att förenas så är det ni alla. Därför, om du befinner dig i att döma någon annan för att de tror på något som du inte tror, erkänn den bedömningen och släpp den. Du kommer då att slappna av och släppa in fler av din själsfamiljegrupp. Du kommer att berätta för universum och galaxen och alla varelser inom båda att du är redo att komma tillsammans med fler utomjordingar och icke-fysiska vänner.

Vi vet att ni förenar, för vi ser och känner det också, och vi vet att släppa taget om dessa små olikheter är en stor del av hur du höjer din medvetenhetsnivå, du höjer din vibration och du blir det du var alltid menade att bli i denna livstid. Ni är förenarna. Ni är vägvisarna och ljusarbetarna, och när ni visar andra vägen kommer ni att se resultatet av det, även med de religiösa grupperna som vanligtvis är i halsen på varandra. Leta efter bevis på vad vi säger till dig, för det finns där ute och för att du får fokusera på den verklighet du väljer. Det är den bästa användningen av din fria vilja. Din tid har kommit när det uppvaknade kollektivet kommer samman, reser sig upp och leder mänskligheten in i den femte dimensionens medvetande.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *